Алиса Милано в неподходящ тоалет на премиера

Модни експерти бяха изненадани от неподхоящия тоалет, с който Алиса Милано се появи на премиерата на “Into the woods”.

Обратно в новината

Коментари - Алиса Милано в неподходящ тоалет на премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез вени от зор ще да са изскокнали!

Винаги ми е била много симпатична в лице, а тялото от врата... все изглежда като... "взето назаем":) Тоалета наистина и стои абсурдно в случая, но това пък да е чак такава "новина"? Няма ли някоя "звезда", която да се е развела, заболяла, пребила половинката си наскоро, че тази е сред най-важните?:) Иначе, дамата може да съди стилистите си, ако целта не е била малко реклама (защото, както се знае - няма лоша реклама...)))))

защо да е неподходящ тоалетът? зависи каква е била целта. Например ако целта е била да направи "промоция" на силиконовите си придобивки , то тоалетът е много подходящ

Неподходящ тоалет, хмъъъъъ. Шегаджии !!! Тая е ...ка та дрънка !

Да бе жената не се е напомпала със силикон и не си е показала циците. Щото това напоследък е модно и "подходящо"

Много си е секси жената, има в нея чувство и копнеж и страст и чар и нещо необикновено, просто е като зряла сочна праскова, ти тия са най-готините дами, а и знае какво иска в тоя живот, а тиквениците да го духат$$$$€€€€.........

КАРИКАТУРА...

Ако я добарам ша увива сакче й вадат зъб!

Е, добре, айде . Ще я върна! ;))

Критикарите от световно неизвестния сайт да го духат-хубава си е женичката

За стилиста - ясно е на първо четене още , че не става... но питам се - съпругът и къде е бил докато се е обличала та не и е казал, че става за смях с това зелено...подобие на дреха???

За американския стандарт не е толкова дебела... Там какви имааа.....

Ама то е страхотия!!! как може така да се излага!?! Тоя гъз,1 това висящо шкебме-леле майко!!! Няма ли си огледало у тях!?! Тоалетът само където не се е пръснал по шевовете!!УЖАС!!То човек като изкука-хич не му е ясно, че е станал за кашмер!

От каквото се възмущаваш,това да получиш!

"Само КЪДЕТО"!Ти не знаеш да говориш,ама па естет се пишеш!За твое сведение,нормално така изглежда наскоро родила жена,ненормалното е,когато се скъсва от глад и тренировки,за да задоволи вкусовете на такива като теб,демек,тъпня.

Ами и ти не знаеш да пишеш правилно, но това не ти е попречило да си покажеш неграмотността тук.

Блатното чудовище!

KaiRen

Тук се подвизава лют фен на въпросната г-жа. Което не я прави по-добре изглеждаща. А щом има претенции за публичност, все пак трябва да има някаква визия. Мястото на дебелогъзата Ким Кардашиян е заето.

На кой му дреме, или няма с какво да си чешете крастата. Ей, сегинка ша си го преместя от леву.

Отвратително гнусни зелени вени по целите и гърди! Нямали огледало да се види, че е гнусна! На нищо не мяза горката.Като по-млада си беше също толкова противна!

Който не харесва вени и подобни телесни "дефекти", може да не се занимава с живи хора. Има голям избор от надуваеми кукли.

След 2 раждания и на 41 си изглежда доста апетитно. Има някои на 20-30 години и приличат на Мис Пиги, а онова ти долу като ги види и излиза в отпуск след потреса от видът им!

Ражданията нямат нищо общо!!!ГАРАНТИРАМ-ВИЖ ДУМИ МУР СЛЕД 3 РАЖДАНИЯ-МУР Е КАТО СЕСТРАНА ДЪЩЕРИТЕ СИ, НО ИМА ЖЕЛАНИЕ И ВОЛЯ ДА ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК -НЕ НА СВИНКЯ!!!

Аз ти казвам, че има такива дето още не са раждали, а вече приличат на крава със синдром на печени чушки, и това жени под 30. Че Алиса е отпусната, така е, но пак казвам, доста жени на тези години имат килца отгоре след раждания. А и не знам тя скоро ли е раждала не е ли? Вярно, то човек решили може да се вкара във форма, ама си трябва желание и пот ;)

що бе, става

Много зле!

Абе този, който й е правил хубаво същата вечер, според мен много добре е оценил тоалета :)

Ха ха, верно много зле.

KaiRen

На 41 години??? Че тя изглежда на 50 с хубав грим! За телесата, дето се изливат - ами явно стилиста ѝ нещо ѝ има зъб...

Баси яката жена,само за сеееекс

за мъже, които се дърват на МИЛФ-ове, е готина - закръглена, с пищни пластмасови цомби, с перверзна физиономия. Не е лоша.Салиери си пада по такива актриси, също и Тинто Брас.

еми на възраст и е жената, обаче големи цици вади

циците са силиконови. пластмаса.

дя-до

Умрем за цици с прозиращи вени! Тези жени няма да се научат кое е за показване и кое - не. Да не говорим, че въобще се е опаковала като свиня за Коледа.

с третото изречение ме тушира от смях жесток си

Бааах тлъстата тртка!