Голди Хоун и Кърт Ръсел мислят за сватба

Актьорите, които могат да се похвалят с една от най-здравите връзки в Холивуд, най-накрая мислят за сватба след 30 години съвместен живот.

Обратно в новината

Коментари - Голди Хоун и Кърт Ръсел мислят за сватба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кърт го раздава в стил Уайът Ърп с тоя як мустак... незабравима роля в "Тумбстоун"!!

Да се вземат, ама да не развалят работата, че то така става, оженят се и след година се разведат! А иначе с бащата на Кейт Хъдзън Голди май не изкара много и наистина е по-хубава от щерка си макар и на 70 г.

Уникално готини и сладки!!!!!!

Ficho

Жени им се, ама мама и тате не дават... :) Готини са, да са живи и здрави и щастливи - женени или не.

Някои остаряват като катедрали, други като цървули. Тези са от първите и са невероятно готини. Дай боже всекиму!

Много симпатични хора и актьори. Да са живи и здрави.

Oldy but Goldy! Много са ми готини тези двамата! А Голди Хоун изглежда по-добре от щерка си Кейт.

Една усмихната и много позитивна новина! Да са живи и здрави! Кефят ме и двамата, забавни и талатнтливи актьори, а и остаряващи чудесно!

Трябва да си много тъп а да направиш такъв коментар. Вземи и напиши ( ако достигнеш техните години ) какво ще си оставил на света, освен глупавите си коментари.

Еееее! Не избързват ли малко, де? Тъй ли са вдига сватба, урбулешката?! Още малко да изчакат, тъй хууубаво да им втасат на бабичката яйчниците, а на дядката тестисите! И да не забравят да облекат бабичката в снежнобяла рокля, понеже е още девствена и нема 18 годин!

"Бабичката" е дала живот на 3 деца: две от предишен брак и едно от тази тридесетгодишна връзка (който ще е евентуалния им кум, както става ясно от статията). "Дядката" също има едно дете от предишен брак, така че не всичко опира до яйчници и тестиси, когато става дума за брак

много просташки коментар!!! когато нямаш ум и речник, по-добре си затваряй мръсната уста! никой не е останал на 20години, жалко че не мога теб да те видя що за стока си...ама и защо ли,то си личи...

Ако това маце е на 70 - евала!