Ново бельо се събува в седнало положение

Дипломантката от британския Технологичен институт за мода Хайла Мохамадиян изобрети дамско долно бельо, което може да се сменя в седнало положение.

Обратно в новината

Коментари - Ново бельо се събува в седнало положение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е мноо незабелязана ше е смяната, нали ако е с панталон ще трябва да го смъкне все пак.. виж ко дамата иска просто проветрение вършат работа :))

При неочаквани ситуации!?! - толкова неочаквани, че сме си сложили точно такова бельо дето да си го изхлузим седнали и си носим същото за смяна - от това по- неочаквано какво може да бъде?

Направо се чудя как съм живяла толкова години, без да мога да си сменям бикините седнала!

Хитро и практично, наистина!

Глупости гипломантка и глупости изобретения - повече от пейсе годин се продават бикини със странични връзчици - а която иска може да си ги носи и всеки ден, не само на плажа. Ей като тръгнат да тръсат под вола теле...... Пусти дивиденти, пусти пари, пуста слава и заплатки, и интереси......

Когато бях малък (преди 30 години) баща ми имаше такива бански :)

ше ме прощааш, кака... ама тея копчелъци ако се откачат... и как си връвим зад тебе и че те настъпим по бельото без и да разбереш... ако си с пола, де :)

Спомням си подобен случай.Преди години имаше бикини с пластмасови кръгчета отстрани-две кръгчета държат плата.При слизане от автобуса ,на една девойка с такива бикини,кръгчето явно се е счупило и бикините и падат в краката.Девойката обаче запазва самообладание,изхлузва си падналите бикини и слиза невъзмутимо на спирката.

Грацки, ти си вкара оригиналното име в обръщение... :)