Славин Славчев е победителят в ”X Factor”

Единственият мъж на финала на "X Factor" спечели музикалното шоу. Той се изправи в дуел с Невена Пейкова.

Обратно в новината

Коментари - Славин Славчев е победителят в ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз да кажа. Страшно ми писна всички момичета, които пеят, да се правят на Бионсе. ВСИЧКИ! Кво става в тая държава?

Честито на Славин, но вчера беше слаб. Притеснил се казват от Джо Лин Търнър, е да ама другите две момичета бяха безконпромисни, пяха като победители, а Славин някак пискаше. Победителя трябва да издържа на напрежението.

Между другото колега той винаги си е пискал, ама на някой хора незнам къде са им ушите :)

Така е Лазур! А ушите им, със съде глава са заврени отзад, та за това не го чуват...

Както обикновенно става в Нашата мила родна България най-слабият от тримата финалиста спечели !!!!

Така е, уви! Но малко го проумяват!

Лазур, но как се осмеляваш да казваш истината!?! Сега ще бъдеш заринат от минуси и "разпнат на кръст"...

Кой? Кой? Кой го измисли този бутафорен "костюм" в бяло???

Стилистите нямат усет за рок музика и са го облекли за годините на началото на рока- от времето на Елвис, а не за времето на Рейнбоу с Джо Лин Търнър-т.е. стила на рока от 80-те години и стила на самия Джо Лин Търнър по това време- времето на дългите коси, черния цвят за облеклото,кожата и денима. Металните капси присъстват, но под съвсем друга форма.Този бял костюм би подхождал за песен на Краля на рока- Елвис, но не за Бога на баладите Джо Лин Търнър.

Tова е костюмът на Mиро от Eвровизия ;)

Ами, който измисли панталон с един крачол на Михаела! Не е ли ясно! Липса на всякакъв стил и естетика!УЖАС!!!

Ама то панталон ли беше?? На мен ми заприлича на бански половинки и преметнат дълъг воал през половината й тяло. :)

За първи път съм съгласна с класирането! Славин ми беше фаворит още от началото. Успех, момче!

Забележително представяне! Цяла сутрин слушам изпълнението му с Джон Лин Търнър - и колкото повече го слушам - толкова повече ми харесва! Това момче се раздава! Когато си готов да дадеш енергията си - тогава има магия. Мисля,че момичетата не са стигнали все още до този момент! Те искат да получават и да са известни! А Славин създава и предава енергия! Забележителен е! Трбява да прави концерти и да радва публиката! Ти си герой - не е лесно да се пее с такава легенда! Невероятен Джон Лин! Невероятна емоция! Който не е съгласен - да си пусне клипа!

Както винаги в България - "Празник на негодността" Който не може, но има връзки - печели!

ей стига си тролил и ти не можеш да пишеш - ама не са те изтрили, а трябва

Xa-xa, Истината боли, а?

Браво Славине.Факта,че за няколко часа толкова коментари има във форума,говори,че вече си разпознаваем.Това е по вече от добро начало, след толкова ууспешното ти представяне.На злобарите - майната им!

Многото коментари са плюс за арменеца, а не за Савичето...

Някой хора да си оправят правописа пък после да критикуват победителите.Честито на Славин Славчев победата.Напълно си я заслужи момчето.Пожелавам му още много успехи и един съвет да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на разни злобни коментари.В България винаги ще си намерят хора които винаги ще охулят победителите независимо дали в музикално шоу или в някое друг реалити формат.

Славинчо е далеч от певец, много далеч, но е нормално за България - негодниците с връзки печелят конкурси и формати.

Теб баща ти да не те е правил в клуб на БКП ? Що за разсъждения.

Малии, колко музикални инвалиди с главици заврени в за*ниците си:)))

А ти си много далеч от истината :)))

Мисля, че Кристина има потенциал да стане голяма звезда, пее страхотно, танцува добре, явно има характер, а и излъчване на победител въпреки ранното си отпадане. Ще е интересно да я видим докъде ще стигне....

чар няма...

Щом с квичене се печели Х фактор България, егаси формата, егаси журито, егаси машинациите и връзкарството. Това момче не може да пее и щеше да отпадне отдавна, но протекцията на Мария и сие го направи победител. Та дори и Джо Лин Търнър не можа да му помогне. Двете момичета ще имат бъдеще. а Слвинчо ще си остане само с тази награда...

Тоя пее фалшиво

Да! Ама троловете от форума, не го чуват!

Малко извън темата - за разлика от мъжете в журито, двете жени, особено Мария, бяха трудни за издържане. Много театралничене, много пози, прекален ентусиазъм. Не е лошо продуцентите да преосмислят за следващия сезон концепцията си за държането на журито.

какви мечти ,ще бъде забравен със скороста на светлината ,до следващото реалити и пак отново така ,продуцентите си пълнят джобовете а хорицата се кефят ,щото просто няма на какво друго !

Могат, пълнят, пълни и ти де? Мрънкало...

Х-факторът е Невена , изпълненията и бяха 1:1 , а гласът и е уникален .Нямам нищо против Славин , но има голяма пропаст между него и Невена.

Цлавин , за съжаление, вчера не издържа на напрежението, и наистина беше много зле. При Невена има потенциал, но няма харизмата на голяма звезда. Може би ще се развие като изпълнител, защото има гласови данни, но от тук до "звезда" има много още да се желае.

Само не успях да разбера как след крещенето на Невена и Жана Михаела е трета ! А за победителя той Търнър направо го закопа, Славин дори не се чуваше

много точно казано,славинчо е най слабият от тримата финалиста.

Това, че взимаш страхотни височини, не те прави автоматично добър певец. Някой професионалист от обкръжението му трябва да му каже истината в очите, за да не си губи времето. Жените с малко повече късмет може и да пробият.

точно обратно.С глас като Невена има много млади таланти.Не казвам,че е лош,но често срещан.Много по рядко са като на Михаела и на Славин сред мъжете.

Песента написана специално за победителя беше доста зле. Ако и бъдещото творчество на Славин е подобно, отсега мога да кажа, че участието му в Х-фактор ще си остане най-звездния му миг.

Песента му беше страхотна не само като музика и текст. Изпълнението му доказа, че е заслужил да е победител.

Добре,но нека да не я изпълнява повече.По добре ще е за него.Песен написана по поръчка не става шлагер.Трябва вдъхновение.Тая е написана за "изпяване" ей така, протоколно от който и да е.

славин не моге да пее мисля че всеки видя това.момичетата бяха в пати по добри.

Ти пък не можеш да пишеш.

явно световна звезда не се става лесно, затова са единици - видяхме го. Иначе нашите бяха добре, кво му трябва на човека

добре, че Славин попя с Джо Лин Търнър, та да се усети разликата ... все едно между жабата и принца...сори, ама много зле Славин, според мен е обикновен посредствен рокаджия... и чак пък някакъв талант световен ... айде моля ви се, гледайте реално... и чувайте

Не бъркай таланта с рутината.Славин е неошлайфан още,но е талант.Джо е пял та пял.Сравни ги и по възраст.

Кой е казал,че Славин е по добър от Джо Търнър ?Нещо бъркаш коплексарче.

има нужда от нов телевизор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Завиждаш му...Славин пя като Фреди,Георги Станчев,Ози Озбърн,Лу Грам,Стивън Тайлър и като царя на баладите Джо Лин Търнър. Вероятно си има причина дуетът и песента,,Street Of Dream,, да не бяха изпълнени перфектно, но малко от нашите певци могат да изпълнят горните песни и,,Can`t Let You Go,, така , както ги изпълни Славин. Невероятен глас, за който можеш само да мечтаеш... и да квакаш.

Браво за този коментар ! Поздравявам те. Славин е страшно музикален и с много хубав глас. Заслужи си първото място. А Джо Лин Търнър беше толкова щастлив на финала, така се радваше на успеха на нашето момче. 'Мой Братко, мой братко', само това повтаряше. Радостта му беше истинска. Изненада ме този човек, много! Браво и на него !

Славин сега започва, а Джо? Стига с тези сравнения... Трябва да се дава шанс, момчето има дарба, стига с този негативизъм... по български е, то се знае, затова в БГ сме "много" добре...

Добре, бе, хора, един въпрос - само аз ли чувам, че това момче, пеейки на английски, мьечи нечовешки? То не беше "гьечю", "льечю", "мьечю", "сьетисфьекшън"... Много е изнервящо.

Искаш да кажеш,че владееш перфектно английския ли, тъпчо.Да но си музикален инвалид пък.

На първия ти въпрос - не, не исках да кажа това, но след като ти повдигаш въпроса, мога да потвърдя, че английският ми е на високо ниво. А на второто ти твърдение за музикалната инвалидност ще кажа, че освен мьеченето, това момче има и доста вокални проблеми - непрекъснато повишава, а в същото време гласът му във височините изтънява, което е нормално за човешкия глас. Има обаче малък брой истински таланти, при които дори и много високите тонове звучат плътно. За пример ще ти дам няколко оперни величия - Мария Калас, Джоан Съдърланд, Лучано Павароти.

Не само това е изнервящо, като цяло има изключително неприятно присъствие

Ами той не пее, а квичи!

Еми не г слушай... Като ти е ниска културата, как ще разбереш?

Освен, че не знае бъкел английски (срам за някой, който се мисли за певец) и мучи, той не пее а квичи!

Няма нужда от много приказки,тази година имаше много даровити деца.Който има много претенции да излезе и пее!!!!!Честито на Славин!!!!

Турих ти плюсче, ама не ме карай да пея, щото всички хейтъри ще бъдат щастливи

Поредната кохорта музикални "специалисти", незадоволени лелки и озлобени от собственото си съществуване индивиди изпълзяли и естествено, разбират от всичко!

Ако имаш нещо по темата, давай. Никой не те пита дали харесваш другите мнения ПС: не с ъм модератор -извинявам се за което.

Е па язе бех за Овена да спичели а то зе че спичели Сланин. Можиши и Манлихера да спичели шото го даваше секси ама не.

Може и да се майтапиш ама за Манлихера си много прав А бе, кой го облича в тия порно одежди това малолетното бе? Направо е за прокурор!

Тия дето не са доволни от избора на Славин дали снощи пускаха истерично смс-си за Невена? Щото ако не са какво искат. Играта е такава. Играиш пичелиш. Не играиш ни пичелиш. Това е! Дали Славин е пял по-добре или не в крайна сметка решават смс-сите, които са пуснали за него. Така, че пускайте смс-и навреме. Но ако не искате да пълните гушата на арменеца кой Ви е крив? ;-)

не познавам мои познати, нито познати на мои познати, които "пускат" есемеси. Ама аз съм от задръстените. отворковците сигурно издържат Арменеца А на него -евалла! За разлика от Крименка, си го умее човека!

О, колко си наивен, да не кажа прост, смс-те са само за да се печелят пари, а решението кой да спечели се взема по друг начин.

Най-хубавото на X-factor е че свърши.....най-накрая! Доживях!

Господи,колко си глупав човече.Нима не ти е харесвало предаването и си го гледал насила?

Като видях потния некъпан Арменец и неговата фамилия и ми стана зле и го спрях!И какво става с тези таланти след като ги използват да им правят кинти!? Отиват в небитието!Иначе шапка им свалям за труда и таланта!

и тримата бяха достойни изпълнители,но специално снощи най-добре се представи Невена

Към всички които прюят и дрънкат врели некипели против Славин. Дали е пял добре или зле на финала не е толкова важно. През целия формат на предаването момчето се доказа и хареса на по-голямата аудитория от зрителите, които също като мен може да не са музикални специалист, но го харасеха. Доказателство са и огромната разлика в процентите между него и Невена. Той е със 67%, а тя на половина. Така, че истината е, че Славин се хареса на хората и за това спечели, а вие си говорете сега каквото щете.

Те и чалгарите не блестят с музикална култура, ама ела да видиш на маса кви пичове са! А и СМС тата за Азис и Алиса (или Алисия ли беше), направо позлатяват Митьо Пайнера. Ама това не прави любимците им музиканти, нали? Това, че му бяха набутали само топ хитове в репертоара не означава, че се справи добре Песните са претенциозни, но дали да ги поеме и да се бори като прасе с тиква, си избира сам Да си беше избрал нещо по мярка (Рейнбоу, примерно) а не Фреди Меркюри. Сравняваш ли го въобще с Рафи, примерно?

Славин пя през цялото време най-добре с изключение на вчера. А за всички , които се чудят на странното облекло на участниците това е защото и облича г-жа Кремена Халваджиян.

КАКВО Е ТОВА "X Factor"?

Money, money, money -неизвестно колко

Колко ли таланти има у нас в различни области, които са в сянка и едва ли ще се изявят, заради това, че тук се толерира посредствеността, откровената тъпота и неграмотност, а чалгата се шири във всички аспекти на живота ни по пътя ни назад, назад, назад

Чета коментарите тук и се радвам на жарта и страстта, които се влагат в защитата на мненията за единия или другия изпълнител. И аз имам своите предпочитания, но считам, че не това е най-важно. Скромното ми мнение е, че и тримата бяха много талантливи деца, НО за съжаление с никакво бъдеще в България. И не защото не могат, а защото нямаме музикална поп индустрия, която да поеме един млад изпълнител, да му напише песни, да му осигури концерти и турнета, да му подготви качествени аранжименти и звукозаписи и да го презентира по подходящия начин през медиите. Това го има чалгата днес. А в миналото го имаше Балкантон и Концертна дирекция за българската естрада. Затова сега нямаме качествени поп изпълнители. Всеки сам се бори. Пише си мелодии, текстове, прави си клипове, наема танцьори, търси спонсори за издаване на албуми и организиране на спорадични концерти. Въобще мъка. И ако някой от време на време оцелва ваксата и успява да направи хит, то това е по-скоро изключение, а не правило. Затова нямаме нови звезди като Васко Кеца, като Лили Иванова, като Йорданка Христова, като Щурците, като ФСБ и т.н. Само с талант не става! Жалко за децата. Желая им успех.

ЧЕСТИТО НА СЛАВИН!!! ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО БЯХ ЗА НЕГО И МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ БЕШЕ ОЦЕНЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ МУ КЪСМЕТ - ВСЕ НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

бях за него - в началото. Докато започна да показва едно и също -високо врякане. Не можа за три месеца да открие музиката, за да си пласира природната даденост -гласа. В музиката има много неща които не могат да се научат Трябва да се усещат. Който е безчувствен по природа, може да научи нотите, може да има глас, но певец не става.

Така е! Ама с връзчици и победител се става, нищо, че квичи!

Момчето притежава индивидуалност и талант, както и Невена. Талантливи деца, които заедно се радваха на победата. Впечатлиха ме последните думи на Славин. Благодарността му, която не включваше помпозното жури и желанието му да върви напред, както той каза въпреки шоуто, с което меко казано изрази отношението си към комерсиалния продукт на Нова. Има надежда, щом има такива млади хора като него!!!

Лелеее, колко коментари! Явно тази вкиснала бозица се консумира!

На човек му втръсва от нагласени "новини" и се насочва към шоу, макар да е ясно, че и то е нагласено. Но колкото и да е нагласено има и състезателен елемент. Що, футболът да не би да е чист и честен спорт?

Славин изпя уникално някои парчета. Вчера не му беше ден или се смути, но леко бледнееше в сравнение с Джо Лин Търнър. Според мен проблема на момичетата беше, че избраха МНОГО тъпи песни - Опитващи се да демонстрират глас, а не да развълнуват публиката и затова цялото звучене беше безлично, а се получи едно викане. Добри гласове, ама.... Михаела изпя уникално на Sia - Chandelier някъде преди 2 месеца и не мога да разбера защо не избра тази песен да изпее пак, а избра сравнително безличната песен Queen Of The Night. Всичките песни на Славин бяха световни ВЕЧНИ хитове, докато другите пееха някакви еднодневки - песни, за които никой няма да си спомня след 10 години. На финала трудно можеш да различиш песните на Невена - бяха просто еднотипни. Така че Славин заслужено спечели въпреки издънката при дуета с Джо Лин

"леко бледнееше" е твърде силно казано. Всъщност фаворитите за мен са други, но това няма значение, както и коментарът ми..

Само не ми е ясно защо трябва да сравнявате Славин с който и да е .Дуета си беше супер.Гласовете са различни,но той не е тръгнал да имитира....Това не е "Като две капки вода ",нали ? Славин беше перфектен на всеки концерт ! И да не би случайно оня смешния британски Х фактор да ви хареса повече ???

А догодина победителят ще бъде "жена". Рафи-Жана Б. -Славин: момче, момиче,момче............. Ясен сценарий.

Невена има най силния глас ,но Михаела и Славин имат красиви гласове, не типични.Невена "изрецитира" по скоро "Лисън" и преигра в стремежа за артистизъм,пя като змей с Жана и я и надпя и надвика/мое мнение/ и имаше чудесен финал.Славин стъпи отлично ,после трябваше да припява на Джо Лин Търнър и накрая,честно казано ,предпочитам да слушам това изпълнение от ФСБ,както и "Лисън",дори от Крисия.Беше ясно,че гласовете на мъжкия дует,ще се насочат към Славин,след отпадането им.Спорно състезание и в крайна сметка, всичко е честно.

И тримата финалисти са таланти! Поздравления за Славин! Но изборът на песните за дуетите предопредели победата на Славин. Жана Бергендорф и Невена Пейковаги бяха облекли, като за в цирка, а песента им не е от най-трудните (можеха да изпеят и Зайченцето бяло с по-голям успех). Пожелавам и на тримата успех и да се пазят от Саня да не ги окраде.

пишете ГРАМОТНО!!! излагате се ...вижте си заглавието пак!!!!

МНОГО ВИКАНЕ В ТОЗИ Х ФАКТОР ЕЙ.ТОВА АКО Е ПЕЕНЕ.НАПРАВО МИ ПРОГЛУШИХА УШИТЕ -ТО КРЯСЪЦИ ТО ЧУДО.ТАКОВА НАПЪВАНЕ НЕ Е БИЛО В БЪЛГАРСКИ ФОРМАТ.УЖАС УЖАС.ТО ЗАТОВА НЯМА ДА ИЗВАДИМ ПЕВЕЦ НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА ЩОТО И ПЕВЦИТЕ НИ ЗА МЕСНА УПОТРЕБА .ВИКАНЕТО СЕ СТИМУЛИРА,А НЕ КРАСОТАТА НА ПЕЕНЕТО.ТО НЯМА НЕЖНОСТ, НЯМА ЧУВСТВО-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ВИКА СЕ ВЪЗПРИЕМА ЗА ПО-ХУБАВО ПЕЕНЕ.СВЕТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ НЕ ПЕЯТ ТАКА АМА ХИЧ.

ТОВА ЖУРИ БЕШЕ ГОЛЯМ ХУМОР- ОСОБЕНО ЖЕНСКИЯ СЪСТАВ. КАКВО БЕШЕ ТОВА ПРЕИГРАВАНЕ, ДА ПОГЛЕДАТ АМЕРИКАНСКОТО И ДА СЕ ПОУЧАТ. СТИГА ИЗЛИШНО ,СМЕШНО, КУКЛЕНСКО ВЖИВЯВАНЕ. ЗАДАЧАТА ИМ НЕ ДА ВПЕЧАТЛЯВАТ С ГЛУПАВИ ДВИЖЕНИЯ И ИЗЛИШНИ МИМИКИ. ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ.

А пък Саня не си беше запомнила репликите, дето и ги бяха написали и заекваше.

НЕ БЕШЕ НАЙ-ДОБРИЯ. НЕВЕНА БЕШЕ МНОГО УБЕДИТЕЛНА И СЪС СТРАХОТЕН ГЛАС. НО МАЙ НЕЩО БЕ ПОДРЕДЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО УСПЕХ НА ПОБЕДИТЕЛЯ.

Ама да .. как, то за нас всичко е подредено винаги :) Иначе да - Славин не пя толкова добре на финала, колкото Невена. За сметка на това всички негови предишни изпълнения бяха невероятни.

Щото Невена пя хей ръчички... Лошото е, че и нея я накараха да крещи. До полуфинала, изпълненията й бяха много по музикални. Обаче същото важи и за Славин. Под "вещото" ръководство на менторите си, всички участници отбелязаха осезаем спад в изявите си. А третото място не бих коментирал въобще. За там (ако не и за по напред) подхождаше едно друго момиче, също много малко, но наистина прилягащо за сцена -Кристина, но побързаха да я "отпаднат", май по възрастов признак, а не по музикален, много преди други, значително по неподходящи да продължат, като младия татко Жорко, например.

Невена на сцената е безлична,няма страст,само крещи нищо повече.Славин има хубав глас и лошо и лошо сценично поведение,пък е и лошо облечен,няма вкус.

Понеже не съм хейтър, се опитвам да виждам хубавите неща, които обаче, трудно се виждат без изявено желание. Затова ще ти кажа, че именно сценичното поведение и воккалните умения на Невена я правят звезда. Реално, тя не е кой знае колко фотогенична (за да бъда по мек), но това, което показва на сцената кара човек да си затвори очите, за да го слуша. А като го чуе, открива сериозен контакт, който гласът на Невена осъществява със слушателя.

.. не беше честно едни да пеят със супер звезди НЕ МИ ХАРЕСА :(

Бях за Славин през цялото време, но преди всичко съм реалист-снощи не пя никак добре, ама никак!!!!! Успех му пожелавам и дано успее, въпреки че в България това е кауза пердута!!!

Човекът получи нокаут в последния рунд, но беше силен в кфалификациите, дай да му връчим купата?