Харпър Бекъм с палто по дизайн на гръцка принцеса

Най-малкото дете и единствено момиче в семейство Бекъм отново направи впечатление с изискан моден стил.

Обратно в новината

Коментари - Харпър Бекъм с палто по дизайн на гръцка принцеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това детенце не го виждам с това палтенце на катерушките. Родителите са виновни че от малко няма да си играе с другите деца а ще стои диван чапрас до големите

Много дебело дете!

Ти си изрод бе! Бездетник... Няма как да ме убедиш, че имаш деца...

Скъпото палто едва ли е толкова важно за малкото момиченце, че да го направи щастливо. Защо ли ми изглежда доста тъжно и уплашено? Моята внучка не носи скъпи дрехи, но усмивката не слиза от личицето и, защото знае, че всички много я обичаме.

Как защо изглежда тъжно и уплашено? Ти не знаеш ли? Дейвид като се върне уморен и ядосан от работа и го спуква от бой. Отделно Виктория, която е все заета го кара да чисти и готви, а братята му го карат да им пише домашните и също го бият за удоволствие... Колкото до скъпите дрехи за тях парите се отделят от храната му... Ей тази рокличка му струва месец само на хляб и вода... Щастливка е вашата внучка, колко ли много и завижда Харпър...

Пешо не проектирай живота си върху други... Как се държиш със семейството си е личен проблем. Сполай

Истинските аристократи възпитават децата си строго, за да знаят, че парите се изработват с много труд. Парвенютата, спечелили парите си изваднъж, демонстрират богатството си и чрез пилеене на средства за невръстните си деца, на които им е все едно с какво са облечени. По това се различават роденият и набеденият аристократ.

Чета и се питам колко ли трябва да си прост, за да напишеш такъв коментар? Ти колко истински аристократи познаваш? И как са станали аристократи? И какво общо имат Бекъм с аристократи? Да не би да са си купили титли и да карат бедните хорица да ги наричат херцог и херцогиня? В тоя ред на мисли, колко ли от твоите истински аристократи са купили титлите си някога, а колко са ги придобили с проливането на тонове кръв? Преди месец говорих с един доктор, според който 50% от българите имат психични отклонения, май ще излезе прав...

Прекаляваш с евтините романи и нямаш представа къде се намираш. Може би смяташ, че внукът на кралицата носи дрехи втора употреба или какви да е от близкия магазин?

Пък аз се притесних, че са одрали прицесата, за да направят палто

Еййййй, колко важно.

Е, ама как така принцеса - нали Гърция е република. Не може така. За нашата княгиня Калина настава рев, че не е никаква княгиня - как ще пишете гръцка принцеса. Ако е внучка на някой от политбюро - може.

Дали са абдикирали или не, дали са на власт или не, те си остават с наследствените си титли, дали ти харесва или не. Абдикацията не може да ти отнеме наследствена титла или имот. Въпрос на закон. По тоя закон се е спорило още по време на френската Революция. И аристикратите са спечелили, след 100 години борба за наследствените си права. харесва ли ти или не, и гръцкия принц, и българския цар Симеон са издънки на същата Бурбонска фамилия и си имат европейски титли и имоти, харесва ли ти или не. Сега, че на теб ти се ще република и един Робеспиер, е друг въпрос. Ама като се изходите значи по некой фапрос...и ми става едно меризливо на душата.....:))))))

Luna0102

Страшна новина, а носната и кърпичка дали е по дизайн на "Темпо" или си забърсва сополите в ръкавите на принцесата?

Абе писна ми от тия Бекъм и Адел.