През 2016: Декоративни нюанси и цветове в косата

До преди няколко месеца бяха актуални естествените тонове, а сега на дневен ред при косите идват декоративните нюанси и цветове.

Обратно в новината

Коментари - През 2016: Декоративни нюанси и цветове в косата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nqma nishto po-hubavo ot estestveniat tzviat na kosata,vsichko s boite e biznes i izgariane na kosata,za sajalenie.

То беше много трудно да намерите 5 снимки да сложите, за да покажете, какво точно сте имали предвид в статията. Мързели!

Ужасни "тенденции" за хора без вкус и слепи подражатели на модата.

По - тъпо и ограничено изказване не бях чела. Дори и в ДИР - а.

Точно така.Дългата ми руса коса под кръста никога няма да пребоядисам в лилаво и пембяно заради гейове и третополови същества,които ще ми дитктуват. модата.Верно ще ни завладеят мюсюлманите,индийците и всякакви източни етноси,защото. са си запазили здравите истинкти да раждат и се женят млади,до 30 ,да имат поне 3деца, и косите на жените им,подържани само с природни средства са дълги до ханша.Защото жена с такива дълги и красиви жени винаги ще се харесва на хетеросексуалните мъже,които са все повече на изчезване в т.нар.цивилизован свят.

ЪЪЪ!?!? Ти, верно ли.... Нямам нищо против вкусовете ти, но с това мислене ще се чувстваш най-щастлива в някоя страна от третия свят, някъде където полезрението е доста ораничено. Даже не ти препоръчвам мисюлманска държава, защото там няма да можеш да развееш дългите си до ханша коси..

Мъжката прическа не е ,, фейТ,,, а фейД!!! ФейТ е вяра - Faith. Името на мъжката прическа идва от Fade-фейд и означава преливане- т.е. преливане в дължината на косата- от- до или от избръсната коса до няколко сантиметра .

е предпочитаната от малцинствата прическа в Европа. Веднага може да ги разпознае човек ,като ги види ,че са наследници на емигранти от Турция . Мда - наистина е много модерна прическа ..........................

Ти не си в час. Не е вярно това. Тук в Англия масово интелигентни млади хора са с такива прически. Ти си мислиш, че те са от малцинствата, защото си един ограничен български националист.

Съмнявам се, човекът да си мисли нещо по-различно от това, което вече е казал. Аз на вас вярвам на сто процента тъй като за четвърта поредна година в UK най-популярното име за новородено е Мохамед (Муххамед/Муххамад). Така че парадоксалното е, че и двамата сте прави. Повечето младежи в Англия се носят така именно, защото са от въпросните мушмуроци.