Дженифър Лорънс събра погледите в рокля на Диор

Звездите от "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1" се разходиха по червения килим на премиерата на филма в Лос Анджелис вчера.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лорънс събра погледите в рокля на Диор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много обичам да ям чесън.

добър избор на нощница.

Роклята е ужасна. Не мога да повярвам защо толкова са я запровъзнасяли.

....с рокля на Диор и за парфюм е използвала глава чесън и консерва с риба тон

Какви сладки малки пъпчици има под роклшта

И роклята и момичето са свежи и хубави

е чак пък толкова.;(

Както вече е написано - фотографът да си хвърля оставката. Не става. Относно роклята - нагоре потник, надолу балон. Не ми харесва. Но пък Дженифър си е голяма симпатяга.

Дженифър Лорънс е сладуранка, аз лично много я харесвам, само ще уточня като другите коментари, че много кофти са снимани, не знам защо така ги снимат та да изглеждат късокраки и трътлести.

СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА РАЖДАНЕТО НА ЕДНА НОВА ЕСТЕТИКА АКО ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ МИНАВА ЗА СТОЙНОСТНО И КРАСИВО ФОТОГРАФА ГИ Е СНИМАЛ ПОВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ОТГОРЕ И ИЗЛИЗАТ КЪСОКРАКИ ИЗОБЩО КРЪГЛА- 0 -

събра погледи заради Фапенинга

неприемливо име, а на всичкото отгоре и звучи цинично, но ние, не протестираме и не го трием, нали?

Роклята от кръста надолу е ужасна. А фотографа дето е правил тези снимки да си хвърли фотоапарата или малко да се образова как се правят снимки. Хората не приличат на нищо - или издължени или разтегнати, като някой размазан анимационен герой. Аман от пишман професионалисти.

Ал

Един минус и от мене за модната "фотография".

Абе, да си го кажем направо - на снимките прилича на трътка.

На мен пък ми събра погледа чатала и, в онея, другите снимки :)

Дженифър Лорънс събра погледите в рокля на Диор а представяте ли си какво щеше да събере ако да беше гола и без рокля?

кви са тия лещи дето ползват тия пишман снимачи та всички изглеждат като хипофизни джуджета??

Това е ефект от дрехите, но сравнението е блестящо!

каква е тази нова мода да ги снимат от горе на долу и всички да приличат на голямоглави и трътлести джуджета?! Отврат, тия могат да си изядат дипломите за фотографи или каквито там тапии имат...

Какви са тези отвратителни снимки? Що за обектив е използвал?

Стою

Не питай! Виж снимката на Доналд Съдърланд и Джулиан Мур - готини артисти, ма нещо извънземни. Неговата глава пет пъти по-голяма от нейната.

много посредствено, закръглено момиче което как така набедиха за красавица...ми е странно, ама нали холивудската машина за пари е точно това.. "страшно" красива, да - част от маркетинга е това, няма как да си върнат иначе милионите инвестирани в тоя тъп филм.

няма по-тъп филм,вярно е това е промиване на мозъци

фотографа е гола вода...никога не се снима огоре надолу...бих го уволнил на секундата

При такива дрехи как да не тръгне гола...

Неприятна ми е.

Прелестна е и във филмите играе много истински. Но роклята - не! Стърчи под мишниците, лоша е извивката на презрамките и дължината е никаква. Момичето е по-хубаво от роклята!!!!

За пореден път разбрах, че нищо не разбирам от мода!

И аз! Винаги съм смятала, че имам известен вкус и стил.... но сега се уверявам в обратното и самочувствието ми сериозно пострада! :)

И аз! Направо се чудя, как съм още жива без Диор , Версаче и т.н. Ако целта на писачите на такива новини е да ме направят завистлива - поне при мене не действа! За другите зомбита - не знам...

Харесвам "Игрите на глада" ... винаги съм харесвала "социалната фантастика", харесвам и Дженифър, още повече ... че много си приличат с дъщеря ми. Но, с тази рокля и снимана от този ракурс - просто прилича на настръхнала гъска ... останалите актриси, също са изтипосани ... супер късокраки ... срам за фотографа!!!

lu4ka

Точно си мислех да напиша за фотографа. То е ясно, че е висок, ама не можа ли да поприклекне малко. Пълна липса на професионализъм.

Пробвах легнал, но не става.

Повече ги събра на снимките без рокля :)

Дженифър е истинска прелестна наслада за окото на един мъж. Нестандартна висока хубавица с детско изражение.

Дано поне на този ден Дженифър да е сменила шкембе-чорбата с чесън и сандвичите с риба тон с нещо друго ;)

Роклите са скучни. Дженифър трябва да последва примера на колежката си Майли Сайръс. Разбрахме че муа чесън, значи има шанс да е прекарала детството си във ферма, т.е. има предпоставки да не е носила обувки като малка.