Пълният модел Ашли Греъм пусна колекция бельо

Най-известният модел на дрехи с големи размери Ашли Греъм се пробва като дизайнерка.

Обратно в новината

Коментари - Пълният модел Ашли Греъм пусна колекция бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди 3-4 години беше приятно пухкава, но за съжаление, сега е откровено дебела. И аз се боря с килограми и знам какво е, но тази от много млада е излязла от релсите, да се вземе в ръцете, ако не за друго, заради здравето си

също толкова, колкото и скелетите по модните подиуми престанете да ни натрапвате грозота с меса на талази или тракащи ходещи и кокали Има естетика и всички сме наясно с нея. Не може да ни убедите, че това или кльощавото е красиво

В лице прилича малко на Ева Мендес (-25 кг) - съвсем приятна си е жената, нищо че е закръглена. Тука па егати и критикарите сте се събрали - само с модели общувате на по 17 г. и по 40 кила, а като се вижда какви стръвници се разхождат на свобода - то дирници, мустаци, шкембета ... mi нещо не сте ми убедителни.

Това пълно ли е?!? Ба! Ела да ти покажа жена ми...

Грацки, представи си, ида Ашлито у нашио град - градо на бизнесо и разкошо.Метка ти един един поглед и ти вика, че е отседнала у Струма.Ти що че направиш: а) Че избегаш б) Че се качиш само да видиш стаята оти не си влизал никога (не на мене тия) в)Че се качиш за до кога можеш ако ме разбираш Кажувай?

е там ли па баш у центаро на площадо?!! че ме видат поне петима каде познават и жената... и че ме виждаш за последно.... но по принцип - а) и б) немаше нужда да плескаш, само абиш мастилото ;)

Жеуезо си ти, жеуезо !

Не разбирам защо всички се заяждате с размерите на момичето. Тя е xxl-модел, а не catwalk-модел и не е единствената такава. Явно тази концепция работи и печели добри пари от това. Щом има клиенти за този продукт, ще има и реклама, просто е.

е как сички? неколко човека от две седмици се я хвалиме!

любил съм всякакви жени който не е опитвал пухкавелки няма да разбере че и те са бонбони както и слабичките.

е те така требе - да се говори с факти, баце. аргументирано и обосновано. истенцкио маж дели женьете на убави и не чак толко. ако ги дели да слаби и дебели често се оказва у стопанство от затворен тип - самозадоволяващо се.... ;)

Я те подкрепям напълно!

Който не харесва това бомбонче няма вкус.

Mного си е хубава жената, особено за чичовци като мене. всеки може да го....направи хубаво с 20 годишно моделче. Hо да можеш с други категории се иска повече наличен по природа хормон.

Трябва и много, ама много дълго да си бил без жена и като го правиш с такава трябва да е много, ама много тъмно...

Уж "пълна", а задника и по-малък от на Ким Кардашян.

Е тва се вика бичме , батко, пази боже да не ти направи задушаващо тръшване ... Муаргххх . Сус да не припарва насам

Пак рли му намирате маану? Пои-добре нея да гледате, а не това, което след малко ще звънне и ще си дойде от работа потно, мазно и безформено. Ашлито и десет нашенци наведнъж не би усетило с тази плът, трябва й още и още, пък и често и често, хи-хи.

Малкия слон от Странджа планина. насам хорааа

Красиво лице, голям задник и огромни бедра. Аз лично не харесвам кльощави жени, но тази е огромна. Поне 15-20 килограма има да свали (и то повечето от бедрата) за да изглежда добре, т.е. да има сексапил в нея. Представям си я без грим и обработка на снимките, то ще е един целулит по тия бедра, то ще е едно чудо...

Мацката е от вражеска капиталистическа държава. Затова я плюят поне 80% от пишещите против нея. Леле ако беше от Магучая , какви псалми щеше да има. Иначе е въпрос на вкус , едни харесват закръглени други слаби , трети обичат да носят сака , четвърти - ватенки и т.н.

Глупости пишеш приятел , никой няма да изразява негативно мнение , ако жената си "струва" независимо от коя страна е . Просто тази Мома е прекалено закръглена с форми на оядена пастирка- никаква естетика , нито чар .

Истински се забавлявам като ви чета коментарите :))). Българинът може икономически да е много зле, но все още не е загубил чувството си за хумор.

Грацки, тука ли си?Тражим те цел ден, обикалям по форумите като гламав.Ашли требе да я коментираме задълже!

Тука е бе, не търсиш както трябва. Пропуснал си го под таз новина, пиши му. Справка гледай по долу.

Благодарим!!!Жив и здрав!

Грацки, ти нали отпускар нещо щеше, а? :) Здраво, шо си праиш! Е виш по надоле пуснах едно леко коментарче и са ми се изредиле дваесе човека :)))) Ашлито е мома за девет села! И за некой по-манечок град (от селски тип). С теа пердета каде се е накичила моем си закрием най-малко два празореца и долапа, нале!? ;)

Благодарим!!!Жив и здрав!

Е, требеше да съм почивка, ама се не сдържех да минем да ви видим.Навико ме дере и разкъсва вътрешно. Грацки, да не кажеш, че критерио ми е западнал, ама я много я аресвам.У муцуната е голема убавиня.И надоле не сакам да се променя.

Егати пари да ми дават няма да си легна с нея. Иначе в лицето е добре може и да направи разни работи без ръце....

Ей заради такива меки китки като тебе ни пада реномето. Момче ти не си ли чувал от дядо си: "Голям майстор на голям тезгях работи"? Бъди мъж! Дръж се като мъж! Всяка жена има право да бъде ощастливявана.

Много е клекав колегата:)))Хубаво си му го казал:)))

а ве Слънчо тва кат си представя само как е лашкам и ми става ракетата. Мноу сте изнежени. Тва преди години като имаше индустрия кат затисна някоя колежка между тръбопроводите на завода, ти как мислиш коя поза най-често съм използвал?

Останали са ти само спомените ...Този булдозер на 47 години ще е троен.

Прави си снимки на тъмно, че да не личи колко е дебела. Но понеже на запад има стабилно затлъстяване, такива вече стават модерни.

Обърнаха й на баба Цоцолана малко внимание и тя взе, че си повярва.

Великолепно лице, трагично тяло.

Как е възможно толкова слабо лице и шия да вървят с такова едро тяло?

Ми те и тюлените не са с големи глави...

Възможно е. Щото трябва малко във фитнеса а не само в макдоналдс. Ама така е по лесно и е изгодно на кола, пепси, МД КFC и т.н.

е сега, но след някоя годинка ще заприлича на каца. Щом си има ген за пълнеене няма начин.

как да постигна нейната красота :(

папкай :D

Я те намирам за убава секак си!

уууу че дебелана!!! ама защо, във видеото, са снимали мъж с нормално телосложение, а не някой тип XLL++?

За да може по-лесно да го вземе на ръце и да го отнесе до спалнята...

Ами въпросът ти много добре показва, че дори и промоутърите на продукта не са убедени, в това, което показват (че дебелото е красиво). Просто потребителите на този продукт живеят в измисления свят а този тюлен, който си мисли, че като си ушие гащи от целия плат на моята дълга рокля ще привлече някой модел или трениран тип. Скоро да очакваме марка бельо разработени и рекламирано от Пеевски. Цветелина Янева ще пристъпва сладострастно към него. Жалките опити на Кока Кола и Нестле, спонсорирайки подобни кампании за олигофрени, няма да доведат до повече консумация на продуктите им, тъй като техните потребители живеят доста по-кратко, благодарение на живителните им напитки и уникалните им вафли с Е-та и палмово масло.

Тя е съразмерна и много хубава.Но нейното бельо ще се харчи като топъл хляб за всички от завалкани до дебели.Защото тя е права сутиените за жени без гърди,тоест талпи са с оскар за украса,а големите сутиени,ако се намерят са в най-добрия случай прилични.Пазара пред тази марка,ще е огромен.А и жената показва ,че наистина е красива и секси в това бельо.Умна,красива и много богата.Супер комбинация.

Сутиените големи номера са прилични, а не секси, понеже съдържанието им, ако не са стабилни, ще е на пъпа.

Увисването на гърдите не е пряка корелация с големинета им.Доста пешкирчета тип прани чорапи има.Най-много силикон слагат слабите-това требе да ти говори нещо.

В югоизточната ни съседка, както и към Ориента ще се котира.

Хубава е в лице, но е чисто и просто дебела. Не мога да си обясня защо се опитват напоследък да лансират разни дебелани и да поощряват неконтролируемото плюскане и лакомия. Да си дебела не е нито сески, за здравословно даже няма да коментирам. Защо трябва моделът да е или анорексично слаб, или нездравословно дебел? Няма ли нормални жени на тази планета? Да не говорим колко обработени са снимките, представям си гледката на живо.

скоро освен ГМО друго нищо няма да има за ядене и тогава изборът ще е точно този - или си се храниш с тези гадости и ставаш като слон, ама много даже си хубава, или не ядеш изобщо и известно време си кожа и кости, а после просто те няма.

ябялката на раздоро от преди десетина деня цъфна отново у ДИРо... арна мома! истенска, тежи си на местото и пълни пейзажо. ашколсун!

Тя че тежи, тежи спор да няма, ама не е на мястото си. Сега ще ни я навират всяка седмица, докато не склоним че е топ модел.

Харесвам фолклора български-яне ле бело гърло,яне ле кротко ягне.Определение за грозна жена-черна чума,чърна ,жълта ,слаба. Така както те научиха че кокали със силикон са върха,докато хубавото е определение-вижте примерно картини на Майстора,така ще те превъзпитат пак.И само да вметна кокалеста,мургава и изрусена отдавна от около 15г не е актуално на запад.Тази мода сега е връхта във Факултета-пример Пенка ,карибското тяло.И те така.Разбирачи .

мое я изтърбуша веднаж дваж ама ако съм къркан

Най-много да си изтърбушиш китките.МОже и мазоли да ти излезат.Друго не ми се вярва.

Ооооп! Бровос! Таман мислех му го рекнем.

с това бельо ще пробвам втора смяна, че време не остана

Леле какви грамадни бедра. Иначе е симпатична в лице. Това манекенка ли се явява тази огромна жена? Да вземе малко да отслабне, има нужда не изглежда никак здравословно. Странно от ходещи скелети минаха на модели с тела на тьотки.

Хубава жена.

а преди сме зяпали Francesca Dellera

Гледката е ужасна.

супер, тази серия е точно за кака, може и да съм мечка, но за бельото няма пречка...

Супер е момата !

Това,че е хубава в лице, не значи,че цялата е хубава.

има ПРОПОРЦИИ момата. много си е добре!

по 5 км секи ден треа да прави после нека се снима