Най-елегантните рокли на Катрин през годината

Тази година беше една от най-стилните за херцогинята на Кеймбридж Катрин.

Обратно в новината

Коментари - Най-елегантните рокли на Катрин през годината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига ни занимавайте с английските клюки.по добре да каже на свекърва си да оправи английската азбука и се пише това което се изговаря-ако не да им изпратим един български кирил и методи!

Добро изключение от проскубаните котки, с които медиите ни заливат и ни натрапват. Осанка, излъчване, поведение - всичко й е на място. Нека да ви бъде за пример!... А принцът едва ли оценява с какво се е сдобил.

на тая дебилна, ухилена безделница мидълтън ще й замръзне отвратителната усмивка...

Непечеливша карта! За да оцениш достойните неща, сам трябва да имаш достойнства. А тук изказващите се (дами) май са от тази категория. Поне не се издавайте!...

английския караконджул, резултат от вековни кръвосмешения, наричащ се кейт реплтилтън :))

Тая Катрин повече ни я бутат в Бг, отколкото в Англия.............................................

Това е най-ухилената златотърсачка. Сигурно така и ще си умре, озъбена в екстаз от голямата далавера. Да е жива и здрава и дано поне бъде добър човек.

Така като я гледаш, как се е завихрила само в модни ревюта и курорти смяташ ли, че може да бъде добър човек?

Красива стилна а вече и богата.Браво давай напред с усмивка!Не всеки го може.

какви жалки кухи лейки сте вие , които се прекланяте като безгръбначни и се възторгвате от с нищо непревъзхождащите ви същества, не усещате ли как ви маниполират за да си правят пи ар на гърба на такива слуги и роби като вас и за да властват все повече и да ви гледат с презрение отвисоко-не е луд този дето яде зелника а този дето му го дава

тя и даяна така дерза пък накрая я убиха в тунела

Катрин с нищо не е виновна ,че даден сайт в случая ДИР.БГ публикува непрекъснато нейни тоалети или изяви .Какво сте записали...писнало им било и т.н. ами не я разглеждайте тогава ,подминавайте я тази новина и това е,щом това ви товари.Ама повечето тук са жадни все за зрелища и негативни емоции и тогава това им се вижда най-интересно.Пълно е тук с жалки ,елементарни пишещи човечета,които в реалния свят и една дума насреща не могат да обелят!

овцете забляха вкупом че искат да лазят в краката на султана

Чукча вече не читател, он станал писател. А не биваше...

няма го станишко с неговите четири отрочета - мъка, мъка-а-а. ще се задоволя с англииската принцеса.

писна ми от тая жена и безбройните тоалети и шапки - заприличала ми е на восъчен манекен, който използват само за демонстрация на дрехи. дори дебелото й бебенце вече влиза в шантавата суетня на модата- тия хора нямат ли сериозни ангажименти.?

Прекрасна е! Стил и класа, елегантност и грация! Имаме нужда да четем и за аристокрацията, било и тя и английската, а не само за Златките!

ти ако се чувстваш като рая и роб и имаш нужда да се кланяш и умиляваш от някого , достойните хора не смятат че някой е по-равен от тях и трябва да му се кланят като рая пред султан -най-малкото е много обидно , унизително и несправедливо, монархията е историческа гротеска и отживелица и скоро ще отиде на бунището на историята , където и е мястото

Тази жена е всичко друго, но не и аристократка. А роклите всъщност са ужасни, няма нито една хубава.

Да си продаде роклите и да храни болните хора, които умират от глад в Англия. За скептици, дето не вярват, ето последните новини, за хора, които са подавали молби за тази държавна помощ (ESA, ATOS са преценяващиТЕ лекари): only 20% of people who claimed ESA in January to March of this year have had an assessment. 40% are still stuck on the assessment rate of ESA waiting for a medical and another 41% got better or died before Atos got round to them.

е няма що негативните коментари се изтриват а възторжените се оставят-това ако не е цензура и подлагане здраве му кажи

На мене - точно обратно. много ми хареса информационната статия за Катрин. По професия съм шивачка и много внимателно и детайлно разгледах тоалетите на принцесата. Благодаря, ДИР.БГ!

Честно ама много ми писна от тая Катрин !!!!!!!!

днес майката в опит да се величае, вчера малкия и прасчо с тенденциозно наредените гвардейци по дебелия корем -в стил вижте ме кой съм аз, е докога ще се мазните на тази историческа отживелица

физиономията на тая придобива все по-нещастен вид осъзнавайки в какво се е забъркала

Прилича на лелка. То бива да си официален от време на време, но това задължаване нон стоп да си с подобни дрехи направо й слага 15 г. отгоре. да не говорим за дежурната усмивка, която седи лепната по принуда. Аман от поза, ама пък щом англичаните нямат нищо против да ги издържат - тяхна си работа. Но и те май започват да се чудят за какво са им...

В този случай изпълнява ролята на закачалка за дрехи.

ах наистина е така-много ме разсмя наистина

Нека някой чичко началник в Дир.бг да издаде писмена заповед на редакторките в "Лайф" секцийката, с която да им забрани за три месеца да пишат за: 1. Анджелина Джоли 2. Катрин и котилото й. Просто си нямате на представа каква чутовна досада е отстрани. Няма новина, няма събитие, а всеки Божи ден се пускат някакви справки за лицата.

Какво не щеш - ясно. Предложи също така ясно какво искаш.

Светски новини и събития. Като във всяка нормална светска секция. Тук новина няма. Събитие още по-малко. Има справка за тоалети.

ах ах преди малко имаше два гласа за моя коментар и изведнъж ги изтриха и няма нито един

а сега изтриха и целия коментар -първия-уж не бил по темата ...чуждопоклонничеството и мазненено в българия е придобило колосални размери