Людмила напуска Къщата на ”VIP Brother”

Людмила Захажаева ще напусне "Образцовия дом" тази вечер.

Обратно в новината

Коментари - Людмила напуска Къщата на ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична рускиня - мърла с претенции. Кой ли я е довлякъл в България. И забележете .... не се е върнала. едно време за "приглашение" чудеса от храброст (сексуална) показваха.

Едва сега разбрах (заради лошия акцент, не за друго) какво означава "Йес класса". Това недоразумение и опулената и дъщеря в Мерцедес ли живеят или се пръкват в каналите....

Демокрацията не им влияе добре на мама и щерка. В Санкт Петербург биха били по-симпатични.

Тези, които се кефат на Людмила, са същите като нея.

Всички брадъри са голяма тъпотия,но това ги надмина.Не съм го гледала и се чудя на истерията,обхванала половината българи.Пълна духовна нищета...

С огромно задоволство искам да заявя - НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ И СЕКУНДА ОТ ТОЗИ БЪЛВОЧ!

Че е бълвоч, бълвоч е, но питам: 1. като не си гледал еднс секунда, защо четеш, че и коментираш - логика няма, а и никой не ти вярва 2. какво постигна с изказването си - олекна ли ти нещо друго или ти се отпуши запекът?

Не съм гледал и секунда, защото живея в чужбина и не гледам българска телевизия, но чета Дир-а, за да видя как са с разстройството такива като тебе! Нещо да ти пречи? Гледай, гласувай, живей или преди да набием жената, някой трябва да ми вдигне кръвното! Леко си ми простоват, да не кажа ТЪП. Айде бягай пред ТВ, че сигурно ще е интересно!

какво се чудиш как да се заядеш...злобар

Те това бабе ми ареса. Мойта по- вещица.

На простия народ и сервитьорките от кварталното заведение да му събереш на едно място като ВИП, все ще се раздели на две и ще се плюе един друг коя била проста, коя интелигентна... Огледайте се колко сте елементарни - подхвърлили са ви шепа хора без стойност и веднага се коалирате в лагери и нарочвате някого за интерлигентен, друг за прост. Казах ви, и метачките от градската градина да ви сложат, пак ще следвате същия модел. За нищо не ставате, щом сте се задракали кой бил по-умен - Людмила или Воче.

Тази жена е доста интелигентна и е нива над останалите в къщата. Пързаляше ги всичките много умело, но те понеже са тъпи и нямат чувство за хумор и самоирония се палеха зверски.

lu4ka

Умна и зла - лоша комбинация.

Най-сетне това недоразумение ще се разкара от къщата!

Изключително противно същество!

Колко много омраза има натрупана в хората в България. Те мразят всеки, който може да бъде наречен ВИП и се възхищават на Людмила Захажаева, за да могат чрез нея за излеят цялата си отрицателна енергия срещу тях.

Чакай да помисля за кой "ВИП" работиш ти? Това ако са успели българи, достойни за възхищение??? Изключвам Йорданка Христова, Камелия Тодорова, Тити и донякъде Въргала. Защо си мислите, че хората трябва да са задължени да обичат някой като Кали или Камелия Воче, дето има толкова хора, които се питат "Коя пък е тази?" Има хора там, които аз лично не познавах преди. И както са писали по-долу реално Захажаева атакува точно тях.

Ти си типичен пример за моя коментар. За мен няма значение, аз не мразя, ти си мрази! ;)

Не мисли, нямаш толкова в главата!

Чета коментарите и ми се струва, че верно децата на Воче и сигурно платени тролове от Кали и Сссссемейството си чупят пръстите в тоя форум да коментират. Даже да изкарат Людмила, а тя ни е любимка тука на цялата компания, то вече квото станало-станало - тя ви раобличи от всякъде! Няма как ди си вдигнете реномето след това, свърши! Който каквото сам си го направи, друг не може са казали хората. Сеира е за ваша сметка!

Пука й на Людмила кой за каква я мисли. Тя ще си вземе парите и си се прибира в Русия. Да му мислят випки като Воче как ще си чистят имиджа след това.

Още първия път като и видях фейса ми стана ясно, кой са ползвали за прототип на вълка от "Ну погоди!".

На мен Людмила ми харесваше. Всъщност само заради нея гледах шоуто, досега само този сезон и първия изобщо със Зара и Здравко. Много тънко ги напипва тези, които имат дълбоки комплекси и им разказва играта. Тя няма претенции за ВИП, но за бога какъв вип е Тачо??? Селски б*к! Другите са под всякаква критика. На българския народ му е писнало от някакви натрапени личности и затова Людмила се харесва на хората, защото успява да атакува "звиздите" по един тънък начин без да псува, без да простее, просто им се подиграва... Да е отишла да дразни Данчето Христова или Камелия Тодорова? Не, даже им е правила комплименти!

А Лудочка не ни ли я натрапиха, без да имаме право на глас.

Ми аз не си спомням накой да ме е питал дали Тачо трябва да влезе и то 2 пъти? За влизането никой не питат, за излизането виж вече е друго...

много интересна, само да не е в къщата ти.

А, що?!

Нсе пак е в шоу, лельо!

"статута ѝ на гост-звезда", извинявайте за невежеството, но от къде се пръкна тази "звезда"? Ако това чудо е звезда, то аз съм съзвездие. Кой ги избира тия "звезди" - никому неизвестни. Според мен звездите трябва да са известни личности. Личности!!!!

Бегай на четвъртия, бясната! Усмирителната ти риза те чака!

Бягай ти, педракис! И първо да минеш през градската баня, че миришеш през сайта. :))))))

Това се нарича бостан коркосу. Да преведем - бостанско плашило.

Албена Вулева, Атанас Месечков и г-жа Захажаева! Липсата на това трио ще направи обстановката доста интересна и различна от досегашната!

По-скора скучна и отегчителна! Освен Вочевите скандали и грубости и груповия се-с от плеймейките и 6-тата друго кво да очакваме!?

Тя не е вътре, за да я харесат, а да провокира тези, които трябва да се оценят!А, защо Ви е противна, просто харесвайте играчите, които са реагирали най-добре, според вас!

Според мен най-добре реагира дъщеря й.

Ама верно някои хора са много кухи лейки. Защо трябва който не харесва Люйдмила непременно да харесва Тачо?! Е га ти и елементарната логика! И Людмила, И Тачо са двете разновидности на една и съща гадост - едната малко по-различна от другата като проява.

Какво ще кажеш за гърлите и певачките в шоуто! Кифли, чисти аморални кифли, друже!

Сега вече могат да почистят и да проветрят, че беше голяма смрад. Винаги се чудя, защо тези хора оттам са така...как да кажа, не съвсем чистоплътни, да не говорим колко добри домакини и чистници са. Но пък са известни по света с други едни качества за компенсация де. Жалко за женицата - кой откъде я "изкопа" и защо, само един бог и Зурлева знаят...

Защо жалко?! Държа се страхотно за разлика от кифлите! !

...и имаше много точни попадения...Не е напсувала никой, опитваше се да им обясни нещата, но...кой да чуе. Уош МС им каза в пряка реч, къде е проблема на останалите, относно оценките си за Людмила...

евала лйдмила -много ме кефиш -свали маските на всички и ги постави по местата им -истински аристократ си и велик участник в шоуто -добре че влезе като контрапункт на този отявлен простак тачо , който против всякакви правила на шоуто бе върнат обратно вътре за да заплашва с убийство и по други начини и да безчинства вътре като башибозук-срам за българския мъж и за самото шоу

Чиба.

Най-после да се махне това човекоподобно и да спре да грози екрана!!!Да вземе обаче с себе си и отвратителната си и гнусна дъщеря!!!!

Струва ми се, че са едни от най-добрите участници в шоуто! Всичко друго е плява и мор!

"гост-звезда" във "Випа"... какво повече може да се каже?

Тази жена сложи ""виповете"" в малкия си джоб! Умна, начетена, аналитична, спокойна, с чувство на хумор! Шоуто и зрителите само спечелиха от това!

Ти сериозно ли говориш бе мършо?

Ето на - "мършо", за повече не ви стига умственият багаж!

По изказа ти личи, че не се различаваш от Калито, Тачко и Камелита.... За такива "интелигенти" като теб остава груповия се-с с разгонената 6-та!!!!!

Браво Петя,дано имаш чанта с която да пазиш равновесие защото явно мозъка ти не достига и за това но......ум царува,ум робува а и патки пасе:)))))

хахахаха, дръж си разгонените ""пеперудки" и не давай съвети 7/8, че ще останеш на 1/100, както си тръгнал!

Учудващо е, че вместо да се коментират нейните провокации, относно някои "випове", народът се нахвърли относно нейните действия!?!Но, като кажеш, че народът е тъп и ставаш национален предател!Браво на Людмила, разкри всички лицемери в къщата!

Биг брадър падна мнооооого ниско тоя сезон с вкарването на това недоразумение!!! Като ще е ВИП сезон трябваше да вкарат някой наистина ВИП и да ги провокира а не това чучело.Много неприятна жена!!!! Не бих я търпяла и секунда даже в кварталния магазин!

Е що бе?!

Мнго ме забавлява тази жена. Непринудена, отворена, естествена. От нищо не й пука. Що някои така се връзват от нещата, които плямпа, не знам? Явно завиждат за интелекта й. Факт е, че ако не беше тя и Албена да развеселяват предаванията, този сезон на брадъра щеше просто да закъса яко. Всички останали участници са гола-вода, много безлични и безинтересни. А тази бабка показва младежки дух и присъствие, каквито нямат поне 85% от днешните български младежи...Евала.

Ако ме забавляваше поведението на един социопат, по-скоро бих се притеснил за собственото си психическо здраве.

Ами ходи се лекувай!!!! Огледален образ си на Камелката!

аз да повиши тон не я чух, за разлика от много други...

А би ли я търпял -а близо до теб?В къщата си?

Супер тъпи напъни прочетох тук за аналогия на тази психарка с рускините в Русия. Тая, ако не сте наясно, е прекарала голяма част от живота си тук, в България. Възможно е и това да е причина за лудостта й- толкова злобни хора на едно място едва ли е виждала.Не я оправдавам, съжалявам я, неприятна ми е, ако бях вътре щях да я набутам откъдето е излязла, но връзката на тая с русофилията или русофобията ми дойде в повече и реших да ви го кажа!

Права сте, няма връзка с това да обичаш или мразиш Русия. Жената си изперкала, продуцентите го усетиха и решиха да довършат гаврата си с "виповете". Златна мина за психолози от всякакво ниво.

Страхотна жена.... Умна, весела, находчива, как не си позволи да обиди поне един човек, въпреки изперкалите и смешни ""випки""! Да е жива и здрава! Адмирации!

ще сгреша ли, ако предположа, че и вие сте толкова страхотна?

Дай Боже да изглеждам така, а не като Камелия и Кали ""моралистките"" хахахааах!!!! А ти на тях ли приличаш?!?!?!

Не обидила никой!?!?Вие кое предаване гледате!?

Без нея щоуто се превръща в клоака! Певачки, биячи и слугини!

Шоуто или къщата - това е въпроса.

Правилно. Сложете и лепенка на устата и чувал на главата и я изкарайте.

Един умен участник - също така и емоционално интелигентен /има разлика между обикновената интелигентност и емоционалната/. На всеки намери слабото място и се заяждаше точно за да накара "випчетата" да изпушат - какво да се прави като са хем тъпи, хем обидчиви?

Ето още един, който одобрява поведение на човек, който безпричинно и за свое удоволствие трови живота на хората. Имал ли си такива хора близо до теб?! Защо не си представиш, че такъв човек живее във входа ти?! Може ли да ви харесва един гадняр, който вреди и пречи?!

Значи трябва да имаме предвид къде се "разиграва" това поведение. Жената е в шоу и това шоу е Биг Брадър. Трябва да ни е ясно какво представлява това реалити и как изважда наяве и най-скритото от характерите. А Людмила беше необходимият катализатор.

А, и да добавя - нейните остроти и одумвания /включително зад гърба на другите/ са много по за предпочитане, отколкото тъпия Тачо с неговото "изрод", "кучка", тъпата Жени с нейното безумно патриотарство - "А си споменала българи, а съм те утепала!"

Абсолютно, аз напр. така и не разбрах защо Влади се обиди.

Луда Луда и Луда Това е Захажаева и дъщеря и Злоба и смрад сеят тия смръдли от екрана Отдавна трябваше да я извадят от шоуто Толкова нерви изхабиха

А защо нито един не можа да ги парира?! Всички си траеха, вместо да се обединят против общото зло... И после ми приказват, че Биг Брадър било гадно предаване. Ми може и да е гадно, ама е точна картинка на действителността ни. Щото всички вън само си мислим, че сме много убави.

Точно в тия двете жени няма и капка злоба! На кого ли не помогнаха, кого ли не успокоиха! Стига злоба и простотия!

И какво излезе сега... че най-големия атракцион за този сезон се оказа тая откачалка. Направи им шоуто и на всички им бръкна в мозъка. Още по-интересното е, че в социалните мрежи хората я харесват и че живеем във времена, където лудостта и емоционалния садизъм се приемат като нещо "яко".

Без нея шоуто ще осиротее! Остават тъпите и истеричните глухарки. Аааааа, забравих слугините!

Не съм гледала дори един епизод на това предаване и се гордея с това.

И кво прайш тогава да коментираш тук, дали са ни важни личните ти постижения? Хубаво е, че имаш повод за гордост, но все пак, не ни занимавай...Благодаря!

фффф - още един изпушил!

Не е нужно да се засягате, макар че гледането на това предаване определено е признак на проблем.

С едни и същи дрешки от втора употреба, с нахалството си, с наглоста си, с острия си език, успя да скъса нервите на всички.Но има една приказка :Език кости няма, език кости троши!

и дъщеря си да вземе

Само да погледнеш снимка 4 и ти става ясно.:)

Както казах вече по-долу - жената се забавлява от манипулирането на психически нестабилни хора. Останалите и позволяват да се държи така, а на нея и е смешно. Иначе хич не е глупава. Приятно луда-да, но не злобна, глупава или напълно изкукала.

Е клинична пътека в психиатрията.Лесно може да се провери.Социопатите изпитват удоволствие като дразнят,нараняват с думи и дела чувствата и телата на другите.Крайните форми са масовите убийци,които избират проститутки,клошари,хомосексуалисти-все нестабилни -и ги разфасоват,ей така за кеф и за отскок.Така,че Захажаева има ментални проблеми и тези дето я харесват също.

Убягва ви нещо много сериозно...Това с нараняването не е нейна специалност-нито с думи, нито с дела.

Принципно си прав но знаеш ли как се казва на хора , като нея , които се "забавляват" Със психически нестабилните "съквартиранти" мазохисти . А иначе , никой не твърди , че е глупава или "изкукала" . На нея просто и липсва човешкото в отношенията между хората

Добре че бяха Минчев и тази руския иначе цялото им предаване отиваше на кино !! Разбрахме ,че Минчев е бил много скъп и затова го замести тази . Иначе щяхме да ги гледаме как готвят и чистят/Воче и Кали/и това е ..... А така се обединиха с/у тази и дъщеря й ,на които не им липсва интелект ,и които са въ състоявие да искарат най-грозните черти т.е. истинските лица на показ - злобната и истерична Воче, кварталния безделник и пияница Тачо /като кученце с малко име / и т.н.

Тая ме кефи,разказа им играта на така наречините випови.

А Воче защо не си пие лекарствата? За нея лечението е наложително. Иначе вади от равновесие всеки съквартирант, и истеричните и изблици са култови. Изплискала е легена от всякъде тая лелка. Еваларка, че са я вкараки никому неизвестната певачка на пистата :D

Тази година станаха 25 г от "прехода".За това и бай брадъра направи "соц.шоу-образцов дом".В него участва Данчето Христова-любимка на не 1 и 2 партийни вожда,и Евгени Минчев станал от ватман-богат,риск,защото хомосексуалистите бяха извън закона.Тези две грозни физически и психически жени-рускинята и дъщеря и от българин,също са подбрани точно.Те са там да осмеят връзката ни с Русия.Защото и майка и дъщеря са с ментални отклонения и ужасно грозни и противни.Иначе от къде Албена -ВИП,че и никому незнайната и майка ,че и тяхното куче-ВИП.Брадъра си има господари и те са казали,че соца трЕбЕ да бъде оплют.

То пък нещо "соц" да имаше в този ВИП брадър! Само името му беше такова - иначе същите простаци и простотии. И за сведение на тези, които си мислят, че Албена и майка й са вкарани, за да "се осмее връзката с Русия" - по-голяма тъпотия нема, ше ви кажа! Никаква връзка с Русия не се осмива, просто организаторите си играят старите игрички с провокации и провокатор/к/и.

Ми що не вкараха някоя като Прея примерно за провокатор ,а откачената рускиня и откачената и дъщеря?Русия е голяма страна,така че хора всякакви.Можеха да вкарат някоя красива и нормална рускиня.То щом И Албенината майка е ВИП.На този принцип доста хора щяха да влезнат.Но те избраха тези двете гнусарки.

Моите уважения към Руската нация , но тази жена очевидно не влиза в това число , защото когато човек е злобен то си отразява на цялостното му поведение а Захажаева потвърждава тезата ми .

Не е злобна, а се забавлява от манипулирането на психически нестабилни хора.

Много добре подбираше кой да дразни и кой не.Имаше хора от които я беше страх и не посмя да ги кълве.

Крайно време беше,това недоразумение да я изгонят,толкова е зле горката ,ама се мисли за голямата кралица-нещо мозъчето отдавна е дало на късо,ама не се усеща горката,хайде пък след нея е ред и на дъщеря й.

шапка и свалям -истинска аристократка изключително интелигентна рускиня , постави всички по местата им с изключителни анализи на всеки от участниците , истинска находка за шоуто

Номере заблуден, ако ти харесва подобно недоразумение, значи си не просто тъп, но и абсолютно несъвместим с нормалната човешка мозъчна дейност. Поне, обоняние имаш ли или и това ти е отнела русофилската ти същност. Находки остави само Исай, всичко друго е смрад!

виж колко минуса имаш... не обичам руснаците но тази наистина е с аристократична природа и висок интелект -не случайно е от санк петербург, само тя говореше за лична зона около тялото която нишкой няма право да нарушава и да я прегръща или докосва без повод- нещо което е и в протокола на английската кралица ако не сте запознати прочетете

Леле майко, ако това е аристократка, какви ли са им от простолюдието?!! По-противно същество отдавна не бях гледала, майка и дъщеря са си лика-прилика...

Далеч е от аристократите, тяхното поведение се формира още от рождение. Ако използваме терминологията на класическите романи, повече става за перачка или продавачка на риба. А и на миризма го докарва, както твърдят съквартирантите... Определено има нужда от психотерапевт.

аристократка - едва ли - дори и в преносния смисъл. Но си я бива като психопрофайлър - и то извън онази мисия :)

явно във вашето село такава е "аристокрацията".......Господи,защо не си пребереш версиите та да не мърсят повече земята?

Първо, изразът е "прибирам си верЕсиите" - версии е друго. Второ, аз лично избягвам да го употребявам, защото току-виж Той слязъл и ги прибрал, пък не се знае дали ние няма да сме сред тези "вересии"...