Българка облече дъщерята на Шварценегер

Голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер - Катрин, облече рокля на дизайнерката Анелия Пешев за галавечер във Виена във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Българка облече дъщерята на Шварценегер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурана е ! Но моята Красимира е по-хубава ! :)

По-интересено щеше да бъде ако българка е съблякала бате Арни. Пич си bate Arni.

Имаме прислужнички да всичко и козметички, и фризьорки и сега обличат и хората.....Прославяме се.

Красиво момиче.

Голям праз! Вижте какво става по света?!

...по-интересно щеше да е ако пише "Българин съблече дъщерята на Шварценегер".... ама после да няма "терминиране" ако го хване баща ѝ на местопрестъплението?? :))

На бат Арни Господ много му е дал.Детето е не само красиво-то е класа.наистина прекрасно момиче.Арни много се е трудил ,но и много е получил в този живот.Но явно гена му е качествен,защото дъщерите взимат кръвта на бащите си.Много красива.Дано е щастлива.

я видяхте тази красота - просто едно обикновено, лъчезарно и щастливо момиче, това и дава хубавото излъчване, но няма някакви особено отличителни черти

Хайде пък сега да зададем въпроса коя е дъщерята на Арнолд Шварценегер, за да считаме за някакъв успех, че българка е ушила роклята й.

Много хубаво момиче .Като погледнах снимката на заглавната страница в първия момент си помислих , че е Берен Саат , много си приличат според мен.

Баси...анаболите ваят и красавици бе... :)

тия ми изтрили коментара към друго мение. А предишното мнение го променили и махнали някои думи !!!!!!!!!!!!!!! май шъ трябва да оставим администраторите на тоя саит сами да си пишат мнения, както е в комунистическия саит - абв.бг

Очевидно нямате никаква представа как работи един уебсайт. Мислите, че някой ви чете глупостите, че и променя думи?? Има списък с думи, които като се засекат автоматично, просто се трие коментара, не си давайте толкова много кредит...

Бравос, много хубаво дете е направил Арнито.

Фара Пахлави не е била императрица, а кралица-съпруга на краля на Иран. Иран по това време, а и никога преди това не е бил империя. Тази жена е класа.

Я, за пръв път виждам дъщеря му.Много е красива.

каква "чест"-дъщерята на някакъв ,леле мале та това е нечувано,невиждано,събитие.Представяте ли си-дъщеря някаква си .Ой,ой,ой ще си разплета чорапите.

чорапите ви да не са от световно известната българска и прабългарска дизайнерка от цигански произход евгиния живкова от циганския средногорски клан жувкуви?

Изпълнен съм с гордост и възторг. Все едно аз съм облякъл/съблякъл въпросната персона. Анелия пък... Пешев. Тъпо.

Тъй тъй, Генчо, тъкмо тва щях да напиша. Тъпо та вдлъбнато.

Прилича на баща си, всъщност всичките му деца носят повече неговите черти.

Гледайки снимките си помислих - сигурно е голям кеф да имаш 4 деца и да можеш да им осигуриш всичко...

Да им осигуриш всичко не звучи добре, а и не е възпитателно. По-добре да бъде да ги научиш на много неща, покрай възможността да си осигуриш всичко. Мисля, че това е най-готино от всичко. :)

Аз с ученето ще се оправя... Имам 4 племенници на 2-те татко им си хвана пътя преди години... та съм им повече баща от него... С едната се скъсваме да учим, има и желание и потенциал, ама ми се ще да можех от сега да й обещая, че ако се справя може да си избере, който университет си поиска и аз да го платя...

Всъщност са 5 :)

Още по-добре... Макар че сигурно имаш предвид извънбрачният му син май беше... Това за мен не е ок. В смисъл трябва да си го признае и на него да му осигури всичко, но ако е искал друга жена, ами разводите са толкова лесни дори и при богатите... Вярно може да се минеш с някой и друг милион, ама когато ги имаш много сигурно не е фатално...