Мода с Ливия - българката, която облича звездите

Преди 20 години тази българска дизайнерка пристига в Париж. Очите й са пълни със звезди. Сега тя облича звездите.

Обратно в новината

Коментари - Мода с Ливия - българката, която облича звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но, задължително не става в среда като нашата! Среда, която ние много си харесваме. Защото все не се променяме. Тук навсякъде е едно и също: ба, ба, ба. И слушано с години започва да звучи любезно :))

Супер! Браво, много хубава новина!!!

Голям кич.Каква дизайнерка може да е тази.Освен за шантави пиеси да правят костюми, за друго не стават.О кое село са? Защото след 20 г. не приличат на граждани, камо ли на европейци.

Не са като Жени Живкова бездарната... От комунист само ретроградни продукти можеш да чакаш.

Поне да и бяхте написали пълното име:Ясен Самуилов и Ливия Стоянова.В сайта на Плевник основно се коментират нейните постижения.

Какво ще да значи "Творенията им се харесват на еди кой си?". Купуват правата върху дизайна, правят съвместни предприятия? Моля автора/редактора на статията да разясни.

TIREX

а истината е простичка двамцата са треторазрядни и далеч от 1 класа ..но реклама трябва.

Ако имаше малко повече калъ първо щеше да проучиш кои са и после да пишеш, треторазряден тъпако.

Браво на българчетата, благодарна съм на такива хора , че ми дават самочувствие , че не съм от народ само от отрепки.

Добре, че се намират читави българи по света, я някой музикант, инженер, математици, дизайнери, та да не се излагаме пред чужденците. Щото повечето българи извън България са обикновени отрепки.

аз съм извън България от много години,и никой,освен теб,не мисли,че съм отрепка.Затова пък,навсякъде по света,има отрепки като теб,които квалифицират непознати за тях хора,защото не познаваш ПОВЕЧЕТО българи навън,нали?

Благодаря на link за поправката."Двамата често работят денонощно." - това е точно и вярно обяснение за "едно от лицата" на успеха. Пожелавам си все повече българите да имаме поводи за гордост като този Ливия! Много успехи!

Страхотно! Адмирации за таланта, трудолюбието и успеха!

"Двамата често работят по 200, вместо по 35 часа седмично." ?!?!?! Простата сметка показва, че седмицата има 168 часа. Предполагам, журналиста писал статията иска да покаже на всички читатели, че е имал слаби оценки по математика.

Никакъв журналист не е. Съмнително, че е завършила университет дори.

Или има предвид 200 човекочаса, което прави 100 часа работа за седмица на човек или 14 часа на ден :D