Сменят адреналинките Вики, Ками и Пепи

От "Господари на ефира" обявиха официално поредния кастинг за адреналинки.

Обратно в новината

Коментари - Сменят адреналинките Вики, Ками и Пепи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-красивата и успяла адреналинка е Ени, а най-грозната и пропаднала е яна - кавала или както там й викаха.

Боже мой, чета и не мога да повярвам, колко е пропаднал народа. Много знаете вие какво им е на тези момичета. Единия бил спал с Вики, другия пък лъскал всяка вечер на Ками, на тоя с бастуна поне му вярвам Камито си е яка. Ама останалите, вие нормални ли сте бе? Много ви знаят мръсните усти, скрити зад клавиатурата, ама всички им изтичат очите след тея момичета. С кой спят и с кой не си е лично тяхна работа. Аз съм сигурен, че едно 90% от малоумните коментари тук са написани от грозновати и дебелички тъпанарки, които всяка вечер гледат предаването и умират от злоба, че не са на мястото на адреналинките. Е да грозотийки, ама в телевизията търсят образи като Вики Ками и Пепи, а не като някой, който го е гнус да гледа собственото си изражение в огледалото. ;) Хайде лека ви нощ и покрийте огледалата, за да не се изплашите

янка буквално трябва да целува подметките на бившия си, задето човека й направи 1 дете, тя не успя да създаде читаво семейство, като нормалните хора, деца също никога повече няма да има, едва ли някой будала ще се прецака с такава като нея :)

страда от тежка форма на циклофрения, заради което се облича и гримира екстравагантно и страда от мания за величие, а ако някой и каже истината, че е грозна и тъпа, изпада в нервна криза и става агресивна.

нали бургаската танцьорка не можа да създаде семейство,защото се провали жестоко, сега ще създава зрелища и "шоута" :)

КУЦИ БАЛЕРИНИ

Едната от първите адреналинки беше супер красива. Повечето след това са доста посредствени.

Бардака трябва да се обновява. Или както казват поетите: няма нищо по ненужно от стари каки.

спал сам с Вики , много ма изкефи

Вярвам ти, понеже е супер тъпо парче и е лесно да я излъжеш. Колко и е интелекта пролича като я питаха в блиц интервюто по "Господарите" : "Бойко Борисов или Сергей Станишев?" и тя избра Педро съсела...ха-ха-ха. А всички знаят, че Магърдич е приятел с Бойко Борисов. Добре че е толерантен и не я уволни затова, че е толкоз залюхана комунистка :)))

съсела и свинчо са от една кочинка. А тва че се борят кой да докопа копанята и да лапа повече се крие с театрото свинчо срещу БСП, а съсела е срещу ГЕРБ. Просто на мацката така и е наредено да говори за да не дразнят публиката на Нова щото е ясно че Нова си пада по свинчо.

Не го ли "вдигат" вече ?

Забравихте ли, че синът на Халваджия се ожени за адреналинка :) Те затова ги взимат, за да има екипа с какво да се забавлява

Най-после, доста безлични дупета. Дано следващите да са по-сочни!

Бегом марш с мотиките на полето.Стига сте се кълчили.

еми тия вече се разпльокаха....

много важно. първите адриналинки бяха все пак нещо. тези - хвърлят два-три къча и толкоз.

Тези адреналинки са за кефа на шефа, който в случая е Халвата.

Пепиии, ще те ч - м яко докато изпушиш!

Jeni

Джуди Халваджиян - адреналинка! това е истината!

Яна и Жана бяха най-добри, като Яна стана и най-известна!!!Навсякъде се говореше за нейните възможности!!!Тези последните три дропли отдавна трябваше да ги сменят и да погледнат балета на Слави и вземат пример!!!

в клипчето как духа

но има клипче с Яня как се разцепва...

нее ,не ми взимайте Камито,всяка вечер си лъскам на нея!

DIDA

Ами, че те са си световно неизвестни! Всички 'адреналинки' са скучни и еднакви като нощни шкафчета!

за едно изчукване стават

Ние господарите подменяме периодично кадрите на стария бардак с нови, а на старите уруспий издаваме дипломи за завършено специално образование.

Я кажете за другите за тази с порното. Ха реализирали се 3 от 30. Имате 'супер ПР'

Я кажете за другите за тази с порното. Ха реализирали се 3 от 30. Имате 'супер ПР'

Егаси тъпото предаване!

ми така е,кат се раздрънкат полуоските и почне да капе масло и рефреш...ма те и новите които ще дойдат си знаят за кво иде реч-само бутик анал...

Най-качествена беше Жана, след нея всички бледнеят!

Теду и Ени бяха готини, след тях-боза

Жената на Джуди Халваджиян също е от този калибър, казва се Елена. Професионално к*рве от едно време! В бизнеса е от 13 годишна. Браво на нея, добре се продаде! Сега го раздава бекграунд, но нищо, заслужила е!

Какво да се прави, лумбагото не прощава никому, дори и на селянчетата, надошли за кариера насам..... Е-ех, живот, живо-от...М-да-аа.

Адреналинката Яна е пропусната да бъде спомената може би като най-успешна. Тя направи пробив в аграрната порно индустрия. Гледахме я как надува кавала на мякащ селяндур на фона на квичене на прасета, лаене на песове, блеене на кози, кукуригане на петел и т.н.

И двете неща си ги помислих и тъкмо се укорих,че съм лош човек,но явно не съм сама " рр ( нерегистриран ) 17.03.2015 17:07 "Развитието"на Алекс.Енева е наѝ-успешно,като снаха на Халваджиян.Мисля,че тя удари шестицата! "

10- )

кОпувам ОпУтребявани Адреналинки, Калинки и Къпинки...

"Развитието"на Алекс.Енева е наѝ-успешно,като снаха на Халваджиян.Мисля,че тя удари шестицата!

100 процента съм съгласна добара големия....

Явно на Бозаджан и сина му са им омръзнали тия.

Едно от малкото приятни предавания, но ми е омръзнало да гледам гащите на тези кълчещи се кифли. По досадни са и от рекламите.

Герасиме смъкни малко кила бе, леле мале.

Като се разхлопат, и требва да се сменяват...

Тези са най-калпавите адреналинки. Трябва да се сменят!

"Старите" да ги хвърлят насам! :D

Правилно решение! Оборотни п*тки трябва да има ! Като се изхабят едните, се пускат другите! Те и за друго не стават!

и ти наистина мислиш че да наричаш жените п..и е нещо нормално? А ти за какво ставаш се питам? Боклук като теб е за кофата.

Ама ти не знаеше ли, че жената е алармата на п9тката...лелее

И какво зяеш бе прав е човека. Има и жени дето не са само за............. ама те са изключение... Другите са само дай дай и газ.