Венета Кръстева ни представя на ”Мис Свят”

Участничка в "Мис Вселена" ще ни представя и на "Мис Свят".

Обратно в новината

Коментари - Венета Кръстева ни представя на ”Мис Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е готина . защо толкова злоба ?

Victoria

Стивън Тайлър я е харесал щото и той е с големи джуки.

неговите са истински ,а нейните - не.отделно от това Стивън Тейлър е :))))) вокалист на една от най-любимите ми групи!!!!

Апелирам към медията ДИР която безкрайно ценя да се свържат с Ирина Папазова която държи правата на конкурса ''Мис България'' и да си сверят информацията.

Как ги "държи правата"? А нея кой я държи?

''Държи''значи-платени от 20години в патентно ведомство РБългария!

Хора няма служебно избрана МИС БЪЛГАРИЯ това си е някакъв евтин PR националния конкурс ''Мис България''ще се проведе в РЕЙМБОУ ЦЕНТЪР и ще бъде излъяен по ТВ7,там всяка сутрин представят кандидатките-18 на брой страхотни момичета,млади и хубави а не като тази мома

Моля ви, махнете я от "Акценти". Притеснявам се, че жената чете мненията и ще се самоубие. Аз никога не съм нападала хора, които са на всеобщ прицел, а ги защитавам, за да има равновесие. Признавам, че нямах представа колко са я оплюли всички, затова оня ден писах, че е травестит, първото което ми хрумна като видях тунинга. Искам да си взема думите обратно, не е толкова ужасно, просто наистина е проява на лош вкус и е демоде - всички оперирани носят еднакъв вулгарен отпечатък, затова не е както в зората на чалгата, когато бяха нови и интересни.

На кого е протеже тази кандидатка, с какво се занимава, на колко е години...... Изобщо, к'ва е тая бе?!

"Венета се прочу и със симпатиите, които породи у вокалиста на Аеросмит Стивън Тайлър. Той се запозна с нея на финала на "Мис Вселена" 2013 в Москва. А преди концерта на групата у нас я потърси лично, за да се видят." Някакъв известен, кьорав, изчанчен и изкукуригал дятка я потърсил "по работа" и за това е мис БГ!

"...я потърсил "по работа" и за това е мис БГ!" СЛУЖЕБНО!

Като е "служебно" естествено, че трябва да е с най-малкия шанс, за да не пречим на другите. При толкова приказки за най-красивите български момичета, нямаше ли някоя естествена девойка без корекции (това преди време задължително условие) или красота е имагенерно понятие, без силикон няма да привличаме. Без перверзна визия за какъв конкурс ще се борим!

Има много, но за съжаление журито не се вози в градския транспорт, не ходи пеша по улиците та да ги забележи и да каже, я ти малка хубава моме ела да те направя служебно мис. Журито се вози във скъпи и големи коли, където за съжаление имат достъп само създания като спечелилото и то обикновено стои на седалката до шофьора, а главата е с лице надолу в скута му и с пълна уста!!!

Как така СЛУЖЕБНО? За да стане такова нещо , трябва да е настъпило някое извънредно събитие, което да пречи титлата да се спечели с конкурс. Не съм чула за такова. Така, че сменете заглавието. Думата "СЛУЖЕБНО" няма място в случая. Нито пък съм чувала т.нар. централа да определя участник от друга държава. Колкото до г-цата : много е изкуствена, ама много!!!

Изтървали сте едно Плейбой между Мис и България. Но то по традиция нашата миска трябва да е възможно най непривлекателна, тъй че служебно, неслужебно все тая. Няма какво да коментираме то се вижда, порно излъчване и пълна липса на красота.

Доста евтина миска, явно е, че красивите момичета или имат други приоритети в живота или пред чичко паричко нямат никакъв шанс... А рекламата от немай къде с Аеросмит... нямам думи и старите рокери докъде го докараха.

Jeni

А тя на колко години е всъщност?

Пишеше някъде - на 21. Не е ли странно?

Just another crocodile.....

какъвто "конкурса " за "мис" България , такъв и "избора" за политици в България !

ХАХАХАХАХА, ТУКА ВЕЧЕ СЕ ЗАДАВИХ ОТ СМЯХ, БАТЕ :)))))))))

служебно = купено , също като " изборите "

Неве неве объркали са конкурса със сигурност

няма, че поради операция си е сложила силикон, но защо толкова много, множеше да по естествен бюст да си направи.... А в тялото е толкова несъразмерна, че по бански гледката е ужасяваща, свършиха ли се естествените, красивите момичета, та дойде ерата на изкуствената "красота"?

Това са комплекси причинени от навлизането в критическата! Излежда, че жената/мутреса/ на някоя БГ мутряга е пожелала да стане МИС на нещо. Разбирам, че човека се е бръкна дълбоко, че жена му да спечели някаква диадемка и лента, НО защо ДИР замърсява Интернет с тази статия?!

Честито за наградата... на д-р Енчев.

Да не сте объркали заглавието? Да не сте объркали "Мис България" с "Мис Силикон"?

Мис крокодил 2015

И защо ни я показвате? Да нямате договор със спешна помощ за доставяне на пациенти в шок?

Защо бе , защоооооооо ?

Отвратттттттттттттттт,кой го избра това нещо наречено жена.Колко ниско са паднали тези от журито,срамота.

Коментарите къртят. Пък Миската надмина мис Крокодил. Антония е класи над това нещо.

Смятай колко ни е прага на търпимост :D Моят шпиц яде такива за закуска.

Знаете ли.. Вече омръзна на много хора, негативно настроени от всичко заобикалящо ги поради съществуващата цензура, наложена от платени медии. Най-вече поради фактът, че дори думата 'criterium' не е разрешено понятие. Това не е естествена жена. Дори и жена като мен, на 33, печелила конкурс за красота на дирник.бг, не може да не забележи диспропорциите на тази дама. Носът, устата и скулите правят по-фрапиращо впечатление, отколкото силикона, който вече никой не забелязва. Браво - вие наложихте нещо, все пак: "Ура!" за дир и силикона. Защо изобщо обърнахте внимание на "служебната" титла? Тези титли от '91 са такива. Само за едно моля - не обиждайте естетиката на нормалните българи и българки - ние не си продаваме очите за 200 лева на статия.

Това, че не е "естествена" жена, мисля, че е повече от ясно. Силикона (гърди, евентуално и устни) се набива на очи, няма как да не е така. Не съм съгласен, че след 91-ва, всички титли са такива, макар, че може и да е така. Все пак остава надеждата, че може би е имало и "нормално" спечелени титли.

"евентуално и устните"?! - ти чуваш ли се, това нейното устни ли са, или надут до спукване маймунски полов орган на бременна горила в деветия месец?! АБЕ, НАРОДЕ :) ПОЧВАМЕ ОТГОРЕ, откъдето ни гледат изкуствена коса, чужди кичури или синтетични или отрязани от главата на някоя друга жена, вероятно естествено красива поне в лицето. ПОСЛЕ физиономията......кълна се, ЩЕ СЕ НАСЕРА ОТ ЛЮБОПИТСТВО ДА РАЗБЕРА КАК Е ИЗГЛЕЖДАЛО ТОВА НЕЩО ПРЕДИ ЦЯЛОТО ТОВА КИТАЙСКО МЪЧЕНИЕ :)В естествения си вид :)))) Всъщност, това дете не е виновно. Ние сме лоши. Това дете е очаквало точно обратното - всички да ахнем и мъжете веднага да се надървят, да изоставят жените си, които вече са повехнали от две раждания, и да ги направят свои невести, а жените да позеленеят от завист и горест. Вижте какво ренде е стъргало черепа на това създание. Скулите струговани, носът изпилен до крайна, крайна прилика с мима кукло бааарби колко те обииичам, вечер не заспииивам, щом не си до мен! Да ви е.. майката...Виновна е ЧАЛГАТА! Виновни са такива уроди като "руската кукла барби", забраих й името, виновни са анимациите на Дисни с принцеските, виновни! В уродливо време живеем, със струговани черепчета - скулички, носленца, брадички, устенца - пухкави пуфкави само за муцки напомпани, гнус! Виновна е оная маймуна Лозанова с ботокса, напомпаните скули и простащината,носеща се като кафяв пръдлив плащ около нея! Виновни са Камелия, Галена, Отварачката, Путкалия, Аналия, Цицалия, Дрискалия и ДесиСлава!

Сега разбрах на какво се казва урунгел.

За силикона е ясно,а джуките нейни ли са?

това е победител/ката от конкурса мис България, но за сменили пола си ;) Спокойно, красиви български жени все още съществуват!

За силикона е ясно,а джуките нейни ли са?

Тоз' крокодил още ли е на първа страница?! Всъщност, това несполучлива пластична операция на кон в крокодил ли е, или на крокодил в кон?

Не е истина ! От къде изровиха това силиконово чудовище ? Боже опази България и красотата на българката !

А де! Защо я допускат? Като не ставаш за гимнастичка, не те вземат в отбора по гимнастика... Явно си плаща "жената"

Жени Калканджиева не беше ли оценителка...Искам да знам кой избра това нудоразумение? И защо ?Шоуто на Слави нали са много отворени да питат що избират надуваеми Секс Кукли..?

Хххаааа С носията е направо покъртителна..Все едно гледам , изхабено ..ма захабено...к.ве..

А снимка 13 направо ме изплаши...

С по-горната новина за Елизабет II, толкова много си приличат, че още веднъж се извинявам за грешката.

горката, сигурно по цялото тяло е имала рак, че да се обезобрази така. И да се показва пред хора...явно не осъзнава на какво прилича, чак ме хваща жал...

Ако си тъпкан с кинти-можеш да си закупиш на килограм от всички титли

След "пернишкият крокодил" си имаме Крокодил II-ри. И на това влечуго ли любовникът и е някоя мутра, която не си скъпи парите да я прави "Мис"?

че как иначе- освен, че е грозна и обезобразена с този силикон по цялото тяло, не са писали дали има "вишу" - това може да означава, че даже не си е направила труда да си купи една диплома - вероятно някой мутраген-абориген и е платил пластиките, което е много престижно в силиконо-мутренските кръгове на бг и напълно "заслужено" и е купил и титлата - пълна отврат

грозна , прилича на мъж

Тая сигурно и от рак на устните е оперирана, та затова са й силиконови.

Допусната е защото се знае, че няма да спечели нищо и ще ни направи за смях пред целия свят. Всички ще си мислят, че в България живеем в колиби и пластмасата е ценност.

Супер зле, хора!

естествена красота? Обезкосмяването не е естествено, грима също....е повечето жени имат косми по тялото, много имат и мустачки, но ги махат. Много сте прости, особено мъжете за нищо не ставате.

Колко лесно е да обявиш всичките 4 милиарда мъже на този свят, че са прости, вместо да си напънеш мозъчната клетка и да схванеш за какво става въпрос. Никой не говори за обезкосмяване. Космите не са естествена красота - махаш ги и те се появяват отново. Всеки човек има косми. Но не всеки се е натъпкал като пълнена чушка със силикон по всеки сантиметър от тялото си. Ех, ако можеше и в мозъка да си сложите, щяхте да разбирате за какво става въпрос, вместо да раздавате квалификации - тези са прости, другите злобни, само вие сте "умни и красиви".

Хубава е. Обаче се чудя дали не си е правила прастични операции на лицето.

Прилича на к-ва.

ема не само прилича..и тва е Мис!! Всички български момичета...к..ви : ) девиз !!

Мис "Провал на пластичния хирург"

След като видях поредното "творение" на пластичната хирургия, предлагам конкурсът вече да се преименува на "Мис Пластичен Уникат"!!!

Така е. В България за съжаление във всеки гараж се извършват пластични операции и резултатите са такива. За 4000 нос и уста на промоция в Офертомат. Качеството на такава процедура е да не си личи намесата, да е естетично. У нас всеки лекар слага едновременно силикон,уста,нос. Резултатите са плачевни. За да си причините такова нещо е добре да го извърши специалист и ще ви струва много над 4000 лв. Идеята е да е естетично на финала,а не да изглеждате като порно-звезда Успех!!!

Още като я видях имах чувството, че ми прилича на някоя. След като прегледах коментарите ми светна...... Наистина прилича на Илона Сталер (Чичолина) Ауууууууу