Кои деца на известни личности станаха модели

Децата на известните често наследяват красивите черти на лицата им, а интересът към тях им помага за пробив на модния подиум.

Обратно в новината

Коментари - Кои деца на известни личности станаха модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бруклин Бекъм прилича на теле-грозно хулиганче. Не знам за манекен, но точно на тази снимка на такова прилича.

India Waters (на Роджър Уотърс дъщеря му) и Erin Lucas (AC/DC bassist Cliff Williams) са къде-къде по ! Щерка му на Мик е като Джаба с тая уста и прилича на майка си, но в по-млада версия, а майката е вампир. Нито пък Лили Колинс е 'убавица ! Кая Гербер става. Дори е по-симпатична и от Мама.

Дилън Пен има огромни клепнали уши, Айрланд Болдуин малки слонски очички, Бруклин и Ромео Бекъм се плещят уплашено, все едно, че ги е гонил смок по нагорнище, косата на Дакота Джонсън е като години наред използваната метла на баба ми, а устата й може да побере цяла тава "къпана баница" и да се затвори, щерката на Синди Крафорд да се осведоми за приетия днес в братска Франция закон за анорексията и модните подиуми, Джорджия Мей Джагър е плоска отпред като дъска за гладене с ютия Филипс, но за щастие не би уплашила малките деца с външния си вид като баща си Мик Джагър, Амбър ле Бон би се конкурила достойно с изрусените ромки по магистралите, кръстовищата и околовръстните на бат Боко, Дейзи Лоу и Джиджи Хадид биха били успешно попълнение в редиците на майките-кърмачки по моловете, а противно на тях Лили Колинс и Лили Роуз Деп се нуждаят от известна доза прясна кърма, за да могат поне да пазят равновесие и да не (при)падат по време на разходките си по световните подиуми.

Jeni

А и на Синди дъщерята е хубава!

Jeni

Кендъл Дженър и Джиджи...., от там нататък пълна скръб!

Ами ясно е, че ако родителите ти са артисти, музиканти или певци, няма да станеш миньор!

Защо ни занимавате с тези ВИП примати? Нима някога ще разберат смисъл на съществуването си?

-Кои деца на известни личности станаха модели? -Почти всички. То за друго стават ли?

На Синди дъщерята е доста по хубава от нея

Кендъл Дженър води с километри пред другите, нищо, че цялата и рода са луди!

Кайли Дженър ме кефи повече.

ТОВА С ДЕЦА НА ИЗВЕСТНИ ИЛИ ЗВЕЗДИ КОЙ КАК ГИ НАРИЧА БИРНИЦИТЕ НА РАЗЛИЧНИ НАЦИИ МИ ЗВУЧИ КАТО НЕКВА ЧИСТА РАСА" ....!??????????? А ДРУГИТЕ ХОРА КАКВИ СА?

Е, тази Дилън Пен си е красавица отвсякъде.

От всички изброени и показани може да се каже, че само Кендъл Дженър, Джиджи Хадад и Джорджия Джагър са красиви и наистина стават за модели. От по-малките само Лили Роуз Деп след време може би,Кая Гербър и Джорджия Джагър. Ромео Бекъм има чар за разлика от притиквания Бруклин, който има излъчването на майка си - грозновато и студено . Не става. Дъщерята на Ким Бейсинджър не може да и стъпи на малкото пръстче. Дакота Джонсън е смешна и напълно и липсва чар и сексапил. Така е.

Напълно споделям!

Въпреки, че всички модели твърдят, че това е ужасно трудна професия, май не е така, щом богатите наследници се насочват първо към нея. Във всички случаи не е като да станеш адвокат или лекар. Или поне в моделстването не се иска акъл, иска се добър външен вид, а ако го нямаш достатъчно е да имаш богати родители.

За тези пишем , показваме снимки а за лоренцо на софка нито дума !

Ти сигурен ли си, че искаш да видиш снимка на Лоренцо???

Видях го с костюм и папионка и ми стига за сега . Извинявай !

Разгледах ги... видях грозни хора. Вероятно не само чертите на лицето формират красотата, но тук и това го няма.

Абе те добре са станали модели, след като има кой да уреди, ама като ги гледам всичките са далече от чара на родителите си. Особено пък Айрланд Б. - мноооого е далече от майка си, когато е била на наейната възраст! МНОГО!!!

че шуробаджанащината не сме я измислили ние