Коментари - Вижте снимки от ”Жена на годината” | life.dir.bg
назад

Вижте снимки от ”Жена на годината”

В неделя в "Paradise Center" се проведе церемонията на призьорките в "Жена на годината", номинирани според заслугите им към обществения живот.

Обратно в новината

Коментари - Вижте снимки от ”Жена на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не му мислете, не е трудно. Всеки средна ръка бизнесмен/дама: 1. Да си регистрира една фондация. 2. Да си наеме ивент центъра в "Мол Парадайс" за 2 ч. Не е скъпо. 3. Да си номинира всичките дружки за "Чичко и лелка на годината". 4. Да си плати по сайтове, където въпросните лелки и чичковци да бъдат представени като хипер известни, прибрали се в България световни звезди, отложили концерт на Уембли, Кодак Тиътър, лекция в Лувара и читалището в Павликени, за да присъстват на "Най-престижните награди на годината". 5. Да има поне 20 категории, та да могат всичките авери и дружки да спечелят поне в една. 6. После да ви почерпят, за да си избиете парите за "церемонията". Успех!

Силвия Петкова жена на годината за кино актриса? После хората били хейтъри... Коя е тая, бре? Какво е снимала... "Жълтото куче", "Резедавото коте"? Татяна Лолова, която тази година снима няколко филма не заслужава ли малко повече тази титла? Тъй то... Награди жена на годината в... МОЛА!

Божеее, и Рутка барабар с жените !? Дивна, страхотно пееш мила, фен съм ти, но моля те, тази прическа я забрави, не е добре! Същото бих препоръчал и на Жана Бергендорф, но тъй като не знам нищо за нея ми е безразлично дали ще послуша.

Да....

КЪМ Други: Красота Аромат Грация Движение Секс Удоволствие Синхрон Хармония Пудра Рози Цвете Щастие Водопад Ухание Дете Снежанка

Да....де!!!!

КЪМ НЯКОИ:173 Динозавър Археоптерикс, Челюсти Менгеме, Лош Грим Кошмар Всяваща страх Пори Мъжествена Хормони андроидни А-Сексуалност Побиващи тръпки Пот Лош Парфюм, Лоши Сънища

Абсолютно съм съгласна....,че то това си е....така, не е смешно никак

О назе булката сречели приза Жена на годината, щото меси, готви, шета, гледа деца и т.н. Язе също фанах приза - Мъж на годината оти изкъртих три дивана от лежане, прочетох всичката газета, изпих три бурета с ракия и две с вино и цела година работа не фанах...

Мариана Векилска е заприличала на тюлен...

Какво по дяволите прави Светослав Дяков на това събитие ден преди мач с Реал?

Поздравления за най-достойните победителки - Националният ни отбор по художествена гимнастика! И, момичета, ИЗВИНЯВАЙТЕ, че сте в една класация с Ирина Тенчева и тези другите..! Обичаме ви, гордеем се с Вас!!!

Съгласен с теб Куха Лейка! Твой рядко смислен коментар. Дир! напишете как се казват тези страхотни момичета.

Три от петте са много сгодни, батенце...

... подред.

Честито на победителките! За професионализма на Алекс Раева и Мария Игнатова нещо ми се струва нереално. Доста изкуствени, често допускат грешки от които се опитват да излязат чрез лицемерен смях и превзето лигаво поведение. Мария се държеше така и като водеща в " Господари на ефира".

абе мацките в този ансамбъл нямат ли си имена... Пише се за всякаква измет, а за тези хубавици... Само ансамбъл...

Сладурани са! Правилно решение!

Ще има ли педерас на годината,нека да не ги дискриминираме!

Там е голяма конкуренцията.

Тези гимнастички са ебати пичетата, а под тези дрехи се крие божествен релеф!

това е конкурс за жена на годината а не за девойки под жена аз разбирам да е майка да е с професия да е общественичка

И колко точно да е "обществена" трябва... Аре стига от такива "общественички"....

световна титла в професионалния спорт не е ли кариерно постижение? Е не е като да си ПР или водеща на некое тв предаване ама...

Този "ансамбъл" от коя година е?

Всъщност комплексна хубава светска новина, защото: 1) Наистина са много хубави 2) Занимават се в област, която изисква много труд, дисциплина, лишения 3) Не съм им чувал имената в "истинските" светски новини - кой с коя спал, кой на кого посвещавал песен, кой какво си сготвил. Та и аз благодаря. Да си започнеш шестдневната седмица с пет момичета като тези си е "бонбон". ;)

Абе никои ли не вижда ,че хубавото моме наи вдясно носи стоманен бокс,ЗАЩО ЛИ?

Защото е мутреска и си е купила тематичен кейс за смартфона :)

Големи сладурани са на първата снимка. Както се казваше във вица: - И петте ли дядо попе? - И петте, и петте.

Тамън по една за всеки ден от седмицата... Събота и неделя "почивка"...

Отварям дир.бг и гледам на първа страница красиви момичета- какво да искам повече от това! Браво на момичетата, напред красиви и талантливи момичета! Не знам какъв грим ви гони и др. такива глупости, но е тъпо и когато нямате какво да коментирате просто се порадвайте на красотата им!

Аз не виждам нищо нередно с грима на момичетата, съвсем наред си е. Имайте предвид, че е вечерен все пак. Виждала съм доста по-страшни неща на живо и през деня...

на тези СЛЪНЧИЦА, толкова красиви че която и от тях да избереш ще е много по красива от тазгодишната МИС България - мутреса

Хем така, хем така, вярно, ЧЕ Гримовете нещо са в повече, ама то си трябва, не виждам нито една от Дамите такава, че човек да каже АААААХХХХ!

Не е за вярване как могат жените да се обезобразяват на публични места.

Kalin

Смешни награди смешни номинирани смешни спечелили.На кой ли му пука;-)

Поне си пиши глупостите правилно - на КОГО му пука ли, не на тебе! Така че трай!!!