Аврил Лавин разкри, че страда от Лаймска болест

Канадската певица обясни, че в продължение на пет месеца е била на легло заради Лаймска болест.

Обратно в новината

Коментари - Аврил Лавин разкри, че страда от Лаймска болест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първия стадий е да не ти се прави секс. Втория стадий е да не ти се работи.

Първият стадий е дерматологичен и е типичен , но западната медицина не е от най-прозорливите понякога.

сори, но в повече от случаи..изобщо няма дерматологична изява...т.е т.нар.изчервяване..като мишена...и затова...се диагностицират тези пациенти..мноого късно!

Глупости - няма как да имаш лаймска болест и да не се нашариш като калинка.

Идеално и подхожда на дарк имиджа!

Да не дава Господ такова нещо да се случва на когото и да е.... Дано се оправи Аврилката, за да може да радва всички онези милиони по света, които обичат музиката й, както и всички онези болни дечица, на които тя помага чрез благотворителната си фондация... Хора с талант и доброта като нея не заслужават да си отидат толкова млади, пожелавам й в най-скоро време да стъпи здраво на двата си крака и да разтърси отново голямата сцена :)

Селяндури. Така става като се въргаляте по поляните с овцете и козите. Артисти. Низша каста бяхте по време на Рим и Атина. С домати ви оценявахме тогава. Сега последните станаха първи. Содом и Гомор.

Това е ужасна,коварна и мъчителна болест,която се хваща дори само от ухапване от кърлеж без да се е впил в кожата.Последствията може да се установят дори след 10 години,когато започне да руши организма.Да пази Господ!

аз имам познат, който го ухапа кърлеж на терасата в града...

Да ама не. Народният фолклор е важна особеност от българската действителност.

По времето на Рим и Атина, както казваш, какво е ДОМАТИ за знаели само маите и ацтеките...

Той тоз може да е имал братчет ацтек, който му е пращал малко по еконта, колкото да има да замеря...

хаха какви домати е имало по време на Римската империе и преди това по врем ена елинските градове държави бе. ХАХХАХАХАА БОЖКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКО ПРОСТ НАРОД ИМА. Домата идва след като е открита Северна и Южна Америка.

Човечецът е партиен член на БКП от преди 1989г.

Кариерата й умря отдавна.

Готина е аврил, но според мен този готик стил не й стои. Тя има нежно излъчване и й стоят по- добре прнцесешки неща! Иначе дано да се оправи, много гадно..:(

Дано се оправи девойката. Не съм й голям фен, но като цяло ме кефи. По-интересно ми е, че цяла седмица не се е къпала и това и е направило голямо впечатление... Тук работих известно време с клиенти и няколко пъти щях да повърна, пък съм стабилен мъж, не някакъв лигльо. Ходил съм и в казарма, и съм израснал на село. А преди месец бях на лекар и като ми дойде реда сестрата ми каза да изчакам. Аз се поразсърдих, защото бързах и тогава тя тихо ми обясни, че трябвало да проветрят, заради предишният пациент...