Ирмена Чичикова влезе в ролята на супермодел

Актрисата блести като истински супермодел на корицата на списание "Grazia".

Обратно в новината

Коментари - Ирмена Чичикова влезе в ролята на супермодел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичиков- Ха! Главният персонаж в поемата на Гогол "Мъртви души"!- Ето, че и в България се появи човек с такова име. Като добавим и Ирмена и се получава българско име отвсякъде!!!!

Днес да не е 1-ви април?

Оляхте се с употребата на думата "супермодел" в дира! Тази никога не може дори в роля на супермодел да влезе. Трябва да ти е дадено от Бога за да си супермодел.Не случайно се броят на пръсти в цял свят!

Снимка 6 е страхотна. В буквалния и преносен смисъл. Ръсел Кроул - австралийският Асен Блатечки! Ел Макферсън - американската Ирмена Чичикова! Ура!

Хубава жена,но крещяща липса на активно тегло /демек- мускулна маса/. Казвам го с добро чувство-първо,че никой не е съвършен и второ,че не е задължително всички жени да са с тела тип "танцьорка на пилон". В пъти по-добре е,отколкото да е като кит,разбира се.

си има гадже и ходят да я гледат като актриса в театъра значи функционира нормално. Какво сте се развълнували? Който иска да си я гледа, който не иска - да не я гледа! Може нехаресващите да изкупят целия тираж на списанието, за да предпазят обществото от предполагаемите вреди свързани с виждането на въпросната актриса на корицата му.

И двамата са извратеняги, намерили са се идеално. Иначе той е добър актьор, а за нея.......грозница и слаба актриса.

Хубава жена, финна. Но ще роди ли българчета ? Ще остане ли този хубав ген в България ? Ха дано !

Тя живее с актьора Стефан Щерев. Каквото те си решат.

Коя е тази женица с ужасно странно име??????

Ми ако решиш да надскочиш поне малко селското в себе си и влезеш в мястото, нарчено театър, може и да разбереш..... освен това името си е съвсем българско ама вие от разни Памели стивъни и отсорта шитни вече забравихте българските имена

Най-българското име - ИРМЕНА, също толкова българско , колкото на дядо и ЧИЧИК. И в колко постановки участва тоз' охтичав миндил, бе отворко, че стана НАЙ-УСПЕШНАТА българска актриса ? Я да чуем, като ходиш толкова по театри, а пък ние сме прости селяни !

Брях! Сигурно само тя и семейство и знаят за съществуването и?

Познавам Стефан и като го знам колко е извратен и че е би, и си представям това девойче какво трябва да прави за да го задържи.Стефан е страшен пич, но е леко извратен.Адски талантлив и готин.Става.

И аз съм участвал с него в 2ки, 3ки..., голяма веселба.Ама си е много готин пич.И страшен актьор.Жалко, че не му дават големи роли в новите филми.

Не знам дали е би или три, но и срещу заплащане не лягам с този космарляк! Та той е monobrow!

Ама име си има - един път :) :) Българско отвсякъде.

Ей, аман от разбирачи, бай Маноле. Ирмена е изключително харизматична и с интелигентна и фина красота. На теб навярно ти допадат напращелите чалга гърли. За всеки влак си има пътници. И все пак е тъжно, че има хора, които не виждат красотата, дори когато е пред очите им.

Бай ти Манол е виждал доста жени, вЕрвай ми- веднъж , че 40 години е бил гинеколог, втори път , че си беше и мъжкар.... ;-) А ти Stef, кажи ми какъв ти е полът първо, а после нека коментираме жените.

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО МЪЖ С ЦИЦИ- Т.Е ЕДНО НИЩО! И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА "ПРАЩИ" И ДА Е ЧАЛГАРКА. КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПРИМЕРНО ЗА МОНИКА БЕЛУЧИ ??? ИМА И ДРУГИ - ПРИМЕРИ ДА ИСКАШ .

Е аз пък се сещам за примери за жени без цици, които са останали в историята с красотата си. Ето ви една Одри Хепбърн, да кажем.

Колко жени в България изглеждат като Белучи? Такава женственост се среща все по-рядко. Айде да не подхващаме темата за външния вид на мъжете, че ще стане страшно.

Ти, пък....къде я видя Моника Белучи като дъскорезница....пълни глупости.

от прост човек с псевдоним фашиста какво друго да очкаваш - някакви нерелани представи за женска красота. Затова си оставате само с порно филмите, в реалния живот такива жени няма!!!!

по тая логика половината мъже са едно НИЩО, защото много от вас са притежатели на цици, да не кажа че някои са си за сутиен. То не може да се набиват някакви лайна по цял ден и да пиете като а световно и да очаквате да сте във форма. Е такива прости пръчове като теб като почнат да дават мнение какви трябвало да са жените направо ми идва да ги застрелям.

А бе къде му е хубостта на този анорексичен чироз ? Имам чувството, че повечето от примиращите по такъв тип създания, никога не са виждали , камо ли имали отношения с истинска жена. Ма то сега и истинските мъжетнещо са кът, че май е нормално да се прехласват за няма нищо.