Ана Уинтур: Бебето на Кардашиян проваля ревютата

Главната редакторка на "Vogue" Ана Уинтур смята, че пищящите деца не трябва да припарват до модни ревюта.

Обратно в новината

Коментари - Ана Уинтур: Бебето на Кардашиян проваля ревютата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Ким няма грам вкус. Детето й черно , дрехите му черни. Наистина не трябва да го води по такива места. Там има само красива неща.............

ейййй, глей какво хубаво дете, не е ли да му ... майката

ами наемете им скъпо платени гувернантки и няма да имате проблеми, особено ако са българки....

американците е важно да обърнеш внимание към себе си, без значение по какъв начин. Ако начинът е тъп и невъзпитан, се нарича черен пиар - това пак вършело работа. А че на хлапето не му е гот - дреме им, купона да тече и всички да ги гледат.

Детето е като аксесоар, на същото ниво като дирника и. Ким ги разхожда за да и обръщат внимание, без тях ще е поредната чърна никаквица без грам интелект.

Да занимаваш хората с децата си е проява на лош вкус. Това е според етикета и протокола. А иначе и за самото дете не е подходящо това място. И по нашите заведения неподходящи за малки деца като почнат да си ги водят. Много са досадни ,ами всички имаме деца но не ги навираме в очите на страничните хора, които не са длъжни да ги търпят. Мен кво ме интересува че някой се е размножи.

Много ми е чудно кои са тези идиоти, които са сложили "-"?

Еее, тая бабишкера какво си отваря миризливата уста. Тя никога не е имала деца.

след като си решил да коментираш поне прочети статията докрай

не е имала деца, НО за сметка на това е създала империя и ще остане завинаги в историята! Да се размножиш не е най-великото постижение на вече пренаселената планета.

Ше минем и без нейната империя.

Има две деца. Като не знаеш, не давай мнение.

Обичам модата,но как може да облекат едно дете в черно?И то не само веднъж?!А те ми ясно защо са облечени в черно и без това са представители на тъмните сили....

Ами то самото дете е черно, ако не сте забелязала. Дрехите са му най-малкия проблем, трябва за кожата си да помисли. Току виж някой американски полицай го гръмнал заради пресичане на червено.

спред мен, обличат го в черно, за да не изглежда самото то толкова черно. ким се опитва да рекламира това винаги намращено маимунче като неино копие, само, че то е одрало кожичката на баща си.и ще потамнява с вазрастта. чернокожите винаги са с по- светли кожи до кам 2-3 годинки. всеизвестен е фактат, че на всички снимки се опитва да избели кожата му до неинят цвят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Скоро и на дребното диване ще му турят едно ремарке отзад. Нали е запазена марка на тези маймуни

Ким е много тъпа, то се знае, защо мъчи детето само, за да се прави на интересна тая идиотка??

Може бабата да е от провинцията и да няма кой да им помага за отрочето ;).

Абе то не е много за показване...

Dete ...

Да, затова мястото му не е там.

напулно е права! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писаноло ми е от ревящи сополиви деца по заведения и къде ли не!!!!

Този бидон Кардашян сигурна ли е, че таткото е точно негрото, понеже детето е по-светло от нея и от негрото едновременно???

Има квадратния фейс на бащата, но явно са го модифицирали генно. Много грозно диване

И вие сте ревали, сали и пкали, и вас са ви търпяли. Така че и вие ще търпите децата. Дълг към природата. Никой не се ражда на 25 г., с висше образование, за съжаление. А разни маргинали от малцинствата, които не знаят къде се намират и ще си окьоравят детето от светкавиците и ще го побъркат от стрес са друга тема. Лелката с очилата не и пука за това, че се вреди на детето. Интересува я само и едниствено собственият и комфорт, който е нарушен.

"Така че и вие ще търпите децата" - типично мнение на тъп родител, който си мисли, че всички са длъжни да търпят отрочетата му. А ти пък ще ги водиш само там, където е за деца. А не да досаждат на хората.

Нямам деца, все още, Овчи. С този манталитет ще има да се чудите защо има демографска криза. И на мен детенцето на комшията ми изнася оперни концерти с рев всяка нощ, но утре това дете ще работи в тази държава и то не знае, че реве. Не го прави нарочно. И трябва да се търпи. С този егоизъм държава не се прави. Най-много катун. Нищо не започва от днес, Овчи

Драга Лиа,вие с Кондьо си пребивайте децата с цепеница за да млъкнат,ако щете,навеки. Децата не знаят още къде са.И реват.За всичко.Това е най-тежко за родителите им. Изказването ти е равнозначно на "Ритайте бременните в корема, за да отслабнат". Странните хора тема на статията не са прави да водят детето си на ревю и не се намери и един коментиращ да спори по въпроса. Но няма как да забраните на родителите да си водят децата в МОЛ-а, по ресторанти, кина и т.н Очевидно на Вас цепеницата в главата Ви се е отразила пагубно.

Никой няма да търпя. Който си ражда деца, да си ги гледа и да не ги мъкне по места, които не са за тях!

Ще търпиш и още как. Никой няма да те пита. На един самолет винаги има деца и винаги пищят и реват. От налягането ги болят ушите. Що не се направиш на интересен там, та да те свалят с полиция? И ти си ревал, и теб са търпяли. Сега ще търпиш и ти. Така е откакто свят светува.

еми така де- кадето и да отидеш все ревящи сополанковци

Какво ревю, бе г-жо?! Тези всички "църно облекани" не са ли на погребение?!

Права е жената!А тая Ким Кардашиян ми простее и явно акълът и е в г*за. Горкото дете! Нямат ли там приемни семейства?

Аз не мога да разбера какво го мъкнат това дете навсякъде. Ами разбира се, че не е уместно да се водят деца по такива места. Тея двамата малоумници са готови на всичко, за да привличат внимание. Скоро малката лигла ще ги засенчва.

Абсолютно досадно и неуместно! Деца табота на такова място, особено ако са разглезени, ревливи и досадни!

Тая бабка какво вижда с тъмни цайси вътре? На това ревю май никой не отива да види, а да го видят него.

пищящи бичове не се търпят никъде

Сигурно е било неприятно,ако малката е нервничила и плакала.Но това е инцидент.Истинската болка е друга.Първи ред.Китайка с отроче.До нея изрусена негърка.До нея пищна арменка.До нея мъжО и негър.До него Старата скумрия,слаба и сбръчкана Анчито , и неква друга бяла скумрия.Туй е шоу за хора с много свободно време и пари.Желаещи да си купят скъпа изгъзица и да се фукат с нея на други богаташи.Белите са малко-предимно стари лели скумрии.Туй е болката.

Белите не могат да скачат

Тъжната истина е, че си много елементарен. Просто отчайващо.

ГОРКОТО МАЛКО ИДИОТЧЕ !!!

хахахахахах

Северозападке, Бягай от тия двамата "родители" като проходиш, че иначе на 12 годинки вече ще си "спряла" алкохола и наркотиците за трети път.

Ха-ха-Ха! Уинтур се е дръпнала погнусена, а бебето гледа като Чъки :D))))))

Сигурно нямат пари за детегледачка, горкичките :) Това в кръга на шегата. Наистина не мисля, че мястото е подходящо за малко детенце- шумно е, прожекторитя те заслепяват, светкавиците също, разни други ефекти, твърде много хора... все едно да заведеш бебенце на кино. Проява на липса на здрав разум, пък било то и гост на ревюто на татко си. Неуместно е!

Настанили са го до Унитаз, ако му се приходи по нужда на детето.

Вместо да му връже два шамара и да го прати да си лега дома, тя се оплаква на медийти!

ГошУ, силяндурину прост-медийте-се пише МЕДИИТЕ!!!

Явно не усещаш иронията ама можеш да обиждаш! Аз пък да ти кажа, че силяндур, се пише сЕляндур.