Отхвърлиха Брад Пит като съдебен заседател

Брад Пит беше отхвърлен като съдебен заседател. Щял прекалено много да отвлича вниманието.

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха Брад Пит като съдебен заседател | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в САЩ на това се казва jury duty и получиш ли призовка е задължително да се явиш.

Той няма да продава нищо, за да отвлича вниманието на хората, както са писали. За съдебните заседатели е Важно е да дават точни присъди.

Стою

Съдебните заседатели не дават присъди. Само решават виновен/невинен. Присъда издава съдията. Говорим за УСА, нал`тъй?

Гледайте филма"Присъда за продан". Граждани срещу оръжейната индустрия...много добър филм!

Тоя не се ли ояде вече

Torpidd

А ти знаеш ли че в САЩ, на съдебните заседатели не само че не се плаща, ами и си ЗАДЪЛЖЕН да отделиш дни и в някои случаи месеци от времето си, за да се занимаваш с гражданския си дълг. За тях това е нещо като присъда - и случая показва че при тях наистина действа СЛУЧАЙНИЯ принцип. А не като при нас, СЛУЧЕНАЛОВИЯ принцип.

Откъде ще знае, то човек като е прост бърза да демонстрира простотията си.

от кога съдебните заседатели ги викат в съда за да ги разпитват? :-))))

правят им интервю дали са подходящи

абе добре бе що някакви женички тичат да разправят кой не харесват?! тва сигурно е сериозен проблем с психиката и самочувствието искате да покажете колко сте велики че никой не може да ви има и т.н.??? накрая ви таковат някакви павиани повечето :))))) е вижте ме - аз не харесвам брат пит :)))) ми много важно?! изводът е че и брат пит да си винаги ще се намери някоя да ти обяснява колко не те харесва :))))

Е как защо? Не ти ли е ясно? Защото има свобода на словото и всеки може да си напише мнението, дори ако на ТЕБЕ това не ти харесва! Сега зацепваш ли, или това е "несмилаемо" за твоя интелект? Абе ти в предишния си живот да не си бил(а)някакъв цензор в някой диктаторски режим, а? Я, я си признай, че да ти олекне!

Много си е прав човека даже!!! Това е самата истина и не се опитвай да го нападаш с друг претекст, а направо си кажи, че си жена!

Никога не съм го харесвала - като визия имам предвид, като актьор си е ок, но сега с тези мустаци или брада е направо противен.

А някой да те е питал дали го харесваш?

А тебе питал ли те е някой, какво ти е мнението за коментара на "1"? Ти какво, да не си му някоя почитателка, която го сънува нощем в еротични сънища, та така се газираш от един коментар? И какво толкова? Скапал се е вече на вид, защото и той одъртя, какво да се прави?

ОООО той пък боб хвърля за тебе да знайшшшшшш

Ау,много е погрознял!Прилича на големия актьор,вече покойник,Чарлз Бронсън.

ДА! Точно така е, за съжаление! Като се загледах - доста прилича. Да се чуди човек защо имаш минуси за коментара. Може би слагащите минуси не са виждали Чарлз Бронсън? Или пък не им харесва жестоката истина?

Да, де... Ама по онези времена мъжете са били мъже, а жените - жени. Та в мъжете не се е търсела само хубост, а и мъжественост. Та Чарлз Броснан си е за едно време. Както през ренесанса са се харесвали дебелогъзи мадами. "Всеки с вкуса си" казало кучето и облизало задника си.

Умник. Всеки човек може да си изкаже мнението без да го питат. Недай си боже ти да питаш. За мен си проЗ човек, и ако хората питат какво е простак, то отговора си ти.ЕТАЛОН.

Кой избра това мнение като избрано? Към момента няма нито плюс, нито минус. А и самото мнение е тъпо. Кой? Кой, кой, кой?

То наистина съдът в чудо ще се види, как да го охранява и как залата ще е препълнена от фенките му и циркът ще е пълен.

Прав си. Точно това е причината да не го изберат. Решението на съда ще се обжалва заради него, каквото и да е. P.S.: Но, понеже само Господ е безгрешен, ти слагам един минус. За цвят и против уроки.

Брад Пит все повече заприличва на Уоутър Уайт.

По-скоро на Бронсън.