Дъщерята на Синди следва смело пътя на майка си

Дъщерята на Синди Крауфорд засне нова фотосесия за Teen Vogue, с която даде заявка за световна кариера.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Синди следва смело пътя на майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова невзрачен мъж няма как да има хубави деца! Хората мисля като се женят какви деца искат да имат.

При толкова много усилия на гримьори да изглежда така... ако не е дъщеря на майка си никой няма да я забележи.

Грозна е, на нищо не мяза. Сравнение - щерката на Джони Деп и Паради Лили Роуз е наистина хубаво момиче. Тая тука за нищо не става, освен за еднократно еванье. Ся, ясно ми е кой ще ми сложи минусите - разни прецъфтели майки на грозни дъщери, които в безсилната си злоба, че са родили женска грозотия, която по-късно трудно ще се котира за семейство, цъкат минуси. Цъкайте, бе змии, ама от това грозните ви дъщери по-убави няма да станат!

да ти обясним за минусо, експерте, даваш ли? ни сам майка, ни сам раждал, ни сам прецафтел, ни па ми требе експертното ти мнение. след "еванье" си можел и да спреш да пишеш, ама пусто - те е ръчкало да се сядеш с некой...

То пък егати експерта си. Се едно че на някой му дреме за мнението ти. Ей ся като те прочетат от Тийн Вог и я махат от корицата. Ама едва ли. Ще ти остане да се радваш на минусите, а лапето на Сидни ще трява да се задоволи с милионите и славата.

И двете деца на Синди са хубави и приличат предимно на нея.

Нищо общо с майката.Единственото хубаво е чара на младостта й, ама то всяко момиче на нейните години го има същото. Абсолютно невзрачно същество.

какво положително да кажем - симпатично момиче, като и това са направени снимки, най - хубавите сигурно между 1000 избрани, еми не е като майката иска им си .... и аз исках дъщеря за да има моето тяло ама не става с искане.

но дъщерята е половин порция . Де е мика да и разкаже играта ?

дебели сключени вежди -направо прилича на ханъма -няма нищо от излъчването на майка си -по нашите улици има мноооого по-красиви и изразителни лица!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"палава" ? Още на 14....

Учудвам се, че и под тази новина има тъпи и злобни коментари. Страхотно дете. Майката пък е безспорно една от най-красивите жени в света. Кажете веднъж нещо положително. Имам чувството, че съм в грешния сайт. КАто че ли тук пишат недорасли, глупави, извратени хора. Или може би повечето коментари са от тийнейджъри. Не мога да си представя, че зрели хора могат да се изказват по този начин.

Как да кажеш нещо положително за дете на 14 години гримирано и облечено като зряла жена да позира за списания? Къде остава детството? Или да се прескача? От детската градина направо в зрелостта?

Какво детство на 14? Това да не ти е от времето на филма "Синьо лято". В този забързан свят на модернизации и технологии, всичко изпреварва времето. Дори и организма вече се развива по-бързо в сравнение с едно време. Не виждам нищо пошло в снимките. Чудесна е !Все пак това е Teenage Vogue.

а ти що не кажеш нещо не за милионерите зад океана, а за българските пенсионери, които живеят с 50 евро на месец, за хората в провинцията на БГ, които нямат работа и са принудени да емигрират, за това че в БГ заплатите са 4-5-6 пъти по-ниски от европейските с цел съзнателна експлоатация..., за това че хората работят по 12 часа и нямат време да погледнат децата си или като се разболеят да си купят скъпите лекарсва, за безбежните сметки... много знаеш ти, дрисльо!

Много хубаво дете! Страхотно е, че е наследила чертите на красивата си майка, която е любимия ми модел за всички времена.

на кого му дреме кой ти любимия модел

Изключително красиво семейство.

Прекрасна е! Майката е един от любимите ми модели от 90те! Хубаво, че не е подобие на Майлиту и Минаж, идоли на недоразумението Гери Никол!

чакай, още е на 14, като стане на 17-18 гледай как ще се разпищоли и тя...

После защо имало педофили?И тези малоумни конкурси за мис малки момиченца в САЩ където децата са облечени и нацапотени с гримове точно като за педофили.Хубаво е детето но да беше почакало няколко години да порастне.Не е от бедно семейство та да и се налага да работи.

имат пари, но нямат акъл такива като тея манекенски издънки и целия американски "елит"! а без акъл не знаеш какво правиш и сееш простотия по света, затова и се стига до тука, да си залепиш боклуци по лицето и да мислиш, че си сътворил чудо...

А ве гербер ли е, ни ми го фали, ама по-дубре, че заряза оня Гиър, чи кой знае какъв хуботник щеше да е дитету...

и какво се предполага да направят хората по света след тая новина, да си вземат почивен ден ли или какво!?

Изказване на типична, незадоволена, злобна, безмозъчна българка!

Абе друго си е Адел, Гери-Никол и онова талантливото от Малта. Къде е тръгнало това момиче да се мери с тя-манекенка, а онези таланти ,не таланти а талантища-бъррррррр.

Ко речи?

ФОСТАТА

красиво дете, изразителна муцунка, овладяна мимика. достойна дъщеря на майка си.

Пусната "случайно" снимка на дъщеря си как смуче от две черни сламки нещо бяло.Разбира се това е сладолед или напитка.Но анологията показва,че и там рано се разтропват.Дъщеря на майка си,ко да ги правиш.Те поне взимат високата тарифа.

сага като се замислим - и на мене ми се случвало да смучем мелба с църни сламки. бас ти ловим, че на ни един у кръчмето не му е минало през акъло да вложи сексуален подтекст у таа гледка... :) види ми се проблемо да е у наште ЦПУ-та. ;)

Добре че по света за манекенки се явяват хубавите момичета, че като гледа наште Златки, Стойки и още плеада мърли, човек може да си помисли, че в България са свършили хубавите момичета. А ги има повече отколкото по света, ама... По ВИП стълбицата вървят "отворените" по всякакъв начин май. Та затова никое свястно момиче не иска да се доближи до нея. Карайте я все така.

Хубави вежди - арабите сигурно се побъркват от възбуда.

В Сауди Арабиа всички открити части от женско тяло по снимките в каталози и списания са задраскани с черен маркер. Ръце, крака, лица... всичко. Говорим за каталозите в представителствата на продавачите на автомобили например. Та в този ред на мисли арабите правят задни тройни салта с превъртане при досега им с европейската и американската култура.