Топ манекенки представиха булчински тоалети

Ирен Онтева, Юлия Юревич, Габриела Василева и Гери Дончева представиха колекцията „Споделена красота” на Поля Кинова, дизайнер на модна къща “Paloma fashion”

Обратно в новината

Коментари - Топ манекенки представиха булчински тоалети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май май Иренчето не е вече за модния подиум...

Все едно съм на някой треторазряден хиподрум и присъствам на конкурс за най-дръглива и застаряваща кобила. Изключително грозни и дръгливи кели копелани, погнусена съм.

Защо са гримирани като маман в бардак?

Много зле. Не очаквах да е толкова зле, но нито манекенките, нито роклите са красиви.

"красота неземна" -едва изгледах до номер 8 - пошличко, но пък манекенките ни не изглеждат като онзи американски бахур от вчерашния брой - т.нар. xxl

Неееее... Сега ще сънувам кошмари!

Ква е тая бабичка с червената рокля бе :)

Вкупом с роклите и манекенките ще участват във филма "Бягството на младоженците".

Белотата е символ на святост и непорочност. Символ на тайнството на съюза между мъжа и жената. Затова традиционните булчински рокли са в този цвят. Червеното е символ на страст и похот и вкарва същността на брака в категория консумация, а не любов и споделяне. Бог казва че всеки трябва да си избели дрехите и да е чист пред него. Във Вавилон и със шутовски дрехи могат да сключват брак, защото този ритуал е обезсмислен и превърнат в купон.

Грозновати, а някои и възстари, моделки с адски много грим. Една дори се е усмихнала. Да се чуди човек на конурс за красота ли се явяват, или показват модели.

За съжаление лифтингът и силиконът не прощават - обезобразяването е почти неизбежно. Не знам защо го правят, грозно е!

И какви са тези ЧЕРНИ булчински тоалети ??? И защо Ирен Онтева дефилира още ??? Някой хора не знаят кога да спрат,ама наистина !!

Те най-големите брантии са събрали сватбени рокли да показват!

Кичозни дрехи и грозни манекенки на едно място! ОТВРАТ!!!

sx69

Топ, топ.. колко да са Топ? Има едно друго заглавие в раздела: Възрастни манекенки ......

много е зле бг вече !

Юлето Юревич успява да покаже добре роклите , които представя.А това е особенно трудно, когато става дума за сватбени рокли. Нали все пак са символ на чистота,непорочност и прочие.... Всички други манекенки не се справят с това, е меко казано. А Онтева е някакво ужасно недоразумение. Тя направо изглежда страшно. По грозна от нея в България е само журналистката Г.Ш.

Юлката зежда кат тъп комар- малка несвсеразмерна глава и грозно безлично лице. За каква непорочност става дума?? Онтева е като мумия направо.

ирен отнева някога може би е била хубава. но много много отдавна. и само може би.

е беше кон на 20, сега е преждевременно остаряла кобила, изглежда доста похабена за годините си и преди всичко спрямо количеството грижи, които полага за себе си, т.е. тя нищо друго не прави, но - уви!

тоалетчета и манекенки!Това ако са манекенки........ужЪс

Всяко нещо си има време и място и човек трябва да знае кога да спре! Роклите не са нещо невиждано ,но са прилични!

На мен пък ми харесаха роклите. Стилни са и хубави.

по-скоро -топ гю/вендии...

Абе тая Онтева сигурно гони 50така, да не се изживява като втората Наоми....с две думи голяма боза !!!!

Няма още 40 години. Тази година ги навършва.

Ами толкова по зле, прилича на отдавна навършила ги!!!

Ами толкова по зле, прилича на отдавна навършила ги!!!

Ами толкова по зле, прилича на отдавна навършила ги!!!

Изключително бездарна колекция. Тази Поля е всичко друго, но не и дизайнер. безлични курвенски моделчета, висящи роклета от лоши материи тип перденца, лоши цветове, липса на всякакво въображение. Като за третокласна дизайнерка от безизвестна асеновградска модка къща-става, но ако това е висша мода в България, много сме закъсали. ето нещо истинско и прекрасно : https://link

Голяма злоба ей! Умирать ли от злоба??? Ахахаха! Супер сте ми смешни и жалки мили дами. За зъжаление има много да гоните и да срещу тях да тичате ме може да ги стигнете това е. Ревюто беше ТОП, а колекцията УНИКАЛНА. Бих казала най- добрата колекция, пред позледните 5 години. Дизайнерката е талант! И дори незнам, защо още работи в България,при толкова злоба и завист! Злобата ще Ви унищожи мили ''дами''

Бих казала топ лелки!!! Има толкова прекрасни млади момичета, а те извикали топ лелките.Тази Онтева се е изкревила от грозотия!

Каквато колекцията, такива и манекенките ....

Получих сърцебиене като зърнах снимките,веднага към аптеката за успокоителни.Как не би е срам на това да му викате манекенки.