Анастейша: Нямам търпение да посетя България

Пускат в продажба втори балкон за концерта на Анастейша у нас.

Обратно в новината

Коментари - Анастейша: Нямам търпение да посетя България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама требваше да дойде още приживе. А то сега...

Има много як глас , уиски-тенор : ) Надявам се да се наслади на макс при престоя си в прекрасната ни страна . Определено има какво да се види в това райско кътче ....

Тази не залезе ли преди доста време...?

Руиз

И в Пловдив има атмосфера, напомняща за стара България.

Идвай! Тука всички сме за АНАСТЕзиране....

"....и се надява да има време да разгледа красивата ни столица" Пази боже ... трябва да и вържат очите и да я пуснат на центъра. Такава мръсотия , цигания и селяния другаде нема. Европейска столица на културата ?!?!?!? WTF

Аз само една запомняща се песня съм чул от нея: "Да ти увисне самотен отвън" или нещо подобно беше.

:)))) разсмя ме яко с този превод на Left Outside Alone!

Творчески превод по смисъл и емоция. Гледайки клипа, такЪви чувства предизвикваше той у мен.

В столицата ни (София) не е хубаво. Има боклуци навсякъде. Не разбирам защо трябва да е така, навсякъде мръсно. Разходи се из старата ни столица Велико Търново.....там ще настръхнеш и усетиш българщината.. цялата ни многовековна история е събрана там....разходи се хубаво из всички улици особено към старата част, а и особено ако изгледаш и Звук и светлина от Царевец...това е културната ни и историческа столица, най-българският град.

И незабравяй да посетиш Велико Търново и на празника на 22 март. Тогава ще разгледаш през деня всички забележителности а вечерта ще видиш и новото 3D мап шоу посветено на цар Иван Асен II когато Търново е била столица на България в продължение на над 2 века и е истински културен и икономически център на Балканите... бил най-хубавия град в Европа, превъзхождащ тогава Рим и Константинопол и то взети заедно. Разбира се по късно същата вечер ще има и звук и светлина от крепостта Царевец. (силно се надявам някой да успее да преведе това на Анастейша)

......и е БИЛ* истински културен и икономически център на Балканитe..... (1187-1396)

А ако се разходиш и късно вечер покрай гарата или други неосветени места, това може и да е последната ти разходка.

Така си е,Търново е хубав град,ама като не му знаеш кусурите.Толкова пари за Звук и светлина,а иначе ...По темата-радвам се,че идват звезди,ама добре,че не виждат истинският живот тук.

Струва ми се, че пиарите малко послъгват, защото някъде писаха, че тя е идвала на частно парти на някой от новите ни бизнесмени - я Диневи, Манджукови, Гергови, Черепови.... Хонорарът на нея и екипа й започва от 150 хил. евро.

А ве... както съм казвал и преди, тук идват само някакви недоумрели... Що не дойде преди 10 години?

Чудесно, ще слушам концерта под анестезия, от хола на апартамента си в Обеля!

човек заради пустите му пари? Някой дори минават през горящи въглища!

Хич не ти и трябва да идваш тука, ама щом си решила....!

Яс па я не сакам...

"няма търпение да посети страната ни, за която е чувала много хубави неща" А дали изобщо е чувала нещо и дали знае в кой край на света се намираме или приказва така само от уважение.

Е, ако е от уважение, поне го прави, а не като К. Роналдо, според който е трябвало да се чувстваме привилигеровани, че е стъпил на българска земя.

Много я харесвам!Чакам концерта с нетърпение....Уникален глас...Да е жива и здрава:-)