Чуйте коледната песен на Орлин Павлов

В навечерието на Коледа Орлин Павлов записа коледна песен.

Обратно в новината

Коментари - Чуйте коледната песен на Орлин Павлов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мила, приятно звучаща детска песничка - изцяло в духа на Коледата! Приветствам създателите и изпълнителите й! Весели празници на всички!

Това момче взима нотите вярно, но само толкова. Много трудно би могъл да бъде наречен професионален талантлив музикант.

haresaite neshto be hora

Не е кой знае каква песента,ама ние да не би да сме кой знае какви?Както казва ... Орлин има много хубав глас,на мен много ми харесва и това дооправя песничката.Само един кусур,Орлине:дядо Коледа ДА ПОЗВЪНИ-:)))Е,що така,нали влиза през комина?

Толкова елементарна песничка, че се чудя нямат ли тези автори малко повече коледно настроение, че да разгърнат мелодията! Една песен, която не се харесва на възрастните, не става за деца! Стига с тези халтурки! За Орлин нищо не казвам. И той трябва да живее...

Според мен Орлин Павлов не е кой знае колко даровит певец, НО има невероятен плътен глас и присъствие на сцената. Той просто е роден да бъде на сцената, не знам дали като певец или повече като говорител... Във всеки случай, на концерта, на който бях, ни грабна от самото начало. И така човек му прощава някоя и друга фалшива нота :-)

Прекалено елементарна, не толкова мелодична, но за детска песничка - става. Далеч е от последните Коледни песни на Й.Христова, Г. Станчев, на Миро и Невена.

На Миро и Невена е една американска боза и нищо повече.

Прекрасна песен, прекрасна!