Американка XXL размер стана топмодел

29-годишната американка Тес Манстър стана първата красавица с XXL размер, с която голяма модна агенция подписа договор.

Обратно в новината

Коментари - Американка XXL размер стана топмодел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като й гледам снимките - размерът й трябва да е 5XL Дано никога не стана като нея!

ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО, КАКТО СА И ОТВРАТИТЕЛНИ НЯКОЙ МНОГО СЛАБИ МАНЕКЕНСКИ.

ама да я изпуснат поне до 1,5 бара, че така ще подхвърчам.

гнъс, с тая издигат на пиедестал лакомията и нездравословния начин на живот

не е XXL а 6XL

Тука пишат само дърти селски шопари. Как може на се дървят на тая свинкя.

Явно гражданина не знае значението на думите;) Кощрамба: Много слаба жена, суха и дълга, плоска без цици и със склекан задник.

Явно ти не схващаш. Никът Кощрамба е майтап: слабата жена се чуди кво толкоз и се кефят на свинята от статията. Уроци по глупост ли си вземал или така си се родил?

Споко дървят и се само чекиджиите!

хайде да не бъдем жестоки, природата достатъчно е ощетила това клето същество! нека има своя триумф на материята!

Нормално е пазара в САЩ да има нужда от такива модели. От ядене на гмо и други боклуци,които им продават дебелите са на макс.

ужасно съм съгласна с теб Ужасно :) - поредната програмка, която искат да ни набутат за нормална, за да е приемат последиците от ГМО и да станат приемливи

Питали стария моряк, какво е по-добре тънка или дебела жена? И той отговорил: Слушайте стария морски вълк. "По-добре да се люшкаш по вълните, отколкото да се блъскаш в скалите."

Мои познати ходиха в САЩ преди около година. И когато ги питах в разговори поотделно с всеки един от тях: какво е най-яркото ти впечатление от Америка и двамата ми отговориха едно и също: дебели, страшно дебели са американците. В България за дебели смятаме хора, които са 120, 130, 140 кг, а в Америка това се счита за едва ли не нормално телосложение. Там за дебели вече се смятат хора, които са над 160 - 170 кг. Мисля, че всякакъв допълнителен коментар е излишен.

ТОВА НАИСТИНА МЕ ПОТРЕСЕ, АЗ НЕ СЪМ ХОДИЛА В АМЕРИКА И ЗА ТОВА ВИ ВЯРВАМ. ТОВА Е НЕЩО УЖАСНО,..

Това преминава всякакви граници - морални и естетически. Не може борейки се с хранителните разстройства да налагаш визия на хипопотам, при това татуиран. Нищо здравословно не виждам в нея. И какво сега? Яжте дебелани, тъпчете се, татуирайте се, показвайте телеса и изобщо да не ви пука. Колкото си по-дебела, толкова по-добре. Не виждам нищо красиво в тази, а татуировките са меко казано нелицеприятни. А ние дето не сме нито XS нито 4XL, какво да правим?

то че има много такива американки, има, но това са болни хора с наднормено тегло. и за да им продават дрехи и на тях, хващат такива "модели" да ги зарибяват, да се чувстават по-добре дебеланите...и да си купуват дрешки разбира се, все пак всичко е маркетинг и пари. за теглото и формите - нямам думи... тези за спорт не са чували и за да се стигне до това затлъстяване не знам колко не-здравословен живот трябва да имаш.

едно е закръглена и по-апетитна жена но това на снимката е страшно, и далече от всякакви норми за красота.

Тази мадама ще я взема да разяжда свинята в кочината на дядо

Абсолютно сигурно е, че няма да доживее 40-годишна възраст, ако не вземе някакви крути мерки...

които си може,може и на дебело и слабо

на тази не кола а бус и трябва ,адд е кръвното и е до небето ,като се изпоти- уфффф смърди представям си как хърка като спи ,това да ти е вкъщи го гледаш как умира всеки ден всичко и е затлъстяло и е адцки неподвижна гаддддна ееее

Apollony

Бе не съм много дърт, но навремето в нашия клас в училище имаше една дебела и й викахме "ДЕБЕЛАТА", а сега като ги погледнеш, я намериш 2-3 нормални, я не... СВИНИ!

не е много приятно за окото, но като се замисли човек - фирмите, които правят дрехи за такива жени как да си рекламират моделите?

Аз пък си мисла че се опитват да ни промият мозъците в тая насока да сме толерантни към жените!!!

Твоят мозък явно си е промит и без друго.

Аз съм 80 кг и се считам за нездрава. А тази жена не е просто болна - тя е инвалид.

Зависи колко си висока. Ако си 180см не е толкова страшно за здравето.

Доста минуси са дали на коментара, но това което си написала за тази "дама" е много близко до истината.

На мен пък много ми харесва. Крайно време е налятите и пълничките жени да разберат, че има не малко мъже които харесват точно такива жени. И ако престанат да носят дрехи с които да изглеждат по слаби, а вместо това да сложат по предизвикателни ще видят, че ще се чудят как да откажат мераклиите около тях!

Омръзна ли ти порното, а....Вече си левъл 150....само грозни извращения. Но и към тях скоро ще привикнеш. Думата ми е, че си на крачка от импотентност.

Не става въпрос за това какво мъжете харесват. И аз имам пълнички приятелки, които изглеждат чудесно - хубави, поддържани, елегантни. Въпросът е, че чак толкова наднормено тегло като на дамата от снимките не е здравословно. Най-малкото заради опасност от сърдечни болести и диабет трябва човек да се опитва да остане горе-долу в нормата. Затлъстяването не е толкова естетически, колкото здравословен проблем.

абе чудя се... тая как се къпе. тук един вика, че ходела на автомивка да я обиколят с пароструйката

еии, добре че монитора ми е 9х16 да може да я виждам на цяло. бахти прасето, кво ми обясняват тук разни, че било болестно... от кво е болна, разширени вени на ченето ли.

Няма красива жена, която е дебела. Може да бъде с някакъв чар, но единствено мъже, които знаят, че не могат да имат други жени, по извратен начин твърдят, че дебелите жени са секси. И причината е, че ако един индивид има хармонични пропорции, това според природните закони означава, че има здрав ген, който може да предаде на поколението си. Това е интуитивното знание, което е заложено у всеки човек и ако по някаква причина е закърняло, това си е негов проблем.

нещо имате комплекси на тема дебели фжени

Това с фамилията е като игра на думи: Munster = Monster.

Типичната американка. Как няма да стане като 80% от американките са като нея.

при тази дама размерът е повече от XXL

Само като и гледам снимките гащите ми стават тесни.

Абе андрешковци, нищо не разбирате от жени. Жената трябва да е пищтна и сочна, да я месиш като тесто и да се заравяш в нея. Идеалната обиколка на женския ханш трябва да е по голяма от обиколката на сключените ръце на любовника, а женското дупе трябва да е като удобен тезгях на който партньора да работи без да го бодят кокалите... Скелетите са за гардеробите и за археолозите а не за мъжките кревати.

и ти си от 150 килограмовите, а плюсовете ти ги пишат дебелите тьотки

Аз съм дебела тьотка и му писах минус!

на Холивудския идеал 'цици на клечка' :)

Ще трябва май да се преориентирам към някоя група (я анорексички, я като тая кака ... на 29г), че с моето нормално тегло и ръст вече комплекси ме избиват

Красавица ама измежду свинете. Тия на Запад и особено в Америката съвсем са изперкали. У нас таквоз нещо няма да смее да се покаже навън, а там модел го направили. Ама нищо чудно с техните "хранителни навици" - ГМО, МсДоналдс, KFC и прочие боклуци повечето редови американци са заприличали не на свини, а на слонове. Не знам откъде намират актьори с нормално телосложение, та да ги снимат по техните филми.

Део, ти в Америка бил ли си, или си си съставил мнението от медиите? И да, тук такава жена не би се показала на улицата именно заради комплексари като теб, които търсят кусури в другите, но не гледат себе си. Или ти си идеален Аполон?

В Америка, слава Богу, не съм бил. След простотиите, които се извършиха там след септември 2001 нямам никакво желание и да отида в тази полицейска държава. Но мои познати са ходили. И когато ги питах в разговори поотделно с всеки един от тях: какво е най-яркото ти впечатление от Америка и двамата ми отговориха едно и също: дебели, страшно дебели са американците. В България за дебели смятаме хора, които са 120, 130, 140 кг, а в Америка това се счита за едва ли не нормално телосложение. Там за дебели вече се смятат хора, които са над 160 - 170 кг.

Да, не тябва да излиза на улицата. Не трябва да си показва носа извън спортната зала!

Както казват зад океана "Дъ биг мастър уоркс он биг десктоп" демек "Голямия майстор рАботи на голям тизгях"

а не десктоп, а майстор не е 'мастър' а по-скоро 'крафтсмън'

Той май има предвид уебмастър, който гледа порно - затова десктоп.

Стою

Жена и половина! Ако се вгледате вни-и-имателно накъм две жени отива. Ама като не сме ценители... Виж, по Анадола...

На ширина е като две жени. Но и в профил да я погледнеш са пак поне 2. Така че е 4 като обем :)

Борбата със затлъстяването при младите американци явно е все по-трудна, затова избират по-лекият път, а именно да наложат затлъстяването, като образец за красота. И вече няма притеснения, хем плюскат на воля всякакви боклуци, хем "хубавеят"! Изключвам хората с наднормено тегло поради здравословни причини!

Това е рекламното лице на веригите за бързо хранене и като цяло американския начин на хранене.

Излишно е да го повтарям, но - от едната крайност в другата. И въобще не си мислете, че е по-лесно с ръст 1.70 да си 150 кг, отколкото да си 50 кг. Да, време е мъжете да поемем нещата в свои ръце. Секс санкции срещу мис XXL!

аз съм за закръглени модели, но атлетични, здравословно закръглени или леко пълни. но при такъв индекс на телесна маса ... трябва да свали 50 кила и тогава да я викнат за фотосесия.

Ето това се вика ЖЕНА! От където и да я подхванеш - жена и артише!

Гладен ли си?

По принцип приветствам и мацката е много сладка, но такова тегло не ми се струва много здравословно. Наистина, някои хора не могат да свалят килограми. Дано зад тези форми стои здарословен режим, а не пастички и Биг Мак.

много сланина, бе - при това американска - аз не харесвам анорексички при неината височина - 170 см да тежат 42 кг, но това американче, само на 29 год, е сигурно 120 кг - прекалено много плът, чак нагарча - ако смъкне 20 кг, може и да стане приятна за гледане - сега изглежда като болна от затлъстяване - трета степен