Дъщеря на Лайнъл Ричи започва кариера в модата

Дъщерята на Лайнъл Ричи София започва кариера в модата, след като подписа договор голяма агенция.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на Лайнъл Ричи започва кариера в модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че само устните са на баща й. Добре, че е взела боята на майка си. Що се отнася до успеха - не се съмнявам - манекенките използват доста грим и стават неузнаваемо красиви.

Едно приятно момиче с известен татко.Нищо ново под слънцето-може да си позволи да прави това което и на сърце..

Момичето не е приятно.Грозно е.Но таткото е рядко талантлив.Така че парите и славата на тати,ще я тикат.Ще се намери един убавец,зестрогонец и това е.Много е грозна.Ако не беше дъщеря на Лайнъл,нямаше да мине покрай агенциите.

Стою

Народе, пуснете си "Easy" и малко релакс - нищо, че не е сънди морнинг. После може и "Say You, Say Me" и пак релакс. Кво ви бърка няк`ва на някой си, който не ви е никакъв? Лично мнение - прилича на него, ама както е направена - на нищо не прилича...

айде още една "дъщеря на баща си". В лице е ужасна, добре че има връзки.

Поклонниците на чалгаджийките се разгневиха и обидиха! Много сте нещастни, съжалявам ви! Не са ми любима тема, противна тема са ми! Нищо не сте разбрали! Трябва повече да четете! Хубав ден!

колко мъка има по този свят, божее! Ти сам се подписа, че харесваш чалгата, бе, кретен - къде виждаш разликата между перхидролената тиква на някоя бг муцуна и това неориентирано нещо тук! Поне повечето от любимките ти са над 18, а това си е изтървано още в зародиш и мног му личи. Ама такива са ти критериите, каквото си видял с такъв аршин мериш света, уважаеми мистър Чалга.

ако така изглежда гаджето или дъжеря ти, тук всички се обзалагаме, че е бръмчалка из пайнерските заведения, нищо лично, може да е добро момичето, ама поне на визия на друго не го докарва с тази изнасилена от перидрола косица

ти желаем щерка ти на 15-16 някой слънчев ден да ти цъфне в този безкрайно красив, интелектуален и античалга (хаха) вид - мечтата на всеки баща. Айде сега спокойно. Пожелаваме ти да ти се сбъднат мечтите.

некачествения генетичен материал, важното чия е семката. С тази визия, ако не беше на Ричи момичето, щеше да продава хамбургери на местната автогара и то нощна смяна.

И какво и е на визията?! Може би трябваше да се наклепа до ушите с грим и да се натъпче със силикон като нашите чалгаджийки за да ви хареса?! Много сте зле!

делиш хората на харесващи чалгаджийки и останалите, по себе си ли съдиш? като оставим на мира за момент любимата ти категория, т.е. чалгаджийките, и погледнем категория "останали", та всички те блестят от красовта ли? Апропо, това момиче е само на 16 и има визия на похабен уайт траш, неотсътпващ по скубане, изрусяване и боядисване на любите ти чалгаджийки.

пък това недоразумение намери да възхваляваш и даваш неадекватни сравнения с чалгаджийки. Едно красиво момиче на 16 е всичко друго, но не и това перходролено и ръбовато създание от снимката.