Камерън Диас и Бенджи Мадън луди един по друг

Младоженците Камерън Диас и Бенджи Мадън са се върнали от медения си месец.

Обратно в новината

Коментари - Камерън Диас и Бенджи Мадън луди един по друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, щом ще имат близнаци! Но тя беше хубава като по-млада, сега нещо не ми харесва.

даааааа, не е за теб темата, стига се излага тука да си разказваш биографията и да си демонстрираш липсата на грамотност. В тези университети, за толкова години учене, не те научиха, че след препинателен знак се оставя интервал.

Реплика към трите дебила писали под моя пост.Университети са С и ННС.По мое време се влизаше с конкурс.Стара чанта,не се става с годините ,а с начина на живот тъпичките ми.Камерън е противна жена започнала в порно индустрията и яко лансирана от някой с нетрадиционни вкусове в секса в Холивуд.Мъжът до нея е грозен и татуиран.Годините и катедралите,не са клишета.Но истината е една.В България с РЕДКИ изключения на поколенията ,които са рожба на демокрацията са елементарни и прости.Възпитанието е преди всичко истинност.

По-добре е да замълчиш и да те считат за глупак, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

СУ и УННС.НЕ смятам да мълча,защото някой глупаци не мислят като мен и тяхното мнение не е като моето.Кой ви каза ,че сте прави-и дали масата е по- умна от единицата.

Вишистката,не знам по какъв повод информираш за образованието си , от коментара ти лъха злоба и простотия,за които висшето явно не помага...След като не можеш да се зарадваш на хорското щастие,по-добре си замълчи,вместо да се излагаш с коментарите си.

А къде писаха ,че са щастливи.Писах за образованието,защото казаха,че съм на 25 баба.А и това просто е отчаянието на една женана средна възраст ,че може да е с по-млад мъж.Това не е нищо като постижение.Но тези жени живеят от визията и в обществото все още битува схащането,че кой ги е.е 40г.Така ,че по тези причини пиша.Просто жената става зряла с годините и не е необходимо да е като Диас.Това е .А ако имаш професия,дом,деца,бръчките и егн то няма да те потрисат ,по простата причина,че си направил нещо смислено и сърцето ти е топло.Това е.Жената е жена и на 18 и на 88г.

Нали са артисти - лесно им е да се правят на най-хеппи месец-два преди раздялата.

Ех, Рогач, Притеснявам се, че няма да се доредиш за фъкането.

Едната снимка е евтин монтаж. Обърнете внимание на трите ръце на Камерън.

cwetence

Сложи си очилата и пробвай пак :)

Той дали е гледал порнофилмите с нейно участие - справка - на младини Камерън Диас е била в "бизнеса". Начин за правене на кариера, ще кажете.

е са разбрах кой ги фъка тия застаряващите

Това дебело татуирано джудже май се пребори за щастливия номер 18... поне този номер от списъка му дадоха жълтите издания... Нисък и грозен, а многото татуировки не му махат корема и не го правят по-красив... Добре е, че кака му Камерън Диас не придиря вече много...

този беше гадже на парис хилтон по едно време.. а брат му е женен за никол ричи

Към остаряването и старостта трябва да се подхожда с уважение! Те са нашето бъдеще и никой няма да избяга от това! Не бихте искали някой така да говори за майките ви, нали?!? Или?!?

Не ми харесват като двойка, тя е видимо по-стара от него, той...абе щом се обичат, сега да роди и да гледат да не се разведат скоро.

Поредната двойка, за която ще се пише и напомня многократно и до пълно втръсване.

Вече знам Що Лупита минава за красива.Стара чанта,не лачена-тя и никога не е била,а сега е и стара.И някакъв татуиран дебелак.Убост.По хамерикански.

все едно мазен тиинеиджър е излезнал с любимата си леля...

Стари са на дедо ти воловете... Аман от сигани по форумите, дето раждат на по 13, на 30 са баби, а на 45 бавно към гробищата...

Сбърка моото чааве.НА 44г съм.Жена,с дете на 11г.С 2 висши и два чужди езика.Работя.Камерън беше противна на младини,сега е стара чанта намерила дебел глупак.Тя си е противна.Това си е мое мнение.Например Моника Белучи и на 50 и е прекрасна.Джолито мяза на съсухрен скелет с ужастно набръчкани телеса и жилави ръце.Възрастта не определя душата и красотата на жената.Тази просто е противна.