Симона Евгениева е новата Мис България

Симона Евгениева от Монтана е "Мис България" 2014.

Обратно в новината

Коментари - Симона Евгениева е новата Мис България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nqma dori da q dopusnat do Mis Svqt-ima silikon v gyrdite,2 tatusa i obeca na pypa + tova tazi godina Mis Svqt mina veche.za dogodina shte izberat godna za svetovno nivo bylgarka,a ne prespala s jurito kandidatka

Georgi

с тия бръчки и торбички под очите, ако е на 19 със сигурност пуши по 2 кутии на ден и пие по бутилка коняк... А какво друго прави не смея да си мисля но след като е станала мис...явно добре го прави...

А бе от къде ги намирает тези грозотии бе...?!? Орел с ориз, при това и от Монтана/Кутловица/Михайловград дори...

Жалко, но се оказва, че българките не са красиви.Факт./виж снимките/

Типично аграрно излъчване! Не ме кефи! Сорри!

Хубава леля е, но момиче!?....Айде моля ти се.

Бе, тия днешните фотоапарати са много смотани. Щом красавиците ги изкарват такива, какво остава за нас? Радвам се, че грознее, все пак :)

Грозна е , в сравнение с всички хубави момичета в България..Но в сравнение с оная кокошка -Мисис България е принцеса..Явно хубавите момичета нямат самочувствие и не се явяват,ама грозните ...

Не,не и не!!!!Това не може да бъде новата мис България!!!!Просто е ужасна!!!На 19,а изглежда на 40, в лице даже не е и симпатична,вулгарно изглежда,кожата и също не е хубава....абе журито кьорави ли са или са били пияни? Но като гледам накуп всички миски,мисля си,че политиката на конкурса е да се избират посредствени момичета.Жалко.Грозна картинка.

Пълен кошмар.Това нещо с Тоца и Анита Мейзер ли там или каквато беше могат да се съревновават успешно за някойя холивудска продукция с вещици.Няма да им трябва никакъв грим.Стават смешни вече с тези нагласени конкурси.

УжасТ!

Ей сега чак разбрах защо по Нова пуснаха конкурса след 23 ч. щадили са ни хората. Зер от гледката сън нямаше да ме хване!

...ти да не си Пе*ерунги Пингвинчев, и отчаяно да се опитваш да оправиш PR-а на тая грозотия, поредна, с купена титла МИС?! Айде бягай и се АНАЛизирайте с приятелите ти лордове там, остави тук простолюдието да определя коя е красива и коя не. Видя се че лъжеш за връзките си, камо ли в професионалните си преценки. Ние тук поне сме единодушни в мнението си, че от тая Мис става само ако си купи титлата...

kro...

KaiRen

Каквато и да е, то със сигурност е много по-красива от т.нар. "мисис" България - оня змей, дето не се сещаш какъв пол има.

Аз пък съм от Горно Нанадолнище! Мий си чиниите и се хвали, че си поданик на Нейно Величество

За какво се правят тия измислени конкурси се чудя, то е ясно че красиво момиче със самочувствие не би се явило... Дами, погледнете хубаво снимките на таз годишната победителка и компания, а и там Тоца и другите екс миски за да си повдигнете самочувствието :)

Стою

Не се чуди. Пари трябва да се въртят. Медиите помагат, колкото могат.

как може, ТОВА да е мис!!!!! и то на България! Лицето й е с шщироки пори, кожата й е гадна, имам бемка над горната устна, което е недопустимо! носът й е като залепен патладжан! боже, пази България с такива красавици! във всяка гимназия в страната има поне 10 момичето, по - красиви от нея! с тези конкурси вече се излагат.

И най-лошото - сбръчкани очи! Криза....:(

А може би по-хубави не са се явили. И на мен ми изглежда незабележима и безлична. Но на фона на предишните миски (тези от последните снимки) направо си е красавица.

Вероятно училището Ви е много специално, щом заниманията продължават и през нощта? Или тогава карате "практика"?

Как да накараме ГЛУПАВИТЕ момичета да млъкнат е въпроса

Доживях и това ( нерегистриран ) 15+;0- 22.12.2014 15:56 Доживях и това да видя! Ние, българите да се обединим около една идея? Повода е малко тъжен, но въпреки всичко е факт! 300+ мнения и 90% не одобряват назначената за Мис България особа!

Да й е честита титлата . Друга няма никакъв шанс да получи извън България

Защо си смени хубавия ник? ( "прякор", както трябва да се казва според ДирЪ! ) Не започна ли третото висше, че ти остава време и да пишеш глупости?

Какво и е хубавото прилича на кон Но на фона Анита Мейзер сигурно е хубава

То момичето не е грозно, но не е и нищо особено, все пак титлата мис БЪЛГАРИЯ е редно да се присъди на нещо изключително или поне харизматична и обаятелна личност. Въпросната Симона ако я видиш на улицата няма и да се обърнеш, защото се слива с тълпата. Елате си от Лондон и влезте в някой софийски мол или елитно заведение и ще видите поне 5-6 красавици, на които новата миска не може да стъпи и на малкия пръст. Другото което е, че изглежда видимо състарена за годините си.

Райне, Райне... Виж какво ще ти каже т.н. "народ"

...крокодилите са мили и симпатични животинки за домашни любимци....

Jeni

На 19 г. да изглеждаш така-тъжно! Поредната нагласена с чичко паричко история!

Тъжно?? Не, СТАРА!

Момиче, погледни се в огледалото и заложи на образованието!!! Съвсем добронамерено ти го казвам, между симпатична и красива има голяма разлика!!!

тая колко е сбръчкана на 19 години- ужас

Всички вече знаем ,че всичко предварително се планира и наглася,жалко за останалите участнички.Абе те мачовете ги гласят,че камо ли такъв конкурс.

Пак конкурс за "Мис крокодил"

Жени Калканджиева явно не иска друг да я задмине на Мис Свят.През всичките години,които тя организира има само една избрана красавица-Роси Иванова,всички други са карикатури на мис.

Стою

Значи, ако някоя от новите мискинки я надмине - ще има пари за Калканджиева. Иска или не иска?...

То кво ли ни е наред.....

Габриела Чонина и Паулина Вълчева бяха най-достойни.Ако беше спечелила някоя от двете нямаше да го има този негативизъм.

Не е хубава,камо ли красавица.Такива момичета като нея и Ромина Андонова колкото искаш,особено в ромските махали.Направете сравнение с настоящата Мис Свят и новоизбраната нашенка,колко сме далеч от истината.Който ги избира тези наши Грозомири,направо се подиграва с нас.

Пак нагласуна работа. Имаше толкова очарователни същества. Тя си знае, новътрешно дали е убедена, че е тя или е важно да ползва облаги, както и другите нещо от нея?

Къде ги видя тези очарователни същества? Имаше само едно момиче, което правеше впечатление и изпъкваше, но то не попадна в петицата

Няма ли кой да инвестира в този конкурс!Уж се води национален,а пък снощи беше, все едно представление в кръчма.На този етап Мис Плеймейт има по-голяма стойност отколкото Мис България-за съжаление.

Ама тя няма врат!!!! :( :( :(

Това е подробност! Важното е да има спонсор!

не бе, врат има - шия няма

Да ви кажа честно ,не е грозна,но и не е нещо особено.Такива ги срещам и в кварталният магазин.Според мен ,щом като уж е най-хубавата,тя трябва да е нещо по-различна,по-вълнуваща,да има някакво привличащо излъчване,а тя не се различаваше по нищо,дори от подглсаничките.

На снимката с банските прилича на вещицата, докато крои планове, как точно да сготви Хензел и Гретел...

Тази година голяма плакнене на очите - Мис България, Мисис България. Дано няма в скоро време повече конкурси, че на магистралните много ще им се вдигне цената.

"...Симона Евгениева сподели, че поддържа фигурата си с много любов, малко храна..." За всички, които е пожелаха - икономична е от към храна!

'... Пръв цветя на новата красавица подари турският посланик Сюлейман Гьокче... '

Стою

А как е откъм дрешки, обувки, бижута, коли, аксесоари, за жилище - не питам...

Ми тя е толкова захранена с течни протеини поради практикуване на онзи вид любов, че няма апетит за друга храна ;)

Доживях и това да видя! Ние, българите да се обединим около една идея? Повода е малко тъжен, но въпреки всичко е факт! 300+ мнения и 90% не одобряват назначената за Мис България особа!

И ТОЦА НЕ БЕШЕ ОДОБРЕНА НО КАКВА ФАЙДА ОСТАНА СИ МИС НИКОЙ НЕ ПИТА ХОРАТА КАКВАТО НИ ИЗБЕРАТ ТАКАВА

Първата снимка, която видях (в друг сайт) на победителката беше разочароваща за мен - тя по бански и ми се стори, че има татуировка на лява ръка. Мисля си, че една красива жена не трябва да разчита на такива "разкрасявания". За мен тя не е грозна, но с тази татурировка аз бих я дисквалифицирала, ако бях в журито.

Гледам и снимката и си мисля, че татуировката на ръката и всъщност е най-малкия проблем.

tq ima ne edna,a dve tatuirovki,obeca na pypa i silikon.malko bqha kandidatkite bez tatusi

страхме е от мис блгария

Ааааа-у! Уъъу! Уй! Ух! Въх! Олеле мйко!!! Да си плюна в пазвата, че много съ уплаших!!!

е чак пък мис България .....

мис баба яга