Гергана Малкоданска позира като булка

Водещата на синоптичната прогноза по "Нова телевизия" Гергана Малкоданска стана булка във фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - Гергана Малкоданска позира като булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сина е взел малко от характера и отношението към жените на бащата , красавицата ще види голям зор. Без да броим рисковете от различните религии. Но това не е наша работа. Дано не съм прав за перспективата!

Даваш ли даваш Балканджи Йово хубава Гергана на резан мангал, пардон на Доганов младши..

Ааааа има вкус синчето на Везира от сараите:)

Тази к...ва ли ни налагат сега ? спонсора е резил че трябва да си покаже моженето ? прост народ - за държавата да не говорим

Горката. Като тиква е станала. Цялата е пълна с ....турско семе.

Ето я и новата Никол Станкулова ! Гледам започва якото налагане на този "вроден" талант ! Времето , лотатии , списание , айде да скача в реалитито и да свикваме с платеното и присъствие в медиите.

Прекрасна, страхотна!

Не съм я чувал тази Млекоданска, но изглежда прилично.

Не беше ли Въкодавска?

Чок зор, скъпа, баш позор!!!

Несправедливи сте! Момчето е младо, изглежда прилично и е обезпечено. За предпочитане е пред дядо Олинезко, примерно. А мацето излгежда класно.

СТРАХОТНА.................

Машала Гюнер, Машала МалкоДОГАНска, Машала!!!

или може би Доганска, срамота

Изключително толерантен, добър и трудолюбив народ са това българите! За справка - четете коментарите!!!!

99% от коментарите са на много тъпи и ограничени хора!

нито сме тъпи, нито ограничени, ако си решила да слагаш фередже не си за тук!!!

Ти като си против фереджетата, какво си направил по този въпрос, освен разбира се да се нахвърлиш по циничен, вулгарен, отвратителен начин срещу едно момиче!!!!!! И то съвсем анонимно!!!!

Хубаво момиче е Вълкоданска, да е жива и здрава хихихи!!!

Защо позира в булчинска рокля?Да си сложи бурката, че най-много й отива! Пфу!!Това ако беше станало в Сърбия щеше да има кървава сватба..

НЕ НАВИЖДАМ КИФЛИ, КОИТО ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ ДА ЛЕГНАТ С ПОРОБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИТЕ!!!СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ТАКИВА РОДИТЕЛИ!!!

Значи това включва и Антония Петрова?

Аз пък познавам една двойка-момчето българче от Благоевград а момичето туркиня от Лудогорието......тя е работила само с българи и нейните родители пък и на момчето само война не им обявиха но не мина много време и като ги опознаха клекнаха...ВАЖНО Е КАК СА ВЪЗПИТАВАНИ И КАКВИ ХОРА СА А НЕ ОТ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ но тесногрудите не могат да го проумеят

фамилята и звучи като на крава - млекоданска. или може би пук малкоданска, щото малко дава...мляко де, за други неща сигурен сум, дава и по повече. ама определено бих си сменил фамилята на нежно място... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Красива синоптичка. Но факта, че е бръмчала със сина на доган е петно на лицето й.

Вие да не падате от Марс,че толкова се възмущавате,че била със сина на Доган?Какво очаквате че като е син на Доган и никоя девойка няма да му обърне внимание и едва ли не ще го подминават с погнуса ли?Ако не е тя ще е друга,сигурно има тълпи жени,които сами му се предлагат и пада люто съперничество между манекенки,водещи,миски и какви ли не.Жените нали искали сигурност за поколението,ако ще и да е син на бин Ладен има ли кеш с по-грозна няма да бъде,спокойно.

Викаш, ако ще й национален предател да е, ако ти плати ще си му робиня до гроб.

Тази само времето ли предсказва, не гледа ли на боб?

Гери има някви следи по устните, най вероятно от родопски калмари.

Учила за продуцент, а показва времето по нова... Суийт!

Много я лансират ,но не става,има зловеща усмивка!

Признайте,че жената е уникална!!!А повечето тук е чата май нямат и 15 годишна възраст,или са платени да пишат глупости.Уважавайте българската красота!!!

Това е на Доган Малджи валидето, имайте уважение.

но с дебели глезени.

Вижте, не виждам за какво я корите момичето : това е в природата на жената, да търси най добрият партньор- навремето е бил най силният и водач, днес е най финансово красивия, и това е нормално и предпоставка за по добро отгледжане на децата и , по-добри грижи за нея самата, по висок стандарт и тнт и тнт. Всяка жена би го направила, но не всяка има нейната външност: ВСЯКА...вие какво очаквате, да тръгне с някой безработен калъф ли или с бачкатор на 1000 лева заплата? Че то козметика + макиажа и е 500 -1000 лева месечно предполагам( поне ). Слезте на земата моля ви

Има предостатъчно свестни и богати. На падналите морално им е трудно да го разберете.

Ако на една жена и трябват хиляди месечно, за да изглежда красива, по-добре се откажи от нея.

момичето ползва 7алосамо гланц, не четеш ли. хубавите жени няма какво толкова да се гласят. обикновено грозничките се гримират повече,което е разбираемо'

То хубаво, ама поне деца да правеха. Пък те и това не искат. Ако направят едно, максимум две и почват да реват колко трудно било, наемат бавачки и т.н.

Мен не ме дразни, че е с Доган. Дразни ме, че поради тази причина я лансират очевадно! Да си стои там с него и да му ражда деца, не да се перчи по медиите!

Глезена и е на дебелина, колкото горната част на подбедрицата.

всички злобнопишещи са завистливи злобари полуидиоти,само ,защото не са на мястото на приятеля и или на неино място,ама като не можете да сте на мястото им виете като диви животни.

МалкоДоганска, МалкоДаванска , май най-добре и пасва Вълкодавска .

Защо в инфото за нея не пише ,че е жената на Догановият син.

Това, че е красива, чаровна, прекрасна никой не отрича.Въпросът е, че я пори омразен турчин.На времето истинските българки са се хвърляли в морето вързани за плитките си само да не ги докопат рязаните, а сега...пфу!!

Да, да и да!

Сутрин не гледам Нова телевизия, защото не искам да я виждам. Продала се е за ханъма и не ми е никак приятна.

" България ви даде култура , да седнете на турците на ... "

Сутрин поздравява с "дебро утро", вместо " добро утро"

Само младоженеца да не види снимките , защото ще я убие с камъни . Както повелява шериата .

КРАСИВА СИ ГЕРИ И ТО МНОГО. ОСТАВИ И НЕОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА МАЛКИ ЗЛОБНИ ХОРИЦА. ЛЮБОВТА НЯМА РЕЛИГИЯ.

Няма религия, викаш... Хахахахахах

Синът на Доган е от българка , така че момчето е и българин , не обиждайте , симпътично момиче е !

Както се пее в мюзикъла - от маймуна - маймунки, от кратуна - кратунки. Българин с небългарско име българин ли е?

Вярно- миловидна е и дори бих казал красива! Винаги има и едно НО ! От кръста на долу бая се е разляла и то преди да роди ! Опитва се да го прикрие с дрехи, но си личи. На педя под главата също не е надарена! Поне така изглежда!!! Това разбира се се коригира ! Излъчва обаче чар и е приятна като лице от екрана !

хубавото си е хубаво но........ НО ДА СИ ГАДЖЕ НА СИНА НА ХИДРОИНЖЕНЕРА ДОГАН ......не го разбирам това момиче и други богати мъже има ......./нямам нищо против, че е турчин а че е Доган/