Victoria’s Secret с гаф в новата си кампания

Модната компания за дамско бельо понесе сериозни критики, след като публикува некадърно обработена снимка на свой модел.

Обратно в новината

Коментари - Victoria’s Secret с гаф в новата си кампания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

И от некадърно осветление.

Това е наполовина женски,наполовина мъжки задник.Грешката е умишлена ,защото е видна от километър.За да се пусне това списание то минава през доста ръце.Гафа е много виден,но е нарочен.Още един триум на транс сексуалността.Щото Сикрета бяха обявени,че снимат само хубави жени.Атакува се и този да кажем чисто женски бастион с д с прозрачни гащи.Гей дружините не спят.

Е хубаво де, не може ли да ползват за рекламата манекенка с хубаво дупе според техните стандарти и без целулит и стрии. Пълно е с всякакви все ще намерят подходящата. Ами трябва да ползват фотошоп. Иначе наистина си личи просто разликата е много ярка и как може да не са го забелязали преди да го пуснат, с просто око се вижда. Сигурно е нарочно скандал да има, да се шуми така рекламка става.

Ама вие сериозно ли? Очевидно е, че снимката е обработена и то некадърно. Даже може и умишлено така да е направена за да предизвика реакция. Както се казва, в бизнеса всичко е позволено.

Може пък моделката да има два различни крака. Това е идея да почнат да се показват и модели с дефекти, защото всеки си има някакви кусури така или иначе, няма какво да се лъжем.

Верно друго си е да видиш 90 кила как по прашки и жартиери. Яко еротично е да се мята сланина на талази

На крив фотоапарат моделките виновни. Бе я ги дайте тия момета тук, па да видите как се правят корекции.

Дзверих се в снимката, не видях драстични разлики никакви, може да е имало фотошоп върху кожата, но не и върху контурите.

Добре е да си сложиш очилата и да погледнеш пак :) Ясно се вижда как едната част на дупето е различна от другата.

Стою

А за "златната среда" никой не коментира...

Голяма драма... Важното е жената да е добър човек и ячниците да са си на място, че там фотошоп не помага. Другото минава и заминава.

Ми то да не само "Фотошоп" на пазара :)

Това е мъжки задник

Запознах се с едно страхотно парче - единият крак дървен, а другият - по-дълъг.... Но пък имаше кученце, което беше по-къдраво, отколкото гладно......А вие ЗАЩО се бъркате, или злобеете сега - така им се пада на белите хора, един вид...??? Я си гледайте там трътлестите кифли у дома и не се обаждайте!

Готини дупита

аз не разбирам как може някой да не хареса едно хубаво кръгло стегнато дупе! за какво им е да го намаляват.

Стою

По- по- най-... стегнато...

тя може да си е така жената. Кой знае дали единия и крак не е такъв :D

от малко дупенце - голям зъг може да излезе !