40-те най-вдъхновяващи жени

Британската кралица Елизабет II, Маргарет Тачър, Дж. К. Роулинг са само част от 40-те жени, които промениха света.

Обратно в новината

Коментари - 40-те най-вдъхновяващи жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за черната Златка и Николетка. Те трябва да са в топ 10 на света.

Аз съм за Индира Ганди.

за наште парцалетки-чалгаджийки и мутреси? Какво, няма ли? Добре, ние че си спретнем нашенска си класация и че вииде вие!

Какво заначи "вдъхновяваща жена"?! Ами нищо от това, което се изтъква, це въпросните дами от класацияата притежават. КАто изключение може да се посочи Даяна и още една две дами. Останалите попадат в категорията "забележителни женски личности. оставили трайна следа в обществения живот на хората и допринесли за развитието на човечеството". Но тези жени в никакъв случай не могат да се определят като "вдъхновяващи" по съвсем разбираеми причини. Въобще, манипулациите вървят с пулна сила, осъществявани от хора от т.нар. "neuter gender"!... (Явно човечеството трябва да мине и през този етап.)

с какво точно това грозновато, но наконтено създание Даяна е забележителна и с какво е допринесла за благото на обществото??? Май единственто й "постижение" е да се омъжи подходящо и да омачка чаршафите на някой арабин.

Какво означава "вдъхновяваща жена"? Ако това означава, че са променили света, някакви си Катрин и Мишел, не ги знам какви са и какво са направили. Тук на челните мяста бих сложил Майка Тереза, Жана д'Арк; Кюри, Тачър, Ганди, Екатерина Велика. Непосредствено след Дева Мария. Ако става въпрос за красота, никоя от списъка не би взела място преди 100000-то.

за първите 5 съм съгласна и най-вече за първата -мария склодовска кюри, но за следващите и най вече за последната катрин изобщо НЕ

Тази класация показва единствено колко прости и ограничени са англичаните

В първите 20 топ де, изброяват все френски ключове в профил.

Не тая лоши чувства, но с какво точно е променила света Катрин Мидълтън?

Моника Люински беше доста вдъхновяваща и мисля, че света не е същия след аферата й.

интересно елизабет втора с какво ли вдахновява ! тази класаця се отнася за тапите англичани ! ами каде е едита перон например. транслитераця

Мишел Обама? С какво пък тя е вдъхновила някой?

Мария-Шафрантонета, Отпрана Уй-Фрии, Минетин Монро, Мишел Оправена и Одри Тек-бърн

Пак ли британски учени, пардон... класации?

Еми, магаданските вече не са актуални.

ТЪПАТА КЛАСАЦИЯ СИ Е ЧИСТО АНГЛИЙСКА, НЯМАМЕ ОБЩО С НЕЯ ! ПЪК И КАТО ГИ ЧЕТА : ЕЛИЗАБЕТ НАМ СИ КОЯ СИ- МАСОНКА НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН, МЕРИЛИН МОНРО- ЛАБИЛНА ИСТЕРИЧКА,СВЪРШИЛА СЪС САМОУБИЙСТВО ИЛИ САМОУБИТА ПО НАРЕЖДАНЕ НА ЛЮБОВНИКА СИ, НЯКОЯ СИ СУФРАЖЕТКА... НАИСТИНА МНОГО ВДЪХНОВЯВАЩИ ПРИМЕРИ !!! ЗАБРАВИЛИ СА САМО ДЖАК ИЗКОРМВАЧА,ЗА КОГОТО ИМА СЪМНЕНИЯ,ЧЕ Е ЖЕНА !

Суфражетката е тази, която е начело на движението за даване право на жените да гласуват. Благодарение на това днес и всички жени в демократичния святгласуват. Това, че си невеж/а не те извинява. Пъти с големи букви да си демонстрираш липсата на знания.

Странна класация. Не мога да си представя, като как тия жени са променили света, като огромна част от тоя свят, въобще не са чували за тях. Сигурно британците живеят още с мислите за времето, когато голяма част от земното кълбо беше тяхна колони.

Ако ти не си чувал, това не значи, че британците не са чували :))))

е, голям уи де кат' са чували - ел пупо дел мондо хаха Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.