Лагерфелд показа новата си колекция за ”Шанел”

Карл Лагерфелд представи колекцията си пролет/лято 2016 за "Шанел" сред декор, изобразяващ летище.

Обратно в новината

Коментари - Лагерфелд показа новата си колекция за ”Шанел” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дедо Карл Лагерфелд вече на човек не прилича, моди ще ми представя! Между другото освен къси накъдрени бели гащи от времето на баба му друго не видех... То вярно, че с напредване на възраста хората се връщат в детството си, ама що ще ни го пробутват и за мода???

Бах ти модата, бах ти висшите изгъзици!!! Еваларка поне, че на тази колекция й се разбира кое е предница и кое е гръб, кое е отгоре и кое - отдолу. Иначе сандалите цепят мрака!!! Бравос!

Надявам се да не е вярно! Харесват ми, пък и толкова години са заедно Дали са грозни, тъпи, богати и какво още няма да коментирам, защото нито съм там, нито ме касае!

Значи, харесаха ми няколко модела. Но според мен, това са дрехи, които да се облекат веднъж за някоя обществена проява, където ще стоиш като закачалка, докато те снимат и толкова. Предпочитам мода, която е по-практична.

Снимка 41 - метла със сребриста дръжка...

Не искам да съм циничен, но тук има само анорексични и/или наркоманични манекенки, хомосексуални модисти, богати чичаци и младите им, но празноглави държанки.

Страхотна колекция, както винаги. Бих носила с удоволствие всички представени модели.

не бих искал да те срещна!

защо са посинени манекенките на дядо карло, да не би да са имали нещастието да срещнат битов алкохолик - грозни тоалети, умишлено изглеждащи грозни жени . това е "стилът" на дъртия безумец- само гришовата маша е хубава, стилна и добре сложена, но тя е само гост

С цялото ми уважение, Лагерфел, доста се поизноси откъм свежи идеи. А и Кара е далеч от класата на Наоми, Сидни, Ел Макферсън ....:(

Модния бизнес ,както всеки бизнес се стреми към продажби и печалби.Колекцията е насочена към хората с пари.В офис или друга работа е прилично да си с рокли или поли около и под коляното,семпли модели-жени с работа,тоест имат някакви пари.Младите жени по света ,заради емигрантската вълна и раждаемостта в Индия и арабските страни-отново по прибрани дрехи,както някой вметна наште помакини,даже доминото на очите е като визия от бурка.Мозъка прави асоциации.Така че човека ще продава.Китай мачка всички ,защото не произвежда за двама милионера,а за масовия потребител.Изкукал или не,човека си е преди всичко бизнесмен.

Скандално грозна колекция, какво като е от Шанел........

бРАВО!Най-после облечени с поли под коляното и боти не от кожи на нещастни животинки!Много приятна изненада от света на висшата мода.

Това, което наистина заслужава внимание колекцията на Валентино!

Парцали!

Колкото и да не разбирам от "елитни работи", виждам, че дъртата мумия прави за посмешище момичетата, не че те не са грознички, но така успокоява тези, които искат също да са "елитни"...имат много пари и малко акъл да му се връзват.

Най-после висша мода, която е подходяща за носене и от обикновенни хора. Не само за снобски партита. А дизайнера всички го знаем какъв е... ама па на тия години да извади такова качесто в колекциата - бравос.

Нищо ново! Нищо оригинално! Вече се обличахме така през седемдесетте години. И обувките бяха с подобни токове.

направо е взел от дрехите на помакините - рокля плюс панталон даже те се обличат по-добре ,а колекцията е пълен кич отврат

Страхотна колекция. Да се не надяваш на този ... дизайнер :)))

Тоя ъндед скоро ще се превърне в лич кинг ако не се вземат мерки!

Ами не ми харесват. Зная, че нищо не разбирам от мода, но това е положението!