Вижте роклите от премиерата на ”Игрите на глада”

В Лондон се състоя световната премиера на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1".

Обратно в новината

Коментари - Вижте роклите от премиерата на ”Игрите на глада” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом най-интересното в този филм, достойно за отбелязване при премиерата му, са роклите на актрисите - ясно е за какво става дума

Много ми е странно, как я налагат тази Дженифър Лорънс. Описва се с една дума - обикновенна. Във филмите гледа учудено и друго не прави. Най-добро впечатление ми направи на онези порно снимки. ;) Те и други деца в този филм изглеждат като събрани от първото училище.

Обикновена - друг път! Мацката е трепач, осанка, фигурка, всичко! Най-малкото обикновените жени не са по 1.80 и нямат такива пропорции.

Май е 175см. В някой конкурси за красота, не допускат момичета под 1.75см - например в Германия. Ако махнеш грима, роклите и всичко и и сложиш ученическа чанта и да ходи между другите на училище или университет, няма по никакъв начин да ми направи особено впечатление. Сигурно 15-20% от останалите момичета ще са по-хубави. Ще е напълно неотличима на фона. Аз не казвам, че е грозна. Няма никакво специално изящество в нея. Където играеше в Дивергенти, момчето сигурно ще е пъти по-харесвано, макар трудно да се оценява като мъж. Лошата там също имаше някакъв стил. Ако не внимава, може да стане и дебела. Какво може да харесаш, на едно леко подуто лице на блондинка, стил американка. Да е изиграла някоя сцена добре, не мога да се сетя. А има добри актриси, които и да не ми харесват, са добри и има нещо особено в тях.

Нещо ми се губи идеята на този филм. Ако може да ми я обясните просто, с две думи. Гледах го по телевизията онзи ден с двете си деца, на 8 и на 10 , и не можах да измисля нещо позитивно от показните безсмислени убийства на тинейджъри.

Страхотни рокли. Особено тези от снимка 13, 14, 15 и 16.

страшно тъп филм! загуба на време!

дано е така завладяващ като първите два филма. Дано не са наблегнали на екшъна и обеднили смисъла и онава вътрешно чувство на задоворлство което създава в зрителя с естетиката си. Все пак всяка добра идея идва до самоизчерпането си. Което е разбираемо. Не говоря в стил- българин, т. е. не предричам разочарование, само изказвам непредубедено мнение за евентуален, но несигурен ход.

Ко каза?! Ко?!

ние ги играем тези игри на глада всеки ден , смо комунистите са сити и крадливи убиици

Статията е "Вижте роклите..." Е роклите са много зле, по добре са облечени мъжете.

това е филм послание ...накаде отиваме но вие така или иначе няма да го разберете...лош матреал

Нали ти го разбираш! Достатъчно е!

обърнете внимание на една от последните снимки, главната героиня е под плаката на филма. колко прилики и разлики намирате в лицето ... добра програма е фотошопа , еле па с плъгинките към него, чудеса прави. и по филма малко. гледах май първата част, доста слаб филм и фабула, целева група - емоционално нестабилни тинейджъри, гледам мненията под моето - нацелили са правилно таргета.

Снимките на филма са били приключили поне преди 1 година, чувал ли си за постпродукция, нормално е някой да качи килограми или да отслабне...Напр., снимките на STAR WARS епизод 7 вече са приключили, ама ще го пуснат в края на 2015...разбирачи

тези холивудски звезди толкова ли не следят за външния си вид, та си позволяват да дебелеят за месеци. Май нещо си измисляш.

Холивудски игри на преяждането

Тази с бялото ме възбужда (човешко е, не трийте модератори). Филма е страхотен, за мен той е сигнал, предсказание, накъде вървят TV шоу програмите. Това е само един аспект на драмата разбира се. Иначе филма си има всички други атрибути за да стане толкова известен колкото е. За мен това е един диамант, в него намирам скрито послание и израз на собственото ми отвращение към изливащата се ежедневно от екрана помия, лекомислие и насилие. Показва ни докъде можем да стигнем в деградацията на ценностите. Напълно се вживявам в ролята на героите, които са поставени в безизходна ситуация, принудени да убиват, за да оцелеят.С усилията им ужасяващо се подиграват организаторите на шоуто изграждащи им нови и най-ужасяващи пречки пред успеха.

Напоследък телевизията се е превърнала в едно голямо риалити. Дори програми като Дискавъри ги развалиха, показват разни оцеляващи, точно като във филма, но без убийствата.

Потърси си я онлайн, за офлайн възбуда ;) Бяха изтекли страшни голи снимки на главната героиня....

Не търси под вола теле! Не търси смисъл там, където го няма. Това , за което пишеш, май го виждаш ти с някакъв вид изчанчено въображение

Ти се опитай да напишеш нещо и да пробиеш с него в медиите. Тогава ще видиш, че ако отправиш директно послание, няма да ти отпечатат/публикуват нищо. Трябва посланието ти, да е облечено във всички атрактивни модели, които продават в момента, за да може да се хареса на по-широка публика. Затова и този филм ги има. Но идеята, основата, това върху което е базиран, това остава.

И ходенето до тоалетната е "човешко". Що не споделиш нещо от тези ти преживявания? Перверзник

Джена Малоун и Елизабет Банкс - страхотни рокли. Какъв е този черен шлифер на Дженифър, да не е гола отдолу?

Много слаб филм

Наредили се кияците тука а Уди Харлесън го няма на снимката. Филип Сейзмор почина... Абе изобщо това вече е съвсем друг филм.

Уди игра доста зле

Гледах първия филм оня ден по телевизията. Не ми хареса. Идеята е добра но сценария и изпълнението беше много слабо с много пропуски. Явно е бързано много....

Еми как да ти хареса с озвучение на БГ :Д:Д:Д:Д:Д:Д аз исках да повърна. Иначе щом до ся не си го гледал е ясно положението.

от написаното от тебе си личи на какъв тип хора се харесват тези филми.

Колко филма има до тук със заглавие "Игрите на глада"?

2 филма

Много яка мацка е главната героиня !

Абе яка, умрела е от глад!