Вижте снимки >>

Онлайн и SMS гласуване определи победителките в конкурса, организиран от списание "Grazia".
В категория Спорт триумфира българският ансамбъл по художествена гимнастика. Отличието им връчи капитанът на "Лудогорец" Светослав Дяков.

Надпреварата в категория Сцена (Музика) спечели победителката в "X Factor" Жана Бергендорф, която много се развълнува от престижната награда.

Статуетката за Сцена (Актриси) отиде при Лилия Маравиля („Госпожа Минестершата“). Наградата й бе връчена от Иво Аръков, който по-късно се засече със съквартирантката си от "VIP Brother" Елена Кучкова и двамата си направиха няколко снимки за спомен.
За най-изявена сред кино и тв актрисите бе обявена Силвия Петкова „(Революция Z“).

В категория TV (Шоу), която стана повод за скандал между номинираната Ирина Тенчева и организаторите на конкурса, шеф Манчев връчи статуетката на Алекс Раева и Мария Игнатова за професионализма им като водещи на "X Factor".
Призът за TV (Публицистика) отиде при репортерката на bTV Десислава Ризова.

За най-ярко лице в българската Мода бе определена Нора Шопова, а сред дизайнерките изпъкна Mила Атева.

Дидо от Д2 връчи отличието в категория Общество на Албена Алексиева и Елка Коджабашева. Двете са създателки на фондацията „Очи на четири лапи”, която е насочила дейността си към обучението на кучета-водачи на незрящи.

В категория Култура призът бе даден на Малина Едрева, шеф на комисията по култура в столична община.

Наградата за Бизнес спечели главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова.

Церемонията, с водещи Драго Симеонов и Ива Дойчинова, ще се излъчи на 14 декември по "Нова". Тази година конкурсът се проведе с посланието "Природата в нас - завръщане към началото".