Знаменитостите полуоблечени на музикални награди

Дженифър Лопес, Гуен Стефани, Джиджи Хадид и Пола Абдул събраха погледите на Американските музикални награди снощи.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитостите полуоблечени на музикални награди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kич и безвкусица. Cелин дион и Hина добрев са наи-стилните.

подкрепям ви напълно - останалите изглеждат като порно- актриси объркали мястото на събитието - абсолютна простотия, досущ като фолк-певачките на митю пайнера

Абе лелките, дето тропкате по калвиатурата с мазните си дебели пръстета, миришещи на лук, я си постнете ваши снимки, да ви видим, че нещо като чета коментарите ви, останах с вшечатлението че сте красавици неземни...

хубаво , че четеш, но с писането си скаран - запетайките ти на килограм, поставени за съжаление на неправилните места - остави хората да си коментират- кой мирише на лук, кой е дебел и кой не е особено дебел не е предмет на статията

Следващата година ще четем: Вижте кои "звезди" бяха облечени на наградите :)

Между другото Великата Селин Дион на два пъти излезе от тоналност на изпълнението си- но да го отдадем, че се е разчуствала

да ! Селин Дион пя много фалшиво, с един тон по- ниско и представи песента на Едит Пиаф по много не сполучлив начин. Едва накрая влезе "в крак" и намали малко мъката на слушателите. Случват се и такива артистични гафове!

Колко материал има от тези снимки за нашите певачки само. Вече сигурно тропосват парцалките за концерта на Планетата. Коя ли фолкаджийка ще крадне октоподския на онази ЛаЛала? Иначе Нинчето защо сте я сложили тука, тя си е добре, нищо че е с голяма цепка поне е облечена. Селин Дион също.

Чалга по американски.

Тези звезди толкова се мъчат с глад и тренировки, че като им падне случай искат да демонстрират за какво са се мъчили и губят мярката.

много, много си прав/ва

Точно! Нема да е верно, тава дека е верно, ако се не пофалим, че е верно... ;)

Започвам да си мисля защо въобще хабят плат, да се пускат направо по монокини, то и без това нищо не е останало скрито за окото. Някои са направо потрес не са за гледане.

Абсолютен кич за хиляди долари....за телата да не говорим.....

Аз пък обичам тези снимки,даже и голите от телефоните.Случайно попаднах на тях,после ги издирвах да ги видя всички.Така ми се оправи настроението и самочувствието,че думи нямам да ви кажа.Много арни снимки.Значи след цЕлото скубане ,мазане и боядисване,,спане кат порове тези приличат на това,как ли са сутрин недоспали и кисели.Тези снимки само радват и вдигат самочувствие.

Вероятно повечето не преценяват как изглеждат. Увиснали гърди и увиснали, дебели задници, наедряли бедра и колена. Голотата е красива, но при повечето от показаните, това е било назад в годините. Изглеждат потресаващо!

стана ми гадно. почуствах се без вина виновен. толко показна пошлост си мислех, че има само у Син сити. протституцията се изтъпанчва на най-най-преднио план, освен като професия, като начин на живот - като по-арнио начин на живот. тотална девалвация и подмяна на ценностната система. дека отиде женската красота? гола значи красива? ннннееееее... снимките показват, оти тава нема как да е верно!

Ти че кажеш! Оти оно месото и сланината всекогаш са арни, ела па зимаска!

Ич даже не стои вапросо я ли че кажем или некой друг тупан че се истреска! Константанцията е по обективни призраци! И оти тека касапската? Я нема да ги ручам теа моменца, бре нашио! Кво месо, ква сланина...? :)

Що на тръгнат чисто голи, ааааа, може би защото трябва да представят тоалетите на известни марки...иначе голи ще ходят.

Едно от нещата, заради които стрелят джихадистите ... Иначе, с изключение на Селин Дион - пълна безвкусица !

E, хаиде сега, на джихадистите ли ще гледаме да угодиме?!

Тея биха нашите чалгарки по голотии и кичозност! А да питам- какво става с оня американския "морал" /псевдо/ ???????? Или когато става въпрос за кинти нищо няма значение??

Единствено Селин Дион се е представила добре с тоалета. Останалите са без коментар

Това е холивудския комитет по посрещане на първите сирийски бежанци на американска земя.

Не са полуоблечени, а полусъблечени!