Хайди Клум позира в новата си колекция бельо

Топ манекенката отново показа дълги крака с новата си колекция бельо.

Обратно в новината

Коментари - Хайди Клум позира в новата си колекция бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стройна, нито пълна, нито кльощава, не си е направила гърдите на вимета, нито устата на човка - аз я намирам хубава!

Съжалявам, Хайди, но бельото ти адски прилича на котайските гащи и сутиени, които ги продават за 50 стотинки бройката по сергиите. Ти никога не си имала нито стил, нито вкус, така или иначе. Винаги си била за масова употреба и бельото ти го доказва. Хубаво е да има и жени като теб, за да вдъхват самочувствие на примитивните...

Мда абсолютно те подкрепям. Трагично е когато си бъкан от пари и бельото ти, а и цялата ти визия да изглежда като от сергия. Ето това е липса на вкус.

Ей, ама тва старите моми сте страшни... Бельото на Хайди по никакъв начин не отстъпва на колекциите '2015 на Aubade, Agent Provocateur, Claire Pettibone, Cosabella, Bluebella, Damaris, Victoria's secret, Marks & Spencer, Frederick's of Hollywood, Dita Von Teese... Може би е малко по-дантелесто от La Perla и Kiki de Montparnasse, но на различните мъже им харесват различни неща, така че... Вие като сте виждали (и пипали) само Etam и Palmers, как да имате мнение за висша мода и да оцените правилно?

Между другото, въпросните марки имат web сайтове, хванете ги поразгледайте, да не се излагате друг път така... Злобейте си, ама тихо...

taia darta kranta e mnogo dobre za men, no ima edin problem - ebala sa e sas cherni i niama kak da stane

Що? Някой черен да не ти го е наместил и сега да си припомняш често? Да ти кажа, няма оцветяване, а и проблема ще е неин, защото твоя "инструмент" няма да и е достатъчен след черните "парчета", които е виждала...

Евала за коментара!!!!!

Абе много си е добре жената, какво искате от нея. Като изкарате поне 1/4 от парите и, тогава я плюйте. А за MILF-а... Дай боже повече жени с желание за секс, че и на 25 вече са фригидни...

Сексуалното желание при жените се диктува от нивата на хормона естроген. Този хормон се произвежда от яйчниците и е най-много в дните на овулацията, т.е. в тези дни сексуалното желание е логично най-силно. Нивата му рязко спадат, когато жената влезе в менопауза, защото вече яйчниците спират да работят и да отделят яйцеклетки, т.е. не е необходимо жената да е оплодена, респективно и не е необходимо сексуално желание. При здрава жена менопаузата настъпва средно на 51 години, което означава, че до тази възраст ако тя няма сексуално желание значи или има някакъв хормонален дисбаланс в организма, което е болестно състояние или е влязла в ранна менопауза, което също е болестно състояние.

или липсата на желание за секс проислиза от голяяямия "майсторлък" и импотентност на партньора... А да не говорим, че жените приницпно започват да изпитват оргазъм по-често след 30 години поради съзряване на организма и натрупване на опит.

Ми то здрав човек не остана... И от всичките а-ла-гей истории дето ни ги навират в очите и ни карат да гио приемаме, нивата на тестостерона на останалите мъже и те спаднаха... Всички станахме психо болни или обременени, няма как да не се отрази и физиологично...

Всъщност сексуалното желание се определя от тестостеронът, а не от естрогените.

Явно стана модерно MILF-ове ... сигурно заради застаряващото население на земята ...

Ти MILF знаеш ли какво е? След като ...I'd Like to..., какви ги пишеш, явно мацката ти вдига самолета...

Така наречения топ модел го спасява само фотошопа и грима май

Ми явно теб и това не те спасява, след като не си топ модел...

не ходи ли само с негри? И май има три-четири деца от един, наричан певеца Сийл? ДоБре изглежда за годините си и за бройката, която е произлязла от нея.

Не , че нещо но жената ми е "набор" и въпреки , че е родила 4 деца не изглежда по-добре от мен (родила съм 3 деца) . Иначе нека да жива и здрава .

Бейби искам да се запозная с теб... и да направим четвъртото

Е може ли да има някоя по-красива от теб на земята? Естествено, че не!

ми даи си телефона хубавице

Ми явно другите "инструменти" са и малки за възможностите...

таз кифла доста засухрена и набръчкана вече няма ги времената кога се водеше от елитните държанки и ся квот набара

Бе, като са минали обработка снимките, да ти кажа, не си личи да е съсухрена. Иначе на мен винаги ми е била силно отблъскваща и лигава някакси.

Какво да кажем, какво да напишем !? Да замълчим и да погледаме. Няма нужда от думи !

Що се обаждаш тогава. Трай си. Е*ти тъпия коментар дето си написал сам срещу теб. Ама то хората, които говорят в множествено число за себе винаги са поне за психотерапия.

-Хайди! -Хайди, ама децата не са си лигнали ощи.

Тая я признавам - дърта перачка отвсякъде! Ожени се за афроафриканец, щото е много хубав вероятно, после си мина през цялата охрана и половината прислуга, а бройките й за една вечер сигурно са повече от депутатска заплата.

Ми той дедо Бриаторе затова явно не си е признал щерката. Щото не е балък.

Тези с минусите - Хайдито младо, сочно парче, ще да се е отдавало на "красивият и млад" милионер от чиста проба любов и детето ще да е заченато с много любов. Толкова много любов, че таткото не проявил разбиране и мама още бременна е трябвало да се отдава на също толкова "прекрасния" Сийл, също по любов. Тази любовна история много сериозно посмръдва. При най-добрия сценарий милата Хайди е просто извратена. При по-лошия - Бриаторе все пак се е оказва джентълмен ... в известен смисъл.