Синди Крауфорд не разбира социалните мрежи

Топмоделът от 90-те не разбира социалните мрежи. Призна, че е изненадана от популярността на децата си в тях.

Обратно в новината

Коментари - Синди Крауфорд не разбира социалните мрежи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирала социалните мрежи... ей тъй като почнат... Ами то няма нищо ново, че да го разбираме. Социалните мрежи са базират основно на три човешки, да ги наречем - слабости. Показност, клюкарене и воайорство. Тези неща са вълнували хората много, ама много преди да се роди на Зукърбърг баба му... И това, че при някой са по притъпени, това не го прави светец, както и тези при които са по-изострени не са непременно грешници или болни...

Абсолютно вярно. Но нали ако до вчера беше модерно да се показваш щото само "избраните" имаха регистрации в социалните мрежи, днес е модерно да се плюе щото вече и Сульо и Пульо вече са там. Ей, кат' почнат да ми се правят на модерни само... Иначе съм дългогодишен фен на Синдито и нямам нищо против нея, ама с тия евтини PR-и....

не само, че е икона на поп културата, ама Синди е определено модел за морални ценности. Това е разликата между боклука и стойностните професионалисти. За сведения за размера на славата и - плащаха и по един милион долара за ревю. А Воуг на всякъде по света се молеше Синди да му е на корицата, за разлика от някои дебели туловища, които трябваше да платят за да им се случи.-

Само това да беше.....Щерката май е още по-шавлива от мама си, такива слухове се носят чак до Балканите. Бе да дойде на Черно море и ще ги ориентираме социално.

Синди много фино се държи на подиума и излъчва чар, но и аз не използвам социални мрежи. Само пиша в дира, защото съм ниска и широка. Само тук съм щастлива.

Много красиво семейство. Красиви, високи и стройни. Както се казва - човек не може да избяга от гена, добър или лош. Синди ми беше любимата манекенка, когато бях ученичка. Страхотна жена. Дано дъщеря й постигне нейните успехи. Относно социалните мрежи и аз не ги разбирам. Но пък имат и положителна страна - осмислиха живота на доста хора. Някои хора живеят, за да се снимат и покажат. То е тъжно и жалко, но поне направи голяма част от хората "щастливи" като им повдигна малко самочувствието.

Генетиката не прощава на никого! : ) Затова красивите жени трябва да внимават като се омъжват за грозни мъже, макар и богати. Дъщерите обикновено приличат на бащите си, а не на лъскавите им автомобили.

о, манекенки като Сидни със свещ да ги търсиш. Да са живи и здрави децата, а за родителите нито са ги избирали нито нищо.

Ако разбираш и виждаш социалните мрежи като "да се снимаш и да се показваш", ами точно затова не ги разбираш. Вероятно същото е и при Синди.

... пластична хирургия и много ботокс, добре че е вторият - да плаща, щом ползва....

Мама Сидни, бая материал съм фърлил по тебе...

Хубаво семейство. Дъщерята е взела повече от гените на майка си, но е по-хубава от нея.

топмодел на MTV ха ха ха