Пълничката Ашли Греъм е новият топмодел

Апетитната красавица Ашли Греъм убеди модния свят, че човек може да изглежда идеално с 2-3 или повечко килограма отгоре.

Обратно в новината

Коментари - Пълничката Ашли Греъм е новият топмодел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо говорим само за жените с килограми, ами нашите хубавци с шкембета?! Мъжете в България много лаят, ама да се погледнат на какво приличат дебели смърдящи мърди с малки заплатки и ниско самочуствие. Само претенции имат! За нищо не стават... дебели чалгари и киселяци!!!

Голям спор и анонимни обиди, няма що.Аз съм пълничка, да, надебелях с 10 кг. от стрес и постоянно пазя диети със среден успех.Но като тръгна да си търся дрехи, не мога да намеря.Не голям размер, нося - 40 или Ел, по-скоро не мога да намеря свястна кройка.Една кройка, седяща добре на слабо момиче, в уголемен размер не седи добре на едро такова.А хората не могат да бъдат всички модели.Така, че, да, има нужда от по-едри модели.

Споко българките са расови жени,имат дълги тънки крачета като сърнички,не са късокраки и дебелозгъзи като гъркините ,така че няма опасност да се нароят подобни красавици у нас.Българският ген е друг- повечето българки са фини,слаби,елегантни и наистина умопомрачително красиви.Спете спокойно

"имат дълги тънки крачета като сърнички" Стига де, като сърнички, толкова космати не съм виждал!

Не си ли чел стиха на Вазов: "Има крачета, Тънки и космати, Като на сърничка, Защото тя е, феминизирана анорексичка!"

Генът беше такъв. Но ако погледнеш днешното младо поколение ще установиш, че високите и дългокраките са по-малко от ниските. Вредната храна си оказа влияние на подрастващите от най-ранна възраст. Има масово затлъстяване, толкова дебели деца в началното училище преди години никога не е имало. Момчетата и момичетата като цяло са ниски и въпросните сърнички, за които пишеш вече се срещат рядко. Не сме като гъркините все още, но кой знае след години. А на какво се дължи смаляването на ръста не мога да си обясня. Но преди години, не си спомням да съм стърчала почти над всички като се разминавам с хората. При условие, че съм само 1,70 и нося не повече от 5 см. ток. Така че, вече сме ниска нация. Това прави впечатление и на мои приятели, не е само мое наблюдение.

Най-много се израства при редовно ядене на месо, ние обаче хапваме повечко соя и затова сме като японците :)

Не е редно като цяло да ни натрапват еталони за красота, било то слаби или пълни. Принципно и аз не мога да приема, че един модел трябва да изглежда по този начин. Но какви са тези грозни коментари и война между слаби и пълни. Защо се обиждате? Хора, разберете, че хубост е до време. Колкото и да си красива е докато си млада. А и много често най-красивите жени, тези, по които въздишат и се обръщат всички мъже са самотни или нещастни в личния живот. Явно само визия не стига. Затова хората са казали - важен е характера. Нямаш ли красива и добра душа, няма значение как изглеждаш. Защото живееш с човека, а не се визията му, на която след 2-3 години максимум ще се наситиш, колкото и перфектна да е. Красотата е дар Божи. Не може всеки да се роди красив, не избираш как да изглеждаш, но може и трябва да бъдеш преди всичко Човек.

Много умно и вярно! Ще бъдеш щастлив/а в живота!

Браво, лелче! И аз съм съгласен. Поздравления, че най-накрая тръгна по трудният път на въздържанието от големи букви. Сега ако откажеш и удивителните ще си за пример на групата на "Анонимните истерици".

Влязох в темата да погледна как са се развили нещата от вчера. 234 коментара!!! Ужас! А "дебелана" е продължила да буйства през цялото време... И колко народ са я "нахранили"... А тя май си е мислела, че аз се заяждам с нея през цялото време :)))) Госпожо, не бях аз! :) Успяла сте да си създадете доста "приятели". И през ум не ми е минавало, че теглото и аутлука на една пишман "манекенка" могат да породят толкова ожесточени разисквания...

Абе що не си оставите хората да са такива каквито искат..дебели, слаби..всякакви..стига сте обяснявали кое е здравословно..има болести както за дебели така и за слаби..оставете хората да бъдат такива каквито са....стига сте им дотягали като си налагате критериите за красота...едни харесват слаби, други пълни....приемете го...

Виж снимките на Тес Манстър... Няма нищо прекрасно, а още по- малко сексапилно в една огромна жена, облечена като малко момиченце. Тези финтифлюшки по косата, къси роклички с воланчета и мрежестият чорапогащник не са приятна гледка и по този начин никога дефектът няма да се превърне в ефект за ценителите на женската красота. Е, има торти и от тиква, но...

А защо намесихте "Тоз Монстър"? Тя е точно три пъти по-голяма от Ашли и е в съвсем друга категория. Там може да съперничи само човечето на Мишлен. Ашли е фиданка в сравнение с Манстър.

И откъде го измислихте това "пълничък" топмодел? На собствената и страница си пише, че тя е "plus-size model". Всеки може сам да си го преведе. В България еквивалента са магазините "Гигант" и "ХХХL". Дори тя самата не твърди, че е топмодел с "2-3 или повече" кила отгоре.

Пълничка? Много меко казано. Хубава е, ама чак пък манекен...

Абе... пълничка - добре ! Но това на последната снимка е тлъсто !

Абе не само на последната

Просто недоумявам, как очаквате мода за дебели жени да бъде показвана от слаби жени? А мацката на снимката с дантеленото боди е просто трепач.

Толкова внимание не си виждала последната десетилетка, а? Нищо че е негативно, важното е внимание да е... Жалка история.

Особено последната десетилетка ми е вече байгън от внимание. Ай сопри се вече. Няма да стане. Верно жалка история.

Направо изби рибата

вижте сега- това се прави ,за да се повиши консумацията и производството на хранителни продукти- американците трябва да плюскат и да купуват храни ,за да работи икономиката им - затова им пробутват такива еталони за красота , да се стремят да ядат повече ,да харчат повече за храна Че ако всички почнат да пазят диети- аМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА ЩЕ ФАЛИРА ,ДА!Затова е тази манипулация на съзнанието.А българките са фини,естествено стройни ,дългокраки ,расови жени ,няма как да заприличат на този модел

минусът е от дебела българка,която иска най-после да мине за красавица и всички да и завиждат ,но за съжаление българският ген е фини тънки кости,дълги крака ,стройно тяло,рядко има дебели късокраки момичета с бутове ,така че ,няма как да се класираме в новия еталон за красота освен ако не се тъпчем с джънк фуудс в макдоналдс

Внуче пита баба си: Бабо може ли да си поиграя с цицата ти?, Бабата отвръща: Може, но не ходи надалеч.

жената преди да бъде определяна по едно "тегло", трябва да има много други далеч по важни качества, а именно добро сърце, сърдечна красива усмивка, топли очи, да дарява топлина, да бъде страстна, да има добра хигиена - душевна и физическа и мнооого други...докато оценявате жените предимно по килограмите им, няма да имате красиви връзки. Колко много жени има по този свят с хубави тела, ама не стават за чеп, кухи и външно и вътрешно, интригантки, мръсни тела, мръсни души...и като избереш една такава защото имала хубаво тяло, какво става? разберете, жената не е килограми, а излъчване и сърце

Напълно споделям мнението ти (без да съм с наднормено тегло). Имам пълничка колежка, която има много хубав брак (и детенце) с мъж с нормални килограми. Вкусове всякакви, а унификацията и втренчването в суперслабата фигура създава само неврози, психози и ... анорексици.

Пълничката ти колежка едва ли държи да е такава, вероятно е в непрестанна борба с излишните килограми, което я поставя в категория здравословно живееща. И може един ден да постигне успех.

Мери, нали знаеш, че е ясно, че "пълната колежка" си ти... Иначе е похвално, че опитваш да се справиш със здравослоният ти проблем.

Знаеш ли, писах и надолу. Говоря за себе си - последните години качих 15 килограма и го отдавах на "многото работа", "стрес", "липса на секс", "липса на хубави емоции"...И така да е. Това не би трябвало да ме направи по-лош човек, нали? Има обаче едно НО. Когато човек допусне да качи килограми и не направи нищо, за да го предотврати /а е възможно, доказано, дори при болестно състояние!/ - това отпускане представлява разновидност на липса на телесна хигиена. Има хигиена на ума, хигиена на съня, хигиена на хранене и т.н. Надебеляването винаги е липса на хигиена и това е ясно видимо от околните. Запуснатост. Може да не те осъждат, може дори да те гледат със симпатия.. Но има и снизхождение, и съжаление. И не сме така привлекателни, както ако сме здрави. Факт.

2 килограма в повече има само в едната й ръка. Ако сметнем всичко може да е към 20-30 повече. п.п. Да - симпатичен и строен съм. ;) Признавам обаче, че само жена ми ме намира за красив. :P

Бъдещето е на изкуствените стави.

Няма да ти се налага да ни ги плащаш.

Сигурно 1% от четящите ще разберат, че това, което казваш е неминуемо и е истина. Хората със свръхтегло износват ставите си за 5-10 години и после се налага смяна, иначе не се живее с адските болки.

Ще разберат. Вервай ми.

Потресаващи коментари чета тук, вероятно от слаби, стройни, синеоки млади меринджейки . героините на нашето време? Защо е тази злоба към пълните, сякаш са ви изяли закуската? Гладни ли ходите, та затова нервичките ви не издържат? Пък и да се гордееш с нещо толкова непостоянно като теглото, само показва, че нямаш други достойнства! Слаба съм и си се харесвам, аз съм по-по-най?! Само това ли ви кара да се харесвате?

Чакаме Парада на дебеланите.

В долното мнение писах. Дебелият човек е и болен, говоря от първо лице, защото се усещам. По външността на тази жена личи същото, за жалост рядко има добре изглеждащи дебелани. Ако са свежи, красиви и бодри, значи са в процес на отслабване.

Наднорменото тегло е вредно за здравето и после проблемите от него се поемат от НЗОК. Високо кръвно, диабет, стеатоза и т.н. А за там плащаме всички. Така че, дали си алкохолик, наркоман или дебелак това е въпрос на избор. Не е вродено заболяване, нито резултата от трудова или битова злополука. А последиците и цената на лечението се поемат солидално от всички нас, които плащаме данъци и осигуровки.

Първо, да си дебел невинаги е въпрос на избор. Второ, поемаш солидарно само лечението и ражданията на циганите, всички други си плащаме! Пожелавам ти да разбереш какво е да не можеш да се пребориш с килограмите. Не те кълна, но ми писна да се изказват по този повод разни горди със себе си генетични скумрии, дето плюскат 2 пъти повече и дават акъл как да живеем здравословно!

80 кг е поне, нали? Това не са 2-3 килограма. И аз съм така. Напоследък гледам една руска поредица и там обясняват страшните последствия от затлъстяването - не говорим за естетика, проблемът е в това, че човек за да качи тези килограми, нещо много не е наред с живота му. И по-лошото е, че качването на кг. не спира дотам. С всеки килограм се влошава и психическото, и физическо състояние. Така теглото стига 100-120 кг и продължава с по-бърз темп. Ако не се предприеме лечение, предвещават скорошна инвалидност и смърт. НАЙ-ВАЖНОТО, освен, че е задължителен спорта - храната трябва да е засищаща, макар и ниско калорична и да се яде на всеки 3 часа, за да не настъпи глад, иначе всяка диета е обречена на провал.

Дебелана. Правят го за американците. Те и размерите им различни. Свинки с дупари.

Голем пърделник, ей.

На Марина Диневи ги пазари от яхтсмените еФтинко;-).

И чекия не мога да ударя на такава.

нема на кво, нали!?

дебелогъза е ,не ме кефи,много мас,много сланина бе ,няма мускули,без фотошоп представям си какъв целилут има по краката,не става ,колкото и да я лансират ,няма как да стане желан еталон за подражание

Топмодел глупости. Топ модели бяха моделите от 90- те години истински бляскави звезди. Красиви в лице, дългокраки с перфектни фигури, нищо в излишък и нищо в липса. Имена като Клаудия, Синди, Наоми, Линда, Кристи. Това момиче може да е симпатично но за модел не става. Какви 2-3 кг. та тя е с 10-15 кг. отгоре. Бедрата и са грамадни направо. Не изглежда здравословно. Не стига че последните години ни пробутват някакви ходещи ушати и сърдити скелети за топ красавици ами сега почнаха жени с доста наднормено тегло да спрягат за такива. Все пак става дума за професия в която външноста е най важна, не може ли да се изявяват жени с нормално телосложение. Какво лошо има в това.

на мен пък ми е писнало отвсякъде да ме заливат някакви слаботелесни парчета и да ми ги набиват в очите, не казвам че и тази закръглена жена е върхът на сладоледа. За мен в чисто физическо изражение жената трябва да не бъде нито много пълна , нито много слаба. Адмирации за смелостта на дамата, че се опитва да разбие статуквото, и моля ви, спрете да ми набивате непрекъснато "сухи чушки" в погледа!

Е не мое да ми стане от такава. Сори.

да, ти затова сигурно спиш само с неземни убавици и всичките са ти по-красиви от тази ...я върни лентата назад и се замисли с какво си си легал

И на мен не ми е приятно приятелите на мъжа ми да ми налитат ама гледам да го приемам като комплимент. А някой долу се беше изказал за "осраните" мъже, които подтискат жените до себе си с непрекъснати натяквния за външния вид. По този повод пред очите ми е моята приятелка, която беше заприличала на вълка от ну-погоди, за да му угоди на този, че трябвало да е слаба , за да е с него. Е няма да ви говоря от такъв "естет" каква свиня излезе години по-късно. Оня ден пак ми рева от него, въпреки всичките усилия дето беше положила да бъде с него, барабар с двете деца, които му роди. Сега пак мяза на Ну-погоди, ама и душата и мяза на същото. Опустошена от "естета". Така че който не се учи от грешките на хората около себе си, значи е глупак. Ай че ще ям сладолед сега. Наспах се - разплута на дивана ако питаш къде бях.

Ниски са ти нивата на тестостерона, нали?

10-15 процента от мъжете са макрофили и харесват подобно нещо. Дължи се най-вече на подобния образ на майката и се затвърждава с първия път, който е с подобен модел.

ДАНО ТАКИВА ТОПМОДЕЛИ ДА СА ВЕЧЕ НА МОДА,ЗАЩОТО ТИЯ АНОРЕКСИЧКИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ!!!!!

ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ КАТО АШЛИ-СПОКОЙНО!ЗА ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ИМА ЛЕК,НО ЗА ГЛУПОСТТА НЯМА!

Дай го тоя лек, че България се напълни с дебелаци и дебелани. Едно време не беше така. Във всеки клас си имаше по един дебелак и една дебелана. Сигурно е от некачествената храна. А за глупостта има лек - нарича се възпитание и образование. Не помага 100 процента, но подобрява положението значително. И не се хващайте за "дебелак" и "дебелана". Нещо, което не е хубаво, а човек си избира да бъде, като не спортува и се тъпче може и трябва да се обижда.

не си падам по сухи чушки, ама това на снимката е свиня. има една красива глава и надолу е свинска история. това са бутове от които виси сланина... Слепи ли сте...тези които я харесвате...или по този начин оправдавате собственото си тегло?

Лелче, Знаем, че и в двата поста пишеш ти с различен никнейм. Познава се по големите букви, липсата на интервал след запетайката и многото удивителни. А да пишеш и да си отговаряш сам говори за едни определени психически заболявания... И не говорим просто за невроза, а за психоза. Само ти обръщам внимание.

Хубава мадама е. Аз по принцип си падам по жени с извивки. Ей, преди години какви жени имаше- Белучи, Лорен... сега само жертви на пластичната хирургия и тук там някоя нормално изглеждаща.

Да сравните Белучи с г-цата на снимката е все едно да сравним мацката от картината на Дьолакроа с Фидоската. Извивки е едно,отпуснати безформени телеса-друго.

:-D Тази "моделката" била висока и тежала била колкото Серена Уилямс. Просто да добавя щрихи към картинката.

Хубава жена!Всеки истински мъж би я оценил. Който харесва анорексички, си е негов проблем.

отиди на очен лекар. друго не мога да ти препоръчам

Гейовете които са имена в модния свят , наложиха идеята , че слабата жена е красива. Сори - жена с вид на туберкулозно-болна , която мяза на чироз не е красива. Жената не трябва да прилича на момче , природата и не е такава. Но селските бекове са инертни , утре ще им кажеш че е красиво да носиш гердан от пържоли , и те ще носят.

сложих ти минус защото-(Превод на малцинствен език - тоест българският,Ако НА-то ти е ОТ то майтапа ти се е получил!

какви 2-3 кила отгоре бе баце, то си направо 20-30, не че бих я върнал ама ...

Според проучване на ЕС, ако се запази тенденцията, до 2025 г. българката ще е най-дебела в Европа. Досега тази не особено престижна класация се водеше от гъркинята. Ясно е, че за да се храните здравословно и да спортувате са нужни пари и свободно време, но се замислете все пак. Да се утешавате, че има някакъв дебел модел някъде си не е решение на здравословният проблем затлъстяване.

Не пари, приятел, не пари. Просто акъл трябва, и то не много ...

Ето поредното доказателство, че излишните килограми се появяват при нисък стандарт на живот.

Това нещо да си дебела и красива не трябва да става хит насред жените, първо че много мъже ще се ужасят и търсенето за слабо момиче ще стане още по-трудно. Второ, НЕ Е ПОЛЕЗНО за здравето на тялото !

Прекрасна!

Праскрасна, наистина!

жените трябва да прумеят, че ако живеят за да се харесат на някакви насрани "мъже" никога няма да са щастливи. Ако живота ви зависи от мнението на секситки прасета, които не виждат нищо друго във вас освен едно парче месо, то вие сте луди, осъзнайте се.

Сексистката в случая си ти, не се вижда някой да нарича всички жените "насрани" дотук. Това, че си имала лош опит с мъжкият пол най-вероятно си е твоя вина. До абитуриенският бал ще ти мине.

Масовият проблем на жените не е, че не могат да се харесат на мъжете, а, че те сами не могат да се харесат на себе си! Когато жената се харесва и е уверена в себе си, това си личи и привлича мъжете. Но жените имат склонност да обвиняват мъжете за това, че не ги харесват, когато те самите не могат да се харесат... Сложно е, ама е факт!

Ени, напълно си права! За съжаление, трябва време и опит, за да го осъзнаеш, но е страхотно, когато стигнеш до това заключение!:)

Развя ли белият байряк? Остана стара мома и сега мъжете ти виновни. Не си хубава, явно не си и с приемлив характер, опита да станеш - не се получи. И сега като няма какво друго - всички мъже са насрани... А две трети от жените, които са се оженили или живеят с мъже, имат деца, и взаимно си огаждат и се спогаждат, те какво? Да се разведат за да не си само ти повредена стока. Нещастна женица.

Много добро! А аз да припомня една женска концепция за мъжете: Мъжете са като тоалетните - хубавите са заети, свободните са осрани...

Някои хора са толкова чаровни, привлекателни, секси, интелигентни и прочие, че няма никакво значение дали са качили 10-20 кг или не. А други са противни, ако ще по цял ден във фитнес да стоят. И за мъже, и за жени се отнася.

Много точен коментар. Освен това, дори и да спортуваш, пак остаряваш, а с остаряването идват и "екстрите" като тромавост, липса на еластичност на кожата, бръчки, разширени вени и прочие. Но душата не старее и ако човекът е с красива душа, макар и пухкав или поостарял - пак ще е красив. Коментарите по-долу ме удивиха с буквалността на възприятие на света, включително - възприемане на красивото.

Важното е да се харесвате,грух,реалността да върви по дяволите,грух,здравето също,квик-квик.

Четейки коментарите се замислям дали и у нас вече младите момичета не страдат поголовно от затлъстяване. По мое време тийнеджърките бяха по-скоро високи, скокливи, с издължени крайници. Сега каточели по-рядко срещам такива, но са се завъдили една нова порода - Кардашианчета - по-дребнички, с масивни задни части и бутове ... Изглежда свършва ерата на анорексията и булимията и идва тази на диабетът и сърдечно-съдовите заболявания. Някога символът на бедност беше гладуващо сомалийче, а днес - затлъстяло американче.

Грешиш, като смяташ, че закръглените са болнави. Напротив, всичките ми гърчеви приятелки са със списък от хронични заболявания, а "Кардашянчета" са здрави и издръжливи на стрес и натоварване.

Така е. Той греши, кардиолозите грешат, ендокринолозите грешат, гастроентеролозите грешат, статистиката на ранната смъртност греши. Само ти си прав. Щото си имал болна слаба приятелка и здрава дебела.

Не говорим за "закръглени", а за "затлъстели", има огромна разлика. Колко може да си издръжлив като мъкнеш 50 килограма свръхтегло. Вземи два чувала с цимент, преметни ги през рамо, пък бъди подвижен и издръжлив!

Стига сте изливали злоба, момичето си е много хубаво!

С подобно вечерям всяка Коледа.

Предполагам, че в духа на толерантността и за да няма дискриминация идва времето и на пълничките мъже топмодели. Тези с овисналите ци*и, паласки, шкембета, дебели дирници, тройни гуши и т.н. Защо не и пооплешивяващи. И вие, дами, трябва да ги харесвате. Иначе не е честно и сте ретроградни и изостанали. Трябва да има равноправие.

За толкова години не си мръднал на милиметър. Все същото ограничено тъпо говедце си. Явно в София само тлъстините на хората са предмет на разговор. И хуморът ти е доста инфантилен да ти кажа. Досега го премълчавах от възпитание, но вече ми е все едно дали ще се гърмиш. Дори не си за съжаление.

МАЙКИТЕ ВИ ПО-КРАСИВИ ЛИ СА БИЛИ НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ? Я РАЗГЛЕДАЙТЕ АЛБУМИТЕ! УЖАСЯВАТ МЕ ГРОЗНИТЕ ВИ ДУМИ,А ВЕРОЯТНО СТЕ МЛАДИ ХОРА!ДАНО ДУШИТЕ ВИ НЕ СА ТОЛКОВА ГРОЗНИ!!ИНАЧЕ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В СВЕТА Е ЗАГИНАЛО!

Казвам го със съжаление, а не да се хваля - майка ми и в момента (прехвърлила е 60-те) в сравнение с този модел, изглежда като тинейджърка и ако се абстрахираме от лицето, човек би рекъл, че девойката от снимката може да й е майка, а не обатното.

Женственост--мекота,ласка,обич,спокойствие.За това кокалестите модели са анти жени и кокалести жени се харесват от латентни хомосексуалисти.Азис ,един успял гей е завалкан. Мъж-острота,борбеност,характер,суровост.Остри и мускулести форми.Самата ви идея ,че и мъжете да са дебели и ,че харесвате скелети за жени доказва моята теза. Мъж е едно като визия,значение и поведение,жена е друго като визия значение и поведение.Те не са еднакви.

Ти наричаш съвременните еманципирани жени "меки" и създадени да раждат(майчина ласка, извинявай) и да дават спокойствие на мъжете? Жените дали са съгласни с това? Щото по мое впечатление вие мъжете сте доста по-неустойчиви психически, разглезени и лабилни. Аз сам мъж да гледа две деца не съм виждала. А жени такива има много.

ЗА КРАСИВИТЕ ЖЕНИ И НАЙ-ВЕЧЕ МЪЖЕ. КОЙТО ВСЕ ИЗБИРА В СВЯТ ,СВЕТА ГОЛЯМ,ХИЛЯДИ ЦВЕТЯ НАМИРА НО ОСТАВА САМ!!!!ЗАВИНАГИ!!!

лицето и е симпатично и е на 25 т.е. все още сравнително стегната. ако продълява с този начин на живот на з5 ще е малко хипопотамче с увиснали меса и списанията ще забравят че някога са я снимали

Разбира се, че външният вид не е най-важното! Ако жената беше спечелила Нобелова награда или пееше като Адел, всякакви забележки и негативни коментари по отношение на тялото й щяха да са смешни. Когато обаче се определяш като "модел" се предполага, че външният вид е най-силната ти страна, а ако качеството му е спорно- какво изобщо правиш на корица на подобно списание?

Човекът не е само тяло. Човекът е и душа. Чарът на човека и съвкупност от двете и каквото и да се пише тук на тази тема, по-често в живота, решаващ фактор за една връзка е душата и характера на човека, а не точно формата на фигурата му.

Всичко ще премине. Самоубийството не е решение. Животът е пред теб.

Виждаш ли се какви ги говориш, бе ? Бахти човека !

МАЙКИТЕ ВИ ПО-КРАСИВИ ЛИ СА БИЛИ НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ? Я РАЗГЛЕДАЙТЕ АЛБУМИТЕ! УЖАСЯВАТ МЕ ГРОЗНИТЕ ВИ ДУМИ,А ВЕРОЯТНО СТЕ МЛАДИ ХОРА!ДАНО ДУШИТЕ ВИ НЕ СА ТОЛКОВА ГРОЗНИ!!ИНАЧЕ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В СВЕТА Е ЗАГИНАЛО!

Така е лелче, Светът ще загине с тебе. Новото поколение е ужасно. А вие едно време какви хубави, добри и честни бяхте... Нали знаеш, че баба ти и майка ти са ги разправяли същите на твоите години. И дъщерите и синовете ти ще ги разправят същите на твоите години. Кръговрат. Но... живота продължава и се развива. С нас или без нас. И стига с тия големи букви. Чуваме те и без да викаш.

съвсем нормално си изглежда жената

Ха ха ха! Успя да ме разсмееш :) Кльощавите вече ти слагат минуси :)

Ако тя стане модел за подражание за младите момичета ще започнем да виждаме все повече еднополови двойки то улиците.

ПО КОМЕНТАРИТЕ ,КОИТО ПРАВИТЕ МИ Е ЯСНО КОЛКО МНОГО СТЕ КРАСИВИ ВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-3 кила отгоре, ай сега... бих казал 10-15... Не че онези деца дето са само кожа и кокали са ок, ама и тази не е... Наднорменото тегло е също нездравословно...

жената не е дебела, но си е пълна и доста обикновена. не ми харесва, че напоследък се опитват да лансират такива.

Фотошопът я е огладил и изглежда чъдесно. Без него положението е зле. Никой няма да си позволи да я пусне в списание ненашопена, което важи и за слабите модели. Общото между всички такива е, че не спортуват. Едните гладуват и не спортуват и имат слаби крака и кожа на буци, другите ядат и не спортуват и имат дебели крака и кожа на буци. И едните и другите си патят здравословно от липсата на движение. Вместо да хванат и да лансират обикновени СПОРТУВАЩИ жени, които изглеждат нито дебели, нито слаби, просто са НОРМАЛНИ, но са стегнати, с добре оформени мускули, те търсят повод за пореден път да оправдаят обездвижването. А затлъстяването си е епидемия, не виждам причина постоянно да се търси оправдание за това, че и тлъсти модели да се вкарват в модата, ама щом им се радват - живи и здрави.

Освен нашопена е и нашопарена.

За нашопарена - не знам, за мен не е грозна или противна, просто като се затича за 20 метра и не може да си събере дробовете, както и ставите на коленете. Това не е нормално. Над 50 % от жените са по-пълни от нея. Това не е хубаво, че да бутат модели и да обясняват как се котират и дебелички. Естествено, че ще се котират, нали са по-голямата част. Искам тичащи, катерещи се, ходещи на фитнес, плуващи, кросфитърки и въобще всякакви fit жени да станат модели, за да се усетят, че това е начинът. А не поредната залежала се саздърма колко била яка. Ми не е яка, сори.

А не може ли вместо да се лансират супер слаби или супер едри жени за модели, да се избират такива със стегнати и спортни тела? Доколко красиви са двете крайности всеки може да сопри, но е известен факт, че те са нездравословни. Моделът за подражание трябва да стимулира жените към движение, спорт, живот, а не към глад или угояване.

Това го правят във victoria's secret, неслучайно моделите им са едни от най-желаните жени на света. Освен стегнати, атлетични тела имат красиви лица, секси излъчване и т.н, не са като тези от висшата мода- скелети със стърчащи уши и празни погледи. Така че явно може да има нормални модели, но все пак висшата мода не е за масите, няма лошо да се търсят различни жени, които не са по калъп.

Правете разлика между манекен-закачалка и модел. Първата трябва да е безлична и слаба за да се фокусира вниманието върху дрехата, а не върху бюста, например. Втората трябва да си е жена на място - красива, стройна, пропорционална, нито много слаба, нито много дебела, да си има и дупе и бюст.