Saint Laurent превръща жените в кралици на нощта

Пролетно-лятната колекция 2016 на Еди Слиман за Saint Laurent е за истинските кралици на нощта, за които купонът няма край.

Обратно в новината

Коментари - Saint Laurent превръща жените в кралици на нощта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клошарки, навлекли се с парцали от кофите. Много тъжно... :(

Парцал до парцала, вампир до вампира, мила моя майно ле...

Повечето изглеждат като дърти размъкнати и дрогирани проститутки. Кралиците нещо не ги видях.

Еди Слиман е с тунизийски произход,а както знаем в арабския свят мястото на жената е след камилата та гаврата с "моделите" е обяснима,но непростима.

Отвратителни парцалки.

Въпросният Еди Слиман - ако му изпишете името на Френски в Гугъл изображения : "Hedi Slimane" - можете да си отговорите на въпросите защо се гаври така с моделите и ги превръща от жени в младежи.

Пълен отврат, нощници наречени рокли и манекенки които проличат на вещици, зомбита и болни от анорексия взети заедно. Тотално извращение, колкото и да си ексцентричен, как ще се появиш по нощница , гумени ботуши и елека на баба ти, пълно творческо безсилие и некадърност бих казала.

Проституция!

Тези са от семейство Адамс. Това жени ли са или транформирани същества с неясен пол?

Добре, че Ив Сен Лоран не може да ги види. Той никога не би сътворил такива безвкусни нощници! Това е колекция без стил, мисъл, послание, естетика. Неговите колекции останаха вечни, а тези след него нищо не струват. Добре ще бъде да не ги лансират с неговото име.

Много грозни парцалки и също така грозни моделки! Това ако ще бъде модата за следващата година ... Анорексички с овоърсайз якета и наметки от гардероба на майка си и татко си, но новоушити, за да работи все пак тая измислена "модна индустрия" - отврат! А момичетата са направо болни ... (((

Какви кралици?С този блед тен са си абсолютни вампири.Ужас,той се подсилва и от гумените ботуши,имаш чувството,че ей сега ще хванат лопатата и...страх!

колекцията ми харесва. наистина моделите изглеждат като по средата на парти след няколко питиета в повече и най вече като лоши момичета, но все пак това са дрехи да се носят за през нощта така че видът им е в тон с колекция. действително, ако сложат много хубави манекенки дрехите стават незабележими.

Не можеш с една корона с фалшиви камъни да превърнеш една нощница или корсаж във висша мода, пък дори и да ги завиеш в скъпо палто или кожено яке. Тези жени имат толкова окаян вид, че вместо "кралици на нощта" аз бих ги определила като "клетници в нощта".

Вещици на нощта също ще им отива;)

Признавам си - за първи път и аз съм съгласна с мнението във форума.Какви са тези грозилища- вампиреси,като излезли от клипа на М.Джексън,"Трилър"?!?!?!Явно в света на Висшата мода,откачалки,превърналисе в гротеска като Донатела Версаче,искат да ни наложат нови критерии за красота или по- скоро за грозота,показвайки зомбитас явно криви,грозни и нехармонични физиономии,сякаш изкарани от психиатрията,навлечени в някакви подобия на дрехи.Да не кажа,че приличат на жени тормозени,насилвани и бити и от дрехите са им останали само парцали.

Тая първата плашилка защо е оскубала кокошките?Да бяхте дали фото на ежедневната мода,а не тези нощници!

То идеята е не "на мъжете да им става от тях", а да показват модните тенденции.

Да са хубави в лицето е задължително условие за манекенки. Изтерзаните скочубри грубо го нарушават и това не може да се толерира.

Нищо женско няма в грозноватия травестит. Ако е жена е абсолютен АНТИмодел, защо го пробутвате?!

Това на първата снимка със сигурност е траверс - широкоплещесто, тесногъзо, здравобрадо, с крака като на кон. И някои други ме съмняват. Ура, да живеят еврогейските "ценности". Някой знае ли докъде е стигнало узаконяването на инцеста.

отивай в Саудитска Арабия, там имат сходни на твоите "ценности". Живей си в кочината, никой не ти пречи и не ти се бърка във великите "ценности". Явно имаш доста ограничен поглед над живота, за да смяташ че 50% от човечеството трябва да изглежда по точно определен начин, за да се нарече жена.

Симона е траверсче и се грижи за правата на събратята/посестримите си ... а ... то няма точно как да се каже, абе ... грижи се за ТО (третия пол). Боже упази!

Дайте на тия момичета храна и витамини, ужас!

Много точно определение, че са кралици на ноща. Та тези са живи зомбита, немъртви и прилепки...

Бах и физиономиите. Тия са като някакви надрусани зомбита.

Урунгел на снимката!