Стилът на Шарапова става все по-предизвикателен

След раздялата си с българския тенисист Григор Димитров, Мария Шарапова се облича много по-предизвикателно.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Шарапова става все по-предизвикателен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да сменя тоалетите, да тренира малко тенис, че стана за смях.От както Григор е заряза не е стъпила на корта, само се излага.Толкова ли е влюбена в него, че не може да играе???

вече почнаха и сами да го признават. Това, че "селския пръч" се кахари, че не е родила поне три деца ми звучи така, както когато преди години, като ме виждаха с единствения рокшир в София ми препоръчваха да гледам дете, вместо куче. Ами селяните сигурно си гледат децата не по-добчре от кучета.

е жива и здрава. Една умна, красива и богата жена. Това, че беше с Гришо е само плюс за нея. И добре че се разделиха овреме, щото няма много време за губене.

Мирише ми на стара мома тука, трябваше до сега поне 3 деца да е направила другарката Маша, достатъчно успехи има вече в тениса.

Синьора също е разбирач. ЗАД ВСЕКИ УСПЯЛ МЪЖ СТОИ ЕДНА КРАСИВА ЖЕНА. За повече информация по въпроса, прегледай сайта със същото заглавие. Приятно четене.

Ей, пълно с комплексирани разбирачи в този сайт ! Факта, че Маша и Гришо са се разделили не прави никого от тях по-слаб тенисист, нито по-лош човек. Всеки е свободен да живее както и с когото си пожелае, това не дава право нна никого другиго да хули, плюе и да си избива комплексите за тяхна сметка. Тя ще си намери и друг тъпкач или истински мъж, не я мислете. По-притеснителното е, че нашето момче стремително се срива надолу от постигнатите позиции и едва ли раздялата е основната причина за това. Дано все пак да успее да овладее психиката си, да проумее истинските причини за този срив и да вземе най-правилните мерки за отстраняването им. Колкото до завоеванията му на "нежния фронт" - млад е, симпатяга е, паралияе - няма да остане соло в живота.

никой не ги мисли - прости удритопковци няма за какво да ги мислиш

Направо потресаваща грозотия това не е стил просто се разъблича старата мома за да хване последните лъчи месийно внимание с завяхващата си младост

Хубава е. Ама мене това не ме грее особено.

И аз я намирам доста приятна.

Голям стил, голямо нещо, особено на снимката, приседнала самотно до новта си лампа. Нашия го плюете, ама помните ли онази сесия с готината канадка Южени на платформата в морето? И май не бяха само снимките. Шарапова следващия път да се снима със стика на някой руски хокеист.

Стилът на Шарапова става все по-предизвикателен Сигнализира. Търси си другар в живота. По-упорит и по-сериозен от Григор.

И да се конти,годинките са си годинки! Не го дига! Добре се разкара Гришко!

И коло са и годинките, бе разбирачо? 28!!! Май некой друг не го дига и губи на всеки турнир на който се яви!

Е таа яка *ичка, ако не мое ти го дигне значи си тотал щета бе момко:)

Колкото Добра в Тениса, толкова и Хубава. Не толкова често срещано явление в Тениса. С две думи - Много Хубава Жена. А, като фен на Гришо, колкото и да ми е неприятно ще кажа - Тази Година той загуби Питомното, както в Тениса, така и при Жените.

тая има излъчване на куха немска лелка

Не може всички да са с прекрасно излъчване като теб.

диванни спецалисти и "експерти" да си гледат собствените гащи и кревати. Злобари мръсни.

се е разхубавила. Положително и е подействала свободата.

ми само това "маша вече не е наша"--извода е за нея и за нас????

тя ще се оправи, нашия и това не може, едва го изтърпя...

мислех си че заради нея не му варви играта...да ама не

Часовника тик,,,, тааака, ребьонак нет нету. Ей малоумнЯци , това това е най най важнотоооо!!!!!!! Яловите овци ги коляме!!!

У ваше село сигурно ги коляте... А ти що щеш тука? Някой да ти е искал селяндурдкото мнение?

Стою

А някой да е искал твоето мнение? Ама го даваш. И аз моето. Форум, така да се каже. Това, че не можеш да разбереш иронията на колегата и заигравката му с диалект си е твой проблем. Човека си е прав - рускинята си търси следващия.

... те - и двамата - ще се оправят... те са cи добре... вие се погледнете... вас си...

Наистина прилича на кобила ! Българките са къде , къде по-хубави !

Явно не си виждал ...кобили! А, като се сетя как изглежда председателката на Парламента...някои българки направо пращят от "красота".

русская блядка - кво толко!

и лезбийския зет задавен от пяна, 4е му свършили батериите на вибратора.

Каква предизвикателност,като излъчването й е студено,а формите в бюста са във формата на тепсия?Излъчването и сексапила идват най-вече отвътре,не само от дрехи....

Просто има акескуално излъчване на комсомолка-отличничка. Такова излъчване имат повечето рускини междувпрочем, изобщо не разбирам защо са ги набедили за ку*ви.

Защото минават за душевни такива!

И Григор го показваха докато Маша беше наша.

Я люблю пиво, Я люблю водку. Я люблю баб и жирную селедку. Я не люблю твоих печенных булок. Я алкоголик, е*анный придурок

Точи се за мен,но ще почака още малко.

Сладурана. Откак би шута на нашия неудачник направо се подмлади с 10 години и стана гаджок от класа.

Като я гледам ми прилича на баба . Демонстрира комплекса на застаряващата мома .

Наша Маша заболела захотела молоко не попала под корова, а попала под бика. Москва, Калкута, Лос Анжелос обединились в один колхоз. Колхоз богатий работчих ест работа много, а денги нет Петя Кузмич какой ты пич продал корову купил москвич Краварка Дуся какой рекорд девятой месец восмой абор Бабушка сказала деду покупи меня "Победа" эсли не купиш Победу я уеду с другом дедом.

tva e ot na6eto vreme,no ie sme po stari i ot bibliqta

Конь..

Шарапова е най-скъпоплатената тенисистка в света с повече приходи от реклами, отколкото от тенис. Това, че Григор й е колега и се е навъртал покрлай нея заедно с Джокович и други въобще не означава, че двамата са били събрани, а сега са разделени.

Ей големи сте бастуни

Сляпа мишка има повече стил. Поне да не се снимаше толкова..

Гришо ,не се притеснявай момче!Тая може да има много пари ,но не е най голямата красавица .Добре се отърва от нея.Колко красиви момичета има в България !Не си поискал,не си ги амал .Парите са важно нещо ,но не най-важното.Любовта и отдадеността към любимия човек е важна.Не страдай,не си струва! А към теб едно пожелание "Никога не забравяй ,че сибългарин и откъде си тръгнал !"

Изстрадала, кога за последно си пихте хапчетата???

Шарапова е супер, а Гришо е смотаняк.

Който не е имал работа с рускиня, не знае за какво става въпрос. Всичките са им виновни мъжете, и при удобен случай скачат на следващия будала. Сигурно и това се случи с Григор, с който кака си поигра и го захвърли. Оттогава не е на себе си, иначе как да си обясним съвпадението с главоломното му падане точно след раздялата им!

Търси,се!...следващият абдал...

Еми нещо не е много хубава - има нещо прекалено издължено - може би голямо разстояние от носа до устата, а и носът й е леко дълъг. Общо погледнато е много ефектна, но голяма красавица не е...

Вярно. И гроздето е кисело.

Руснаците имат по този повод, една много хубава поговорка: По вкус и по цвет, товарища нет ! Ти сигурно не би харесал...зелен, зъбат крокодил, но те си се събират, харесват си се и си живеят заедно.

Била се обличала! А, как се съблича!

гришо , гришоооооо , голям си каунь гришо

Кауньете се преска4ат у вас. Ти погледна ли си гащите?

Такива като тая рускиня стават само за яка , дълбока и дълготрайна оран...наш Гришо си е поиграл само с нея и си е бил камшика.Е, тя може да е искала да прихване от семето му ама....уви не стана.

УжасТ! За другите ивенти се е обличала мн. по - добре!!! И с тези обувки пффф.. все едно е тръгнала до кварталния магазин :)))

Най-богатата спортистка в света направи най - важното нещо за себе си през годината - оттърва се от един прост, селски, български бек.

много точно казано