Ники Китаеца: Трябва да изчистя името си

Ники Китаеца е първият сигурен участник в Big Brother All Stars. Той заяви, че се чувства уверен, защото този път няма да играе роля в шоуто, а ще бъде себе си.

Обратно в новината

Коментари - Ники Китаеца: Трябва да изчистя името си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези вежди и брада все едно някое 6 годишно дете ги е направио в час по рисуване :-).

Това пак е минало под дъгата.

Тоя да не е от Ислямска държаеа?

Жалкоооооо, цялото поколени сле прехода неможахте да пораснете, стигнахте само , до турими го, хвани ми го и т.н. какво ще измиваш?

Прав си! Децата им много скоро ще ги НАДРАСНАТ и тогава - ролите са разменени! КОй е детето и кой родителя? Ужасна "преходна" несправедливост!

Здрасти ма парцал :)

Много ми се ще този надут орангутан с 2 гънки на мозъка да загуби днес от Кличко!така ще му се натрие скапания маймунски нос!!!!Иначе се има за крал на България, простак!

колко заплата взимат фитнес моделите бре ? и в какво точно се състои тази работа ? просто ми е интересно :-)

А жената на АЗИС!!!! ТАЗИ отдавна не се беше появявала!!!!

....Заяви също, че ще флиртува много с жените в шоуто....като е бил мъжка простаУтка, сега с вид на китайски Кен,само украйнското Барби може да му "върже" на флирт.Малоумните и алчни продуценти на Големния брат веднага да му я доставят.

То пък някой много се интересува от твоето име. Парички ти трябват, не име. Какви са тия глупави "новини" и "звезди"?

Какъв ще си сега гей-талибан ли!

Звезда ли е? С какво е известен???

Ами че има широка "халка", а отскоро и талибанска брада!!! Друго, като че ли няма?!

Прилича на муджахидин! Може да се навърти край Сирийката граница да му се зарадват... Хем втулката му е пръсната още от времето прекарано с Азис

От кога 'Виц на деня' се е преместил в 'Лайф'?

Няма бог, няма господ! Има само необразовани слябохаряктерни хора, които търсят опор във всичко! Трябва да има здрава ръка да видите как ше се опомноте за нула време! Знам, че не е лесно в тая шибана държава, но революцията ше оправи нещата! Не се предавайте!

Човека видя, че Брадърите извадиха Линдарева без етикети. Представям си как Кънчев се обръща към жена му "Ето, госпожо, връщаме ви го"

Дано да успее да си изчисти името. Новият Завет повелява, че когато човек иска да се промени към по-добро трябва да му бъде даден този шанс. Успех му желая.

?!?! Абе кво ви става бе народе прос! Много сектанти се навъдихте, деба и неграмотните ви селендури! Учете за да видите светлото бъдеще, стига тия секти!

Той не мяза на талибан-техните бради са натюр и по-рошави.С тези оскубани вежди с тази брада всеки косъм на мястото си,прилича на Вурста от Евровизия.Той не се е променил.Детето е камуфлаж.Визията му пищи -моден гей.

Държанката на един цигански певач ...щяла да си "чисти" името. А бе... това омаскаряване за пари е за цял живот.И позора ще го носи не само детето ти, а и внуците ти.Нещастиник,скрии се.

егааси брадата! А се чудеха дали има българи подкрепящи ИД. Тоя само заради въшния вид трябва да го пратят в Гуантанамо

Какво име ще чисти Китайчето в Къщата на Брадъра?! Той си е наивен глупак, който ще излезе още по " омазан". Ще излязат на показ измамите му като "продуцент" на наивни кандидат фолк и клипове. Жена му като " музикален педагог" уж ги обучаваше. Кандидатките доверчиво , заслепени от мечтите си да станат известни поп певици и да имат собствени видео клипове плащаха на НикитУ солидни суми . Влиза за пари без да се замисли за това, че ще нарани детето си с грешките в живота му.

А как му е името?

Миличък Китаец,как ще чистиш име.Не съм Господ да те съдя.Може и да си се отвратил от хомосексуализма.Всеки има право да се поправи.Обаче лошото в твоя случай е,че на мъжете им личи дали са възбудени и дали свършват.За да играеш мъжа,трябва да си възбуден говоря за връзката ти с Азис.Ти си знаеш,но едва ли може така лесно да си изчистиш името.

Майка му на детето ти Азис ли се казва?

Значи, за да стане някой ВИП в България, вече е достатъчно просто да е "обслужвал" нечий задник.

Ще се въздържа от коментари, относно "името" на тоя . Искам просто да попитам, какво работи тоя бе ? От какво живее?Нали и детенце има ..... Трябват средства за дрешки, храничка и така нататък. Ако отговорът е "Ми той не работи нищо, ами разчита на балъци дето зяпат като тъпи овце я Бих Брадър, я някоя друга повърня.". Ще е срамно за човешкият род. Хайде да не работи ,ама и престъпник да беше, щах да го разбера. Убиец и наркодилър да беше (все пак се иска дупе за това), ама с дупето си да си изкарваш хляба като тоя..... Поне да беше оставил детенцето си в някой дом за осиновяване, та поне то, горкото да не срамува от тати-меката китка!

Най-добре си изчисти дупето, то за съжаление, името няма как да изчистиш ...

чрез флиртувания с жени щял да изчисти името си... може би съпругата му го е посъветвала да флиртува, че сигурно се питат хората - негово ли е детето или не е.

Пълен нещастник...щял да си чисти името дето го няма, смех! Всъщност тоя даже не е смешен, той е жалък.

Във всеки формат вкарват минимум по една "лява резба", така , че тоя бастун както и да говори за детето си е лева резба, личи си по визията му отвсякъде.Включи се и той в "игрите на глада", въпреки дрънканиците му, че бил фитнес модел...Детето му един ден ще срамува от баща си...

дано детето ти да не прочете някой ден кво си правил защото ще се откаже от тебе Помисли върху това

Кой го интересува кво иска един любител на мъжки задници? И кво има да чисти, то все едно аз да кажа, че искам да си изчистя Ферарито! Ми първо трябва да имаш нещо, че да го изчистиш! С кво стана известен тоя - с номера на Китайката, да прави като вятъра на някакъв чалга циганин.

Каква е тая педе.Азиска брадичка бе ?

Какво е това фитнес модел, много пари ли се печелят от това?

Много ви се моля, първо обяснете на хората кой е този и тогава пишете статия за него.

Кой по дяволите е тоя, че ще чисти името си ? Пълен анонимник.

Какво ти е випа,че не разбрах?Та тия сценаристите трябва да ви вкарат целия гей парад в предаването.Ти с какво си повече,или по различен от тази паплач?

С горепосоченото може да си ИЗЛЪСКААА челотооо!