Сара Джесика Паркър в уникален тоалет на Зухаир Мурад

Звездата от "Сексът и градът" се облече като принцеса от приказките за бала на Нюйоркския градски балет.

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика Паркър в уникален тоалет на Зухаир Мурад | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам я, чаровна е, но това са твърде много пари и труд, за да рекламираш колекция обувки

Овации за поредната икона на социалният инженеринг. Някой пропусна ли да се възхити?

За мен Сара не е красива, но има чар. А роклята и е прекрасна.

Ама те ни я набутват за първа красавица. Чаровна домамакиня - ок, модна икона и идеал за естетика - не, моля

къде е чарът, че не го откривам...

Какъвто и тоалет дизайнерски да сложи, крокозабъла си е крокозабъл.

Не мога да разбера защо масово хората не могат да разграничат персонажа от сериала и реалната личност. Преди да започне да се снима в сериала, тоалетите й бяха много далеч от стилни. Нямам предвид екстравагантността - това все пак е проява на стил, макар и в някои случаи недобър; те просто бяха или невзрачни, или грозни. В следващия момент започна да се снима в сериал, в който е модна икона и хоп! - в живота също се превърна в такава. Но едното няма общо с другото. Макар и по принцип, тази рокля е красива. Чантата не пасва, не заради цвета, а заради дизайна.

Аз пък си пуснах брада, ублякох са в бурка кат принцеса от ИД да са явя на бала на брукселската таолетна лично пред гратския мъшки балет на европейската комисия с главен ръководител видната ханъма мекрел. На бала дойде и бременит с трети мандат Пергел Стъни Шеф от олевения кометет по шеф и кройка. Пергел Стъни Шеф избра червена рокля от Путинланд с бродерия на шенгенски бримки по чорпогащника. Събитието представи 5 циркови номера с костюми от водещите глопендери Калпак Ебама, Кроасан Олян, Дейвид Биберон и Силвио Безмозъкони.

В самия модел на роклята няма нищо оригинално, макар че самата материя с камъните ми допада, прилича ми на звездно небе. А чантичката изобщо не подхожда на тази визия.

Това е , защото си свикнал/а на традиционни, елементарни комбинации-синя рокля, сини обувки.....скука..... И все пак чантата е комбинирана с червеникави звезди под бюста...

Е голям модист се извъди, няма що. Те не се съчетават нещата само по цвят. Тежката бална рокля и на мен не ми харесва с такова "торбе".

Точно така. Всички дами трябва да вземат пример от героинята на Сара. Да си чукат и да духат безпаметно. А не да се свиват като смотани български шматки.

Ха щото българките хич не го правят !!! Героините от филма открито заявяват своята сексуалност, без преструвки и псевдо морал. Това е съвременната жена !!

Сара Джесика Паркър е прекрасна и героинята и стана еталон за милиони осъзнати жени как да живеят пълноценно. Ето, това дразни Ганьо и го настройва срещу актрисата.

осъзнатата личност няма нужда от еталони. Всеки, който подражава на някого, е неосъзнат. Бил той мъж или жена, все едно.

Тъкмо осъзнатите хора оценяват хората с качества и не се боят да го заявят.

всеки неосъзнато подражава на някого, било мъж или жена . ти също !

Красотата не е в идеалните черти а в чара и одухотвореността. Тези две качества Сара има в изобилие !!!

То за това има демографски срив. Щото 50 годишни лелки ходят да се чешат а не са родили и по едно дете. Какво точно е осъзнала героинята на Сара - че постоянно е незадоволена и ходи да плаче на рамо на други себеподобни? И това трябва да е еталон? Не говорете глупости! А и за красотата й може да се поспори...

Не, не е красива, нито особено чаровна, но на колко години жените трябва да спрем да се "чешем", другарю, ако позволите този интимен въпрос. На 30, на 50, на 80? Ами мъжете кога да спрат, да спират или да не спират, и едните и другите. Това май, е въпросът. Или по-скоро всичко да е мръсно, да се изрази гадното, да се изтъкне грозното. Абе какви хора сте вие, бе, какви хора са търсещите под вола телета, под една статия, изливащи злост и гнус по всичко и всичко на всяка цена...

много пълноценно.... си пълнеше кревата, както и другите около нея - дръглив еврейоски кон с рокля от ливански "дизайнер", липсва и фереджето за да е в крак с бежанската мода

РОКЛЯТА Е СТРАХОТНАААААА....ама грозотията дето я носи....нямам думи

Грозното си е грозно, ако ще и голо да ходи.

СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА РАЖДАНЕТО ЕДНА НОВА ЕСТЕТИКА -АКО ПАРКЪР МИНАВА ЗА КРАСАВИЦА,ПРИНЦЕСА ТОВА ВЕЧЕ Е ПЕРВЕРЗИЯ МОЛЯ ХАРЕСВАЙТЕ СИ Я НО НЕ НИ НАТРАПВАЙТЕ НЕВЗДРАЧНИ СЪЩЕСТВА

Предпочитам НЕВЗДРАЧНИ СЪЩЕСТВА като Сара, вместо НЕГРАМОТНИ като теб !!!!!!

На третата снимка е Иванка Тръмп?! Кая пък коя е?

абе тоя тоалет не виждам да и е изправил физиономията, така че какво от това...

Поредният "пир по време на чума"!!!

Харесвам я в някаква степен, но с този ръст от 160 и тази физиономия е доста далеч от принцеса...

сара не е типичната красавица,но аз я харесвам!