Най-популярните реклами с пищни модели

Модата не е само за слабите. Доказателство са успешните кампании със закръглени красавици, предизвикали фурор и променили съвременната представа за женственост.

Обратно в новината

Коментари - Най-популярните реклами с пищни модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Манстър ли е, Монстър ли е, и на мен ми идва в повече.

Какви пищни модели, това са си направо дебелани с хубаво лице!

А какво е пищното на модела от рекламата на Келвин Клайн. От това което се вижда на снимката си изглежда екстра. Обаче на някои от моделите малко в повече ми идва пищноста, не са точно приятно закръглени а нездравословно пълни.

Няма начин тяло с такива размери да има толкова стегната и равна кожа, а целулилтът да е с коефицент 0, което моментално превръща тези реклами в поредната огромна измама. Не може призивът им да е "Яж колкото и каквото си искаш - да не ти пука как изглеждаш, виж тези хубави са като теб!" Явно глобалното окултуряване в областта на храненето притеснява световния бизнес - правилно хранене и здраве са синоними, а в този случай продажбата на лекарства спада рязко...

Така е, което говори, че са обработвани с фотошоп. Същото важи и за снимките от рекламите за препарати за отслабане. Само ако някой, който не е виждал тяло на драстично надебелял човек /напр. като тези на горепубликуваните "пищни" модели/, който после е отслабнал доста може да им се върже, защото ако някой пълен човек като тези от снимките публикувани тук отслабне кожата му след това не е идеална като в рекламите за отслабване, а е със стрии и висяща. Единственото, което може да се каже за снимките на т. нар. пищни модели е, че те са за американския пазар, където има доста такива китове!

Да, кожата се отпуска, което е номално, но това се наблюдава основно при бързо отслабване. Проблеми с кожата основно имат хора, които физически не са активно - т.е. за отслабване трябва диета, но за стягане и оформяне трябват физически упражнения. А кожата, освен ако не е някой драстичен случай на 300-400 кила или хора в напреднала възраст, след време се връща в нормално положение. Но... при всички случаи по-добре увиснала кожа, отколкото много килограми.

Не е правилно това. Аз съм била и 36 кила и 150 кила и знам двете страни на медала. Показването на затлъстели жени е същото, като показването на кльощави - и едното, и другото е вредно и води до следване на грешни модели. Хубаво е човек да е с нормални килограми +10% максимум и такива хора трябва да се показват. Сега съм 58 и се чувствам добре - това да говорят как затлъстели или кльощави жени са здрави е чиста лъжа - организмът просто не може да се справи с това. Грижете се за здравето си, защото от него по-ценно няма, а теглото е един от основните критерии за това да сте здрави.

Моделът на Calvin Klein е друго нещо. Това е истински модел. Тези дами не са пищни, а дебели. Има разлика.

Не искам да съм груба, но се налага - тези "пищните" през лятото могат да вървят само с панталони. Така че, само да не ми говорят за сексапил. Сексапил и морави кълки изобщо не ми се вързва.

Болният е болен, без значение дали е супер слаб или супер дебел и без значение колко платени статии ще се изпишат или колко фотошопирани снимки ще се пуснат. Относно това, че мъжете си падат по "закръглени": не се заблуждавайте, че някое излишно килце по бедрата и дупето може да се конкурира с тоя тлъст добитък, който сте изложили на показ. Извратеняци всякакви има, но те не са норма, колкото и да им се иска на тлъстите. Ако някога си повярват, че има мъже, които ги харесват, да не забравят, че има и такива, които харесват козички и овчици (буквално). Извратеняци всякакви...

съседът ми Пещо каза същото - нормално закръглени харесват мъжете/ не тлъсти и не кльощави/.

А Балканската действителност е женица, която никога не яде редом до шкембест гнусляр. Много е вжно жената да е на клежка, а мъжа - колкото по-дебел, толкова по-добре...

Абсолютно правилно наблюдение, за съжаление....

Каза,че мъжете харесват нормално закръглени жени и още,че мъжете не са кучета та да тичат за кокал ...така ми каза Пешо

Така е сигурно..., но как се оказва, че все с такива ви изневеряват.... :)) Няма лошо, утешавайте се! И стига сте залитали в крайности - между анорексичка /кокал/ и 55кг/1,65 сърничка с хубави крака има огромна разлика! Мас и "където пипниш - все е цица" малко хора харесват....

55 кг /1.65 е норма ,моля те - не съм казала такова нещо

Нова мода - тлъсти жени!Ами как иначе да оправдаят ГМО -ЕФЕКТА.

Aма, защо ги няма искрето федосова, Mая -"общата", Cеска цачевата те са слънца в модата бе??!!;))

Парите на дебелите жени не са по-лоши от парите на слабите, а и броят им расте. Нормално е да се появят фирми, които да се възползват. Пускат им някакви измислици - "жените с всички размери дрехи могат да бъдат секси", "важна е вътрешната красота", "важно е да сте уверени в себе си" и т.н. Създават им псевдо увереност за да се купуват продуктите им. Продавачите на диети правят обратното, внушават им неувереност и им пробутват боклуци. По снимките на дебелите модели Фотошоп е играл не по-малко отколкото на тънките. За здравословните проблеми, които ги чакат никой не споменава естествено.

Няма ли нормални модели, ами само свръх плюс и свръс минус? Пфуууу!

че свръх минусите ще ги съдят

Не са пиЩни, а направо...пиШни! То и затова са на рекламата де, че какво друго, да не са завършили Харвард случили са нобелови лауреатки?! Ха-ха. Да се учат наште джофри.

Грозна работа, тук са преминали от едната крайност в другата. Едно е нормална жена с хубави извивки и друго - някакви дебелани с болезнено наднормено тегло. Рекламирането на това е също толкова лошо и вредно, колкото анорексичните манекенки.

Даже може би и повече, защото е доста трудно човек да се умори от глад, докато да си хапва и да не мърда е лесно...особено със сегашната храна. Ако от анорексия страдат 1 на 300 жени, от затлъстяване може и всичките да страдат, особено ако е модерно!

Всички са си мн. добре , без татуираната ,тя е мноого овърсайз.

По-пълничките са по-склонни да ви разрешат секс по нестандартен начин.

Има огромна разлика между "пищен" и ТЛЪСТ модел. Особено татуираната крава с халка на носа - отвратителен ужас е! Колко трябва да си извратен, че на това туловище да му кажеш, че е "хубаво"???

А защо не пуснат снимки на дебели мъже модели?

За какво са ти снимки? Разходи се по софийските улици пълно е със скашкани лойовци с потник малко над пъпа и джапанки.

Много правилно! В България е пълно с дебелаци, иначе много обичат да коментират женската фигура. Преди седмица на морето се нагледах на мъже с гнусни тела, и млади и стари изглеждаха потресаващо.

Отново манипулират хората. В повечето случаи под "истински жени" се избират модели с повечко килограми, но... слаби или обезмаслени с фотошопа на критичните места - лице, гуша, китки, глезени, целулит, корем и т.н., така че да изглеждат като слабите модели, но с бюст и бедра. Примерно модела на Келвин Клайн. Истинските жени с повечко килограми НЕ изглеждат по този начин, така че ако може да си запазят лицемерните кампании за себе си!

Каката от първа снимка е добра !

добра е само до кръста... надолу е кошмар

Повечето от нас харесват малко по-пищните жени. Ноооо....тия тюлени от снимките са прекалено пълни! Имаше една поговорка: "Дебел столетник няма!" А тези трудно ще изкарат дори до 60 години, жалко!

Пепи а какво разбираш под понятието "Малко по-пищни жени" ???

от мода не мога да хода(я)

Тези млади жени, колкото и да са красиви в лице, са нездравословно дебели и би било не по-малко лошо пълнотата им да се налага като еталон за красота, както и анорексичните модели. Отделно, че някой доста се е потрудил с фотошопа, за да скрие всички подкожни неравности заради тлъстините. И тези са с доста "подобрени" тела, т. е. пак не са истински, така че да не ни ги пробутват колко добре изглеждали.

Jeni

Моделът на Calvin Klein е готина! Все пак затлъстяването и също така опасно за здравето , както и анорексията!

некои са МИ прекалено пищни, да не кажа повечето показани!

Като имаш товарен кон, го тимариш да бачка, като имаш спортен го глезиш и го яздиш за кеф...

Това моме на първата снимка бая лови окото...Пу да ме не чуе мойта ламя Спаска, че ще ми се види тесна пещерата...

да е тясна ти искаш да ти лопа вътре ли? кат у цинкова кофа?

Между скелет и свинкЯ избирам Явор Бахаров. И той е същата па.

Ако напишете plus size models в картинките на Гугъл, ще видите какво значи това. Има много хубави жени, които изобщо не са като тези. Те са нормални, пропорционални и естествени. Наричат се plus size като антипод на скелетите, които ходят по подиумите, а не защото носят гигантски размери. Тези тук не са plus size, а oversize. Не може едно уродство да се сменя с друго в името на някаква кампания. Виж нормалните жени биха само спечелили, ако по подиумите ходят други нормални жени и им помагат да се научат как да скрият несъвършенствата на фигурите си, какъв стил да изберат, най-сетне как просто да обичат себе си!

Никой истински мъж не би харесал жена , която е болезнено слаба но в интерес на истината , като мъж естет бих казал , че не харесвам такъв тип жени , като тези на снимките (дебели и отпуснати) а такива , които са добре сложени (хубави крака , стегнато дупе и нормален бюст) ......Но всъщност всичко е въпрос на вкус

Отврат!

ако се вземат в ръце и се постарят може и да станат.

Отвратена съм......

Кой те пита! това радва мъже ...

Кики, а твоя корем как е?

Супер са ... и си падам по такъв тип жени , признавам си.

Против скелетите и двуполовите дефилиращи същества съм, но това вече е прекалено...Само целулит и увиснали меса, на 25! След някоя друга годинка ще е...торба с лой! И плюскането трябва да е с мярка!

Аз не съм против. Скелетите както казваш , са много секси, кожа кости и вагина - красиви са и още много . Но пък закръглените са отделна работа ...дълго е за обясняване..всеки го знае..Американката е свръх..зверско е.