Кара Делевин била ”твърде отпусната” за ”Victoria's Secret”

Фигурата на Кара Делевин не била подходяща за ревюто по бельо на "Victoria's Secret".

Обратно в новината

Коментари - Кара Делевин била ”твърде отпусната” за ”Victoria's Secret” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе е истина ,как се гаврят с моделите, щом и вода не им давата да пият, когато са жадни. Eгати унизителната индустрия- правят момичетата на маимуни!

Абе я се стегнете...Тайра Банкс и тя не е от най-слабичките. Просто Кара няма това излъчване!

Не става въпрос за килограмите. Хората просто са й отказали тактично. Тя прилича на зомби! Аз лично не мога да си отлепя погледа от нейните ВЕЖДИ-ГОВЕЖДИ! Изобщо не забелязвам какво рекламира! Има само ВЕЖДИ, ВЕЖДИ, ВЕЖДИ...

нашето момиче

Ми сравнете туй чудо с Миранда Кер или Адриана Лима и ще разберете що не я искат от Викториа'с Сикрет.Но идеално ще пасне на новата серия на "Здрач" или "Живите мъртви".

Въх,мър Божкей,ам ся-що ще стане кът съм 60 кила на 160 височина?!Ах,дебела съм била-няма вода и храна,за да съм мъникенка аз в този Виктория'с Сийкрет час!

и аз съм твърде отпусната за Виктория Сикрет...отивам да омухам още един кроасан от мъка.

Да ти е сладко:)

Е, тя ако повече от това се стегне нема да може да се изхожда бе! Недейте така! Ще требва с клизми да я мъчим!

Спокойно, ако е здрава и няма проблеми с щитовидната жлеза, в момента, в който спре да расте, щом яде та се къса, ще започне да дебелее. Човек трябва да яде, за да живее, а не за да се къса. Повечето мацки от подиумите, които са прехвърлили 25 полагат неистови усилия да поддържат форма и освен, че са супер дисциплинирани, често посягат и към кокаина, който както е известно, потиска апетита. Колкото да Кара - едва ли отпуснатото й тяло е причина да не е сред ангелите на Виктория сикретс, не е решила - не се е стегнала! Ама не прилича на ангел, пущинката, ама никак, по-скоро на таласъмче! То това й е патента на нея, това я прави интересна - сърдитата муцка, хомосексуалната ориентация. Особено последното ... Много е актуално в момента да си гей!

ДА

Я ПА Я :))

Тая като и видиш празния поглед и ти е ясно за какво става дума...

Ясно става само, че си първосигнален индивид, който дрънка като папагал наизустени глупости.

Това, че е слаба, не значи, че е добре оформена и тонизирана. На снимки е лесно, видяхме хиляди клипчета, които показват обработката им. Обаче да си развееш добре оформените глутеуси по подиума - друга бира. Скини-фет синдромът го има. Иска се и трениране, правилно хранене, не само гладуване и мързел.

Чудовище

Таз по-грозна и от на Бекъма Викиту

Много е готина, има уникално излъчване и страхотна структура. Най-важното е че не е сладникава с простовато изражение като повечето БГ манИкиенки-п.....ки.

Тая като я видях и се стреснах. Ушите си ли не дръпнах, в пазвата ли не си плюх. Ух, ще отида да ми налеят куршум. Егати зомбито, егати чудото. Като я гледам, имам чувството, че не е спала с години.

Ами то това е комплимент - например тийнеджърките във фейсбук масово си коментират под снимките неща от типа: как не те е срам да си толкова красива, спри да бъдеш толкова перфектна. и прочие. Може дебелите моми това да са имали предвид.

Сърдито изражение, мрачно излъчване, криви крака и никаква женственост или прелест- явно такава е естетиката на Карл Лагерфелд, който се облича като главен магистър на някакъв черен таен орден!

в това за водата. Аз за това пия бира вместо вода Но ,когато преям с БОБ с подут корем и тогава не съм подходящ да показвам гащи ушити от дантели. Едно средно по сила газоотделяне, може да ги разкъса моментално.

ще продължава да те кефи, няма да изчезне от небосклона, просто не й е мястото там.

Пролетта прибрах от улицата една котаранка, харесах си я понеже е добричка - беше слабичка, тежеше към 2,5 кг. Сега е вече 4,5 кг и е по-красива, просто няма такава блестяща и гъста козина на този свят! :) Природата си знае работата.

Под " отпусната" имат предвид, че не спортува и това е видно. Въпросната моделка се подвизава по всички партита, с подчертано разюздано сексуално поведение и редовно е във състояние на алкохолно опиянение...

Ти бе, льольо, от преки наблюдения ли правиш тази констатация!?

Всички имаме тези наблюдения, не само льоло - понеже ни сервират всякакви подробности. Ти къде спа?

татуирана е и няма излъчване!

Уникална е! И който посегне да ми сложи минус,нека първо посегне към огледалото ида се огледа къде точно е.

Има една приказка, че "...Beauty is in the eye of the beholder". Аз съм перфектен мъж и нито една жена не ми е отказвала досега! Със сигурност аз ще откажа и на тази! Има една британка само която ми харесва, Ема Уотсън...естествено както всяка британка не е кой знае какво, но поне няма излъчването на един от пилоните на Стоунхендж, както дамата от снимките!

В такъв случай не остава нищо друго освен да намериш Ема Уотсън и да си поискаш.Така де,да разбереш какво е да ти отказват,че да слезеш от висините ,където си се издигнал сам.

Уникална е, наистина, Квазимодо също е. Ние какво да се гледаме, не сме уникални.

Екста е котенцето! Дайте го насам за 1 седмица да го стегнем

Не ти ли е малко гадно - на всички снимки прилича на спинозна наркоманка.

Гадно ми е от такива като теб, които единствено ръсят гаднярщини, чисто и просто защото нищо друго не умеят.

Прави са да я изхвърлят, обаче... фигурата е само оправдание, с веждите и вече свикнахме. Виж вече татуировките и пиърсингите са множко за какъвто и да е ангел!

Хаха, тия са мноооого зле!

Извинявай,сложих ти " - " защото погрешно в бързината прочетох"ТАЯ Е много зле". Аз лично я намирам за перфектна.

Имам предвид, че е хахава работа да се правих тапицирам кокал!

ами прави са , бедрата и ръцете и са доста дебели. А селянките по форума да си гледат там нивичките и грозните бебета и да не с е произнасят що е то красота и има ли почва у нас

Чудовища, с брутални размери, не мога да разбера играта на дизайнерите, та то това си е яко страшно, плюс, че е и невъзпитана, нагла, тъпа, нахална, отвратителна,,гавреща се гаднярка, или Роди ме мамо грозна, та па ме хвърли там някъде!

С подобен коментар само демонстрираш колко много от описаните "качества" притежаваш самата ти.

Тази някога усмихва ли се изобщо....???? Или е от типа, дето нищо не може да ги развълнува или впечатли достатъчно?.... което би било още по-зле.

Не само в тяло не става...в лице много повече не става..."ангелите" на Виктория са наречени така предимно защото са облечени в ...бели облачета, в случая бельо, но имат и ангелски лица...не всички естествено но Даутцен Крус например...Кара Девелин и на малкото пръстче не може да и стъпи...

С идеално телословение или не, аз лично не я намирам за красива. Има много примери на жени (и мъже ест.), които нямат стандартните идеализирани черти, но са страшно красиви по нетипичен начин. Имат чар и магнетизъм. Това момиче просто изглежда сърдито и болно, нищо привлекателно няма в това.

Това цялото нещо Виктория сикрет и всичките манекенки по подиумите са вреда за момичетата и жените, но за подрастващите най-вече, защото точно живота на манекенките и моделките е един от най-вредните, който може да се води докато организма още расте и се развива. Като добавим и алкохола, наркотиците и платения секс, нещата съвсем излизат от нормалното.

Мисля, че е по-нормално жените, включително по-младите, да имат по-меки форми, отколкото да имат жили, като на състезателен кон, каквито са моделите на "Victoria's Secret".

Новото нормално е да няма норма. Бъдете такива, каквито сами се харесвате - жилести или загладени, няма никакво значение - важното е да се чувствате красиви в кожата си. И да не се обиждате взаимно, ако имате различни естетически разбирания от другия.

Най-накрая смислен и реалистичен коментар!

Тия на Викториа не са модели бре какоооо, они са БОГИНИ бре, жили мили нема нормален муж дека нема да ги изпапа или че сака нещо друго за яедене. П.П. Глупостта и женската завист немат граници ;)

Да си модел, който печели 25 000 на ревю не е като да си кифла от селски произход, за която да се разхожда в МОЛ-а е спорт за поддържане на фигурата. Където има големи пари, там има и истински трудности. Затова далеч не всеки е готов да ги понесе, за да стигне до парите.

Абе, да. Нещата са до харизма, контакти, късмет - дали ще те хареса дизайнера.

Що бе, супер е. Не бих отказал да я бодна лекинко.

тя със сигурнот би ти отказала...като много други.

не знам дали е "отпусната", но че има вид и поглед на психичноболен вампир мисля се вижда от далеч.

Много плоско и долнопробно е да обиждаш самоцелно. Камо ли пък забавно.

На, ей тия извратени идиотки, накараха децата ни да станат анорексички и булимички и издигнаха в култ хранителните разстройства.

Ти къде беше през това време? Кой ти забрани да говориш с детето си? Пак обществото ти е виновно... а ти не си част от него, това е ясно.

Не бъркай причината със следствието. Тези т.нар. от теб "идиотки" също са наши деца, които просто следват модата (най-общо), определяна от обществото ни като цяло. Ти също си част от това общество, в което всички споделяме вината и отговорността.

Все някой друг е виновен за провала на децата ви...

Тези момичета ГЛУПАКО са именно жертва на системата и най-вече на прости комплексирани МЪЖЕ които контролират парите и тенденциите в целия свят и за които жените трябва да отговарят на определни стандарти! Как може да има толкова елемтарни хора като теб????