Слави, Крисия и Деси Добрева в 3-часов концерт

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с голям концерт в столичната зала "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - Слави, Крисия и Деси Добрева в 3-часов концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Слави му плащат определени политически кръгове да говори, коментира и изпълнява поръчки.....изборите наближават....очаквайте още изненади...

Не си правя труда да чета всички коментари ,виждат ми се много . Ясно е ,че има "за " и " против " Славчо. Искам да кажа какво мисля аз. Избягвам да го гледам ,намирам го за доста грозен и преди заспиване не е добре.Прическата му е тази на дядо ми преди много години.Освен това ми е пределно ясен. В началото се подиграва на Бойко , явно още не може да му прости ,че не му даде онази градинка .Каквото и да прави това ,което Господ е дал на Бойко ,не може да му го отнеме. После чете простотиите ,които са му написали сценаристите му. Така и баба знае. Покрай шоуто "България търси талант "промених мнението си за Иво Сиромахов към по -добро. Мислех го за голям сухар, а се оказа ,че е готин. Така ,че ако може Слави да се огледа малко.Без това ,много хора вече не могат да го търпят. А песните му сме ги чували по хиляда пъти вече . Поклон за Крисия, но и това ще е до време.

Този е много опасен,болен говоря съвсем не на шега.

Преди години имах една колежка-сутрин щом дойде на работа започва да говори. Как може да сме толкова - неинтелегентни, как гледаме това шоу на Слави и т.н. А всъщност тя всяка вече го гледаше и не спира да плюе. Така са повечето хора, гледат, но не харесват. С всичките му кусури обаче Слави се гледа и в повечето случаи се харесва. Това е положението.

така си мислиш,просто не пускат друг да се изяви,понеже е удобен го използват

TIREX

пак да кажа Слави е доказал себе си като най добър организатор и шоу мен. чалгата си я има и без Слави Няма такъв друг който толкова години да е номер 1 в Шоуто.Гостите които минаха стотици супер известни хора дойдоха в неговото Шоу. мнозина певци тръгнаха от там.Просто не цепи много басма Слави и го мразят .Никой Не казва толкова болезнени неща в Ефира независимо кой управлява. . Единствено той показа филмови клипове за това как за 1 милиард един "капацитет" гербераст Орева че щяло да събори държавата и колко трагично било..и само след няколко месеца същият дебил убеждаваше как 16 милиарда са най хубавото за кочината наречена Булгаристан.

Чалгата ще спаси България!

Слави Трифонов един от основните създатели на чалгата ,виновен за чалгаризирането и зомбирането на младото поколение от екрана - в ада да гори дано

то такива клетви си имат последствие

то и да профанизираш младото поколение си има последствия ще си плати рано или късно ,ама и всичките пари на света няма да му стигнат за спасението на душата му

Всичко беше супер с едно езключение.Откри концертас думите "това се случва благодарение на вас и мен"- къде останаха куку бенд и останалите артисти.В ТАКЪВ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ ЗА ЕГОТО СИ,ЗАЩОТО БЕЗ ЦИТИРАНИТЕ Е НИЩО.

е , той е доста егоцентричен ,но те едва ли му се сърдят.

СЛАВЧО, ДА НЕ БИ ДА ПАДАШ ОТ ЕКРАН ТА СИ СЪБРАЛ ВСИЧКИ СВОИ БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА КОНЦЕРТА? :)

Има ли билети за концерта?

Сигурно е бил хубав концерта, гледах само рекламата му. А колко е била цената на билета?

чували сме му песните по хиляда пъти всяка вече

Е то и на металика сме ги чували 1000 пъти и какво.....?

Отказвам да гледам всичко направено от този обществен псевдо-ментор с лични интереси!!! Интелигентните хора виждат за какво използва шоуто си!

Не ни оставяй "интелигентни" гражданино! Какво ще правим без теб, ние "простите селяни"! Поооомоооощ! Аман от комплексари!

Чета и се чудя, дали за един и същи Слави се говори в 90% от изписаното по-горе....Всичко направено от него било "простотия, чалга и комплексарщина", ами не го слушайте бе хора, не му обръщайте внимание, като е толкова безличен защо само спамите и пишете за Него. Аз бях на концерта, не видях никой разочарован,напротив, зала Арена Армеец се тресеше от емоции....ако някой друг в тази държава може да направи такъв концерт, нека ми се обади за да си супя билет....:)

То и на концертите на "Планета Пайнер" зали и стадиони се тресат от емоции... Само че тези емоции са деструктивни за културата на обществото, мила Емили.

Много ясно, че там не е имало разочаровани, там са отишли феновете, все пак. Но една зала "Армеец", пък била тя и препълнена, не е целият народ. Броят на хората, които не биха отишли на този концерт и които в културно и естетическо отношение изобщо не пребивават в орбитата на Слави и приятели, също не е за подценяване. Те са също много хора!

Боже опази от такива лъскачи на клавиатури. Явно тук е пълно с комплексирани драскачи разбиращи от всичко. Толкова оплюване и все руснаци, турци, евреи, арменци и илюминати са ви виновни, че сте прости тъпи и мързеливи.

Направо са истински диаманти на небосклона на гигантската българска простащина! А една свиня по-надолу е писала: "Завистта е голяма работа. Така е. Не можете да стъпите и на малкия му пръст!"...............

хахах много си жалък наистина.. Слави е много способен човек.

Ivo

Няколко неща са силно неприятни в шоуто на Слави. Първото е тумбата от чикиджийчетата-лакеи от сценаристкия екип, които ако не бяха на заплата в шоуто, щяха да с таксиметрови шофъори. Второто е това че Ку-ку бенда изглежда все едно ще заспи по време на предаването и няма търпение да свърши и днешния запис. Третото са епизодичните истерични кризи на Слави. Мога и да продължа, но засега това стига. Слави да се занимава с музика, а не с всякакви други глупости, защото истината е че нямаше да сме чували всичките тези красиви български песни, ако Слави и Ку-ку бенд не бяха ги направили наново!

и Deep Purple ли нямаше да сте чували...

Страхотни прозрения,явно редовно гледаш шоуто/с отвращение/.Само че Ивайло Вълчев,Светлъо Митков или Сиромахов -таксиметрови шофъори?Мноооого си се объркал! Но.... на кого му пука.

И 20 лв. са много за такъв концерт, смешници.

Ооооо да "Викаш" друго си е да дадеш сто лева за концерт на Цеца Величкович или Мара-отварачката ............Смешник

Не бих дала повече от 20 лева за концерт на Слави. Не знам какви бяха тези цифри от 300 лева за билет.

А някой да те е молил да ги дадеш!

Завистта е голяма работа. Така е. Не можете да стъпите и на малкия му пръст.

Не е чудно, че сме на този хал като държава, след като спорим изобщо дали Слави е добър или не.

Чалгаристан гиби

звездата е Крисия. Другите са ... подгряващи групи. (Пиша го така за да не бъде невъзпитан)

Един прост селянин комплексар, това е Слави.

То бива да си некадърен. ама Слави избива рибата толкова не става.

Нищо против професионално подготвен и добре реализиран концерт с огромна аудитория колко изпълнители имат такава в Бг? Просто моя кръг от хора няма нищо общо с тази музика и с тази аудитория (иначе като гледам от снимките това са прекрасни, модерни млади хора). В моите уши тази музика звучи нелепо инфантилно и с тежка воня на циганска сватба, кебапчета и овчи курбан. Никога не бих си я причинил. Но в Бг, както знаем има два свята, разделени по линия отношение към чалгата. Два свята, които нямат допирни точки.

Уважавам мнението ти! Уважавам особено и факта, че знаеш как вони циганската сватба! Колкото до миризмата на кебапчета и бира, то явно не ходиш на рок концерти /аз не пропускам/! Ти явно си от "ентелегентете" дето слушат само музика на Гьоте и Шекспир, пият чай и хапват петифури! Е въпрос на вкус, казал котарака и .....!   А бе, ама тия двамата май не бяха композитори! Няма значение!

а бе и двамата сте кат ва фане человек и по едно кебаче и един овчи рог да ви дари хахахха.... Дървени философи, остай те го Слави да си прави кото иска. Па не сте ли разбрали че деструкцията е организирана.

Дългия ги умее,циркаджия е спор няма,обаче е супер селско изпълнение

По-голям наглец и некадърник от Слави няма.Как може да му гледа някой концертите.

Кой го слуша тоя бездарник бе...Приятелят на Пеевски, Доган, Станишев и Първанов.

Слави от създаването си е на заплата в руското посолство.

АТАКА, АБВ, ББЦ, БСП,"Шоуто на Слави" - всичко това е платено с рубли от др.Путин.Да сте чули някога една дума критика за Станишев и Доган, няма и да чуете.

Ааа и ДПС, и БТВ, и ТВ7 и колко вестници......

Е забрави да кажеш пък миризливите янки кого споснорират. Хаха те пък миришат на прегоряла миризма и ГМО.

"Шоуто на Слави" е част от хибридната война на Русия срещу България.И Слави е неин верен войник.

Каква хибридна война, нас руснаците с плюнка ще ни удавят, ако решат ! Турция за едно половинчато решение за арменското клане, ни заплаши официално, че ще ни се стъжни, той тръгнал за Русия да мисли.

Руснаците са не могат ни пипна нас,тук е НАТО.Могат да си плюят на петите само.

А ти си един български смешник хахах. Дори незнаеш колко сме зле! Хахахах до преди 25 години имахме уръжия достатъчно да изтръпват всяка вечер съседите ни сега хаха. Сега сме си навели главите и сме със свалени гащи. Нас и САЩ и Русия и Турция и Гърция и македония и Румъния могат ни опраска за няколко дена.

Слави е част от Кремълската агресия в България.Промива мозъци от години и трупа милиони от това.Срам за българския народ, който го гледа.

Руското шоу по БТВ наречено "Шоуто на Слави" прокарва руски интереси и пропагандира мнението на Русия.Естествено е да е пошло като всяко друго руско нещо.

Този концерт идва да покаже упадъка на обществото.

Факт е, че в опосканата в момента държава откъм музикални участия и концертни изяви, Слави е единственият, който има бетонен договор с БТВ, осигуряващ му ежедневна реклама на участия, на екипа му, на бенда, възможността за продуциране на ТВ предавания и изяви. Просто при него има пари, за разлика от повечето други продуценти, чакащи като вълци някоя западна компания да организира някакъв формат в България. Това е истината, затова и всички му се натискат, иначе никой няма да чуе за тях. Говоря за България, тези в чужбина са се оправили някак. Които не са - са се върнали в БГ и мизерстват - като Деси Добрева.

Айде стига с тия заучени фрази за Криси да си изживеела детството!! Тя си го живее и това , че е участвала в един концерт с 2 песни не отнема нищо от нейното детство.Псевдо загрижени и завистливите хора да си гледат в техните канчета.След като е поканена да участва нима мислите за разумно да откаже в името на вашите въжделения за нейното пропуснато детство ???? Какво по хубаво от това детето да трупа опит на сцената и да става все по добра? Тя се развива страшно бързо и направо е кеф да я гледа човек.Или най много виболи , че току виж е успяла и не е освободила място за някое ваше фаворитче :) Абсолютен жест към нея е това и участие и най малко парите които ще вземе трябва да са проблем:) Те са заслужени и даже са и малко:)

Такъв е мат'ряла, това е положението. Друг на хоризонта няма, Камен Во, Тончо и Мартина правят уникални тъпизми, Зуека е приел образа на шут и смешник и затова и са на това положението. Слави залага повече на сапунката, правена от екипа му, а както знаем добре, българите обичат сапунките, защото не ги натоварват да мислят - "Мразим да мислим"

Този примитив Слави се прави на умен с думите на сценаристите си. Ако наистина е умен щеше да види, че предаването му е изчерпано и не може да се крепи безкрайно от комиците му. От лакомия е заграбил всички възможни риалити формати на БТВ, кой ли ги гледа след като са пълна скръб. Стига толкова Дълъг, омръзна ни голата ти глава всяка вечер по телевизията!

Е омръзна ти, ама явно на болшинството не е омръзнал, щом събра 15 000 в залата! И е продал билетите още януари за няколко дни. Свиквай, просто не си уцелил държавата.

Как може да не харесвате Слави?! Нали благодарение на него, един министър ОТКРИ любовта си на ПИЛОНА?!

За кого става дума

В щата Делауер е регистрирана фирмата на прима патриота Слави Трифонов "седем осми", понеже имаме договор със САЩ за "избягване на двойното данъчно облагане", сами помислете бизнеса на Славчо Трифонов плаща ли данък в България, за която той всяка вечер се прави на загрижен, и морализаторства до припадък със своя екип платени драскачи!? А, щях да забравя и оня високо морален пигмей Иван Кулеков, който игаре ролята на креслив фашист, алюзия за Волен Сидеров, но обича парите на Сорос.

БТВ не беше ли американска? Като негов основен работодател и място, откъдето му идват парите, е възможно да са му поставили условие, данъците върху тези американски пари да се плащат в Щатите? Само предположение

бТВ никога не е била на гражданин на САЩ. На бТВ и до сега не е ясен капитала. А това че някой си Мърдок бил първия собственик хич и не го вярвам, по вероятно Слави да е съдружник в бТВ.

КРИСИЯ ДА ИЗЖИВЕЕ ДЕТСТВОТО СИ!АЛЧНОСТТА НА РОДИТЕЛИТЕ В ПЕРСПЕКТИВА ВИНАГИ НОСИ БЕДИ!

са предназначени за олигофренската част на обществото. Волен СИДЕРОВ е политическото лице на тази лумпенизирана прослойка, а СЛАВИ ТРИФОНОВ задоволява потребността им от изкуство и ХУМОР! Умряха братята ИЛИЕВИ, сега КОБЗОН му е менторът!

Единственото, което признавам че харесвам от музиката на Ку-Ку Бенд са съвременните интерпретации на Евгени Димитров на красиви български фолклорни песни. Всичко останало е... мани, мани...

Направили си хората купон и му се радвали. Какво толкова? Нима е лошо някой да се забавлява? Тук нямам никакви забележки. Друг е въпроса по отношение на моралната чистота на учиндолеца. Както и друг е въпроса каква принадена стойност към културата на страната носи той. А още по-друг е въпроса защо искаме това от него. Той гони печалбите. И това е разбираемо. Щом има хора, които са готови да плащат за това - проблема си е техен. Аз това, което имам като скромна забележка е по-скоро защо няма на българската сцена и/или не се дава дастатъчна медийна представителност на истинската култура в музиката? Това ми липсва. А иначе навсякъде има чалга по света. Слави тръгна в началото на 90-те с бригадирски весело-пошли песнички и там си остана. Само дето си повярва и си помисли, че прави култура.

По скромното ми мнение, културтрегерската, псевдоаристократична позиция заета от част от пишещите във форума доказва единствено собствената им комплексираност.

Напълно съм съгласен, но като го гледам как се лези, не мога да не си помисля, че спонтанно компенсира липсата на способност за истинско творчество и способност да ''хване" публиката с нещо качествено.

"Скромното" ви мнение е доста точно, умерено и дано повече хора го прочетат.

Слави стана милионер с руски пари.

Слави е пример какви хора НЕ трябва да има по телевизията.

И кой точно те кара да го гледаш, та знаеш, че не е пример?!? Не мислиш ли, че това е въпрос на собствена преценка! Аз, например, го гледам само в петък заради малките, но не се опитвам да избивам комплексите си с това!!!

Освен в петък и понеделник-вечерта на актьорите!

Слави е грешка на прехода, една излишна личност, очалгарила народа.

Деси Добрева е перфекционистка като певица, обаче като човек е много самонадеяна и дива. Пее супер правилно, но механично и без да влага душа, поне аз не я усещам. Явно и доста го е закъсала като участия, защото се слагаше на Слави в предаването преди концерта да я вземе отново.

Да не забравяме, че цяло лято пя на Бареков по митинги - концертите, който я държа за ръчичка като Слави. Поредно падение. А иначе. Наистина е добра като певица. Спор няма.

Какво значи падение, тя е певица на свободна практика, който плаща за участия - там отива да пее. Бареков и е платил, пее за Бареков, утре ако Радан Кънев ѝ предложи, ще пее за него. Откъде пари иначе, освен от участия, които за съжаление при нея явно са малко.