Неонови красавици в новия календар на „Визаж”

Шест от най-изявените красавици на агенция „Визаж” се превъплътиха в образа на модерното градско момиче за заснемането на най-новия календар на агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Неонови красавици в новия календар на „Визаж” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичетата не са лоши за гледане, обаче какви са тези смешни пози, в които са снимани, някакси неестествено стоят и кичозно. Не е изпипана професионална тази фотосесия.

Ужас, толкова кич, хаос в мисленето, липса на стил и усещане за естетика.. Едно скалъпено чалгаджийско нищо! Да си творец не е лесна работа, това е дарба, която очевидно липсва на авторите.... Не бих си сложил този календар дори и в тоалетната....

Няма ли кой да обясни на СИК-аджийската метреса , че това нещо на снимката има всичко друго освен чар!

Ало редакцията, много моля кажете на вашите журналисти като пишат да се стремят да използват повече български думи!!!."Стайлинг"пфу, на прима виста го заменям с "модната визия", а сигурно има и други изрази които да се използват в замяна.

Модна визия, къде си бе защитнико на родната реч. Аман от културтрегери. Е ти още една родна дума, култрутрегер, иде от врачанско.

100% ви вампирки, каква отврат!

Какви са тези тояги, бе? Каква е тарифата на всяка от тях за 1 час? Жалки провинциалистки търсещи евина популярност! После сигурно и ВИП ще се нарекат!?

направил този календар фотографа на "Пирели" друго яче щеше да е. Тук се виждат предимно дрехи, светлини и грим.

то фотошоп, то чудо

А цените къде са?

Евтино..........

Тачо Калканджиев участва ли в календара? Той е главната шаф..я.

Няма да накърнявате доброто име на шафрантиите от Визаж! За редактора: Шафрантии са се наричали първите жени-актриси в Шуменския театър, с режисьор Михай Шафран. Преди това женските роли са се играели от мъже. Така че, ничие добро име не накърнявам.

Не само те са се наричали така. На центъра на Шумен М.Шафран е изнасял концерти със своя оркестър - репертуара е бил - На синият бял Дунав, Шуми Марица, валсовете на Щраус ... и всички млади момичета, които отивали да го слушат са ги наричали - шафрантии.

Снимките са уникални. Еваллата...Модели не коментирам. Но за снимките, много дора работа!

се чудя вече защо геовете главоломно се множат.

Заядливи коментари. Момичетата са хубави и няма нищо поп- фолк във визята им. Хайде, надскочете себе си , принизете злобата и признаите поне красотата! Успех!

красота???????? че то на улицата като се огледаш много повече красота има отколкото в снимките на тези ''избрани красавици''

Мдааа... слаботелесни, надрусани, празноглави, златотърсачки-пачи - знам няколко такива от Визаж.. че и не са скъпи.

Момичетата са красиви и с хубави тела, но визията им е на чалга диви и леки жени, каквито впрочем са, то при мадам Жени, за да си изявена няма как да си целомъдрена:)

Слаба работа на целия екип, особено на фотографа! Грима е що-годе ОК, но постпродукцията и особено идеята, концепцията са пълна скръб!

Поне фотошопа да не биеше толкова на очи...

Неонови парцалеси за разпродажба... Ясно! то пък поне да имаше нещо хубаво сред тях....

Защо пък "неонови"? Да не са се надишали с неон???

висмасаз, или масаз за мутрите от вис. какав е този масаз знаете всички. с други думи висаз е публичня дом осигурявахст проститутките на мутрите от вис. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не разбирам от мода, но позите са неестествени, небалансирани. Излъчват напрежение, а не отпуснатост и благоразположение. Тази напрегнатост се предава и на зрителя. Един календар излъчва цяла година настроението си и затова е по-добре да е малко по-спокоен.

каталогът излязъл, казват...пардон календарът

Ценоразпис на моделките има ли? Говорим за за фотосесия, за видеоклип, за водене на благотворително тържество. Да не си помислихте нещо друго?

Сега видях снимките. Моля, изтрийте ми поста.

Не не си помислихме, ама все пак е добре да се види и ценоразписа!

единствено девоиката със зеления сутиен е красива, другите са абсолютни грозотии, а и в такива абстактни пози са ги снимали, че просто не знам кои естет ще си ги закачи да им се любува...

А тарифите написани ли са? Все пак да е подготвеен човек. Тарифи, услуги и т.н.

Ужасен стайлинг, не е за вярване.....

Абсолютна безвкусица, чак грозно!

Чалгарски кич. Очаквах повече стил и класа, но се разочаровах.Шарени картинки и адски много и непрофесионално направен фотошоп.

Леко загатнатата еротика е изискана и красива . Ама разкрачването по бельо или професионално екипче в комбинация с полуотворени силиконови джуки и премрежен поглед в стил " жрица от околовръстното ", освен , че е демоде , е мега просташко и отблъскващо . Някои от момичета са симпатяги , ама " стилистите " са ги превърнали в долнопробни мурвета. Жалко : )

Тези "красавици" са манекенки на нацистки концлагер на смъртта. Никой нормален мъж няма да хареса тези анорексички. Те предизвикват отвращение и съжаление.

не е баш тъй, харесах си една ;)

Да не се чудите после, защо мъжете в ранна възраст получават инфаркт! Ужас!

"Неонови красавици в календар на "Визаж" -Първо , като ги гледам какви красавици са , и като имам предвид колко "интелигентна и одухотворена" е собственичката на агенцията(Калканджиева) моменталически се отказвам да стана "горд собственик" на въпросния календар .

Интересно не са грозни момичетата, но има нещо в тях дали от облеклото дали от грима не знам но не ме привличат истински...

особено ме интересува кой какво го привлича ......хммммм дължиш ми много голямо извинение

От една страна казвате, че не ви интересува моето мнение а от друга казвате, че искате моето извинение. Не мисля, че сме се запознавали дори за да ви го предложа. Просто изказвам личното си мнение относно привлекателността на въпросните дами. Може би сте една от тях за да се чувствате обидена?

Само не разбрах откога клубната визия е по бански костюм или бельо? Освен ако не става въпрос за бийч клуб, ама май не е това внушението?!?

То просто не е уточнено за КОИ клубове е тази визия,ама е супер яко да се гримираш като кривогледа,да се съблечеш по гащи и да тръгнеш да покоряваш!