Камерън Диас: Имам най-прекрасния съпруг

Излязоха подробности около решението на актрисата от "Ах, тази Мери" да стане булка за първи път на 42.

Обратно в новината

Коментари - Камерън Диас: Имам най-прекрасния съпруг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

последният да затвори вратата! Но дали е последен?

Това е добре, само че като видях дългия списък на връзките й ме обзе някакво съмнение....

Желая и да е много, много щастлива! Все пак след години ще разбере, че не е толкова прекрасен и че брака се изчерпва.

Е, видяхме го, наистина е "прекрасен".

Ами браво все пак по добре късно отколкото никога

И аз имам най-прекрасния съпруг!

Разликата е малко комична: Тя е висока 1.74м, той - 1.68м. Тя е на 42 год, той на 35 год. Предполага се разликата в паричното състояние на двамата е много по-голяма... Както и да е, щом се харесват и са се взели - дано имат дълъг и щастлив семеен живот! Дано видим още много интересни комедии на Камерън Диаз, на мен лично най-ми харесва нейния филм Bad Teacher!

Само по селата се избират да си пасват по височина и години - да не ги обсъждат другите селяндури. За по-интелигентните хора тия неща не са голям проблем.

не, братле, не така, както си мислиш - аман от тази псевдо "интелигентност" и "криво разбрана цивилизация", както я определя един от нашите класици (ако се сещаш за какво иде реч). Просто тази съпоставка изразява едни природно зададени закономерности - както мъжът си има брада, а жената не - и никаква псевдо интелигентност не може да промени тези дадености - все едно да преодолееш гравитацията. а всичко друго, за което претендираш е чисто и просто една само заблуда, след която идва горчивото разочарование...

Коментара е сигурно на жена, не че е глупав, но е просто смешен. Еманципация и равенство да, но в работата, в семейството все пак традициите са нещо доказано положително и имат място не само по селата... Жените обикновено носят елегантни обувки на висок ток и ако Камерън използва такива, ще бъде една глава по-висока и ще гледа своя мъж отгоре надолу... което в очите на повечето мъже и жени изглежда смешно... Отрицателна разлика в ръста означава, че Камерън никога няма да може да си позволи да бъде елегантна жена... за да не предизвиква насмешката на хората... Колкото до годините - практика е в средите на богатите хора, мъжете да се женят за много по-млади жени и както видяхме Деми Мур пробута и направи Аштън Кътчър скъпо платен актьор (след като Брус Уилис направи Деми Мур актриса) и после Аштън Кътчър си намери по-млада и заряза Деми Мур... За парите няма нужда от коментар - Камерън е участвала в повече от 40 филми и сериали и има значително парично състояние... това все пак създава неравопоставеност в такъв брак. За шкембето на по-младия съпруг и татуировките, както и наркотиците, които ползва по-добре да не коментираме (музикантите са известни с това)...

Поне си е поживяла, а не като мен - от 20 годишна се тровя с един пустиняк.

мими,...пустиняка...го натирваш в пустинята,..а ти,..главата гордо вдигната и купон след купон!!! зашото.....живота не е ...200 години,нали???

Хубава си е жената. По-грубото излъчване идва от това, че като по-млада, преди да стане актриса, е пиянствала с различни пропадняци и са и чупили носа в пиянски свади. Дано да се кротне и да си живеят щастливо със съпружието!

"Камерън е имала връзка с Джъстин Тимбърлейк, Едуард Нортън, Брадли Купър, Мат Дилън, Адам Лавин, Джаред Лето, Тайрийс Гибсън.................." ?!? Малии, тая е скъсала вълната на катеричока ...., а като гледам списъка не е пълен и липсват поне още стотина.......

Ама чуваш ли че тоя бил най-добър! Малиийй, как ли кърти.. и мен да имаше нйякой тъй да мъ къртииийй

Нищо и нема. То да не е сапун, та да се изтърка.

хахаха, този коментар ме разсмя до сълзи!!!!! сериозно!

Без съмнение е най-, най-... И ще бъде такъв още цели 3 месеца. ...е, хайде да са 4. След това - развод, който ще се влачи барем 2 години.

Ако е Якошиба, може и петилетка да откарат. Народа е казал: здрав кръст = здраво семейство.

моят е най-прекрасният :)

Щом се е разхвалила толкова публично, чакайте до 6м. съобщение за развод.

Диас има определено вид на транссексуално същество, нахална и невъзпитана, просто се чудя какво толкова й харесвате, или и вие сте изперкали, излъчването й е мъжествено и грубо, а не женствено и нежно, какво става по трасето?.......

Това трябва да питаш мъжете, с които е била, явно я харесват :)

Не е типичната красавица с нежни черти и излъчване. Грубичка е наистина, но не може всички да са уникални хубавици като от корица на списание. Има жени, които са с по-груби черти. Има страхотно тяло обаче и явно чар и харизма и други умения :))), с които привлича мъжката аудитория.

Абе, ако се заемат медиите и професионалистите, и Кубрат Пулев ще мине за мацка сексимвол в очите на медийните зомбита.

Вие сте гей или някоя дебела мома с комплекси

Пропуснала е да изброи и няколко предложения за брак, които отхвърли, едното беше от Джъстин. За нея си говори, че е тигрица в леглото и мъжемелачка. Неслучайно е все с по-млади мъже. Дано вече се е наживяла и си седне на хубавото д..е.

Браво на жената, поживяла си е, няма нищо лошо в това. Уверена е в себе си, има самочувствие, знае си силните страни, с които омайва мъжете и не се е страхувала, че ще остане сама, затова не е бързала. За разлика от много жени, които мислят само за деца и сватби. Някои направо психясват на тази тема, особено като напреднат годинките. Това са неуверени жени, не вярват, че нещо истинско и хубаво може да им се случи и бързат да изпреварят всички, да не би сватбата да им се размине и да останат стари моми. Чудесно е, когато бракът не е самоцел за една жена, а към сватба тя пристъпва, когато срещне точния човек и в подходящия момент. Това е истинският смисъл на брака.

Камерън е имала връзка с Джъстин Тимбърлейк, Едуард Нортън, Брадли Купър, Мат Дилън, Адам Лавин, Джаред Лето, Тайрийс Гибсън........ Мале, мале... Ама пък колко още не е опитала в Холивуд, че да прави такива прибързани изводи.

В Wikipedia споменават само за Carlos de la Torre, Matt Dillon, Jared Leto, Justin Timberlake, Alex Rodriguez... и хубавото число 7 - новия й мъж Benji Madden ... те не са толкова осведомени, колкото Блиц....

По-кратко щеше да е да изброите с кого не е имала връзка! :)

Типичен женски коментар както в един виц за жени...

Да, след няколко години друга песен ще запееш... Всички са били на тоя път.

Е, чак пък години...

Готина е! Да са живи и здрави!