Хелена Кристенсен в секси червено за Свети Валентин

Един от най-успешните супермодели на 90-те - Хелена Кристенсен, напомни за себе си малко преди празника на влюбените Свети Валентин.

Обратно в новината

Коментари - Хелена Кристенсен в секси червено за Свети Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тя нямаше ли нещо общо с аксел роус от гънс анд роузес

За истински красивите жени няма възраст!

Еха. Все още си е зашеметяваща красавица. Невероятно красива жена, защо вече не лансират модели с такова излъчване и естествена красота ами само някакви скумрии които гледат лошо. През 90-те моделите бяха големи красавици и наистина бяха звезди.

Защо намесвате секс навсякъде2 АМАН! ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ,НАЛИ? И държанките са ВИП? Няма що, промивайте мозъците на децата, после ще съжалявате.И онзи ритнитопко,дето си изостави две деца и ходи с ученичка го направихте герой. Ей, всичко се връща. Имаше и песен даже.

не стига всичко останало, ами сега са подели някаква упорита рекламна кампания на глупавата порнографска садо.мазо простотия 50 нюанса сиво. Дори и по билбордовете по Цариградско я видях, и защо се опитват да вклинят в главите на хората че садо мазото и властния мъж, наред с жената-жертва, трябва да е гот?! Изобщо не е гот. Гот е само за комплексари от мъжки пол, които се кефят на подоблен тип сюжети или за жени с психика на роб. За останалите нормални хора това е тъпо. Опитах се да я зачета въпросната книга - никаква стойност няма. Но понеже била "секс, секс, секс", и всичко живо се юрнало да я чете. И филм щели да правят. Да им го...

Jeni

Супермоделите от 90- красиви, секси, с индивидуално излъчване, не като сега-сиво-без нюанси!

Едно от малкото красиви и интересни лица.Страхотна!

eeee, izviniavai, ama modelite na 90-te biaha vischki krasavitsi. Koia ne beshe izumitelno krasiva- Linda, Naomi, Cindy,Kristi Tyrlingtan, Karen Mulder, Kate Moss, Iasmin Gauri ili Valeria Matsa? Dori i Klaudia izglejdashe zashemetiavashto, vapreki che nikoga ne mi e bila liubimka.

Леле на 46 само как изглежда евала, страшна мадама дай боже всеки му.....