Ели Сааб показа колекция, вдъхновена от Индия

Дизайнерът представи интересна колекция пролет/лято 2016 в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Ели Сааб показа колекция, вдъхновена от Индия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прилича на свинско с тази гушка, хлътнали очни ябълки и кроманьонско чело! Слагайте им поне венециански маски, да не плашат присъстващите.

цигания до шия - от най-бедните до най-богатите

развлечени и грозни рокли ,това виждам ,такива парцали висши :)))

Прекрасни!! Но в този нюанс на люляк си предсравям само нежни блондинки с бяла кожа, не и индийки. Нищо индийско няма в тази колекция, коланите и малките чанти напомнят с декорациите си на Персия, не на Индия.

Роклите са разкошни ,феерия.

Руска снежна кралица. Какво общо с Индия? Не видях...

Да бяхте написали и че нашето момиче, Кремена Оташлийска дефилира и тук, една снимка да бяхте сложили.

Тоя па, търси вдъхновение от Индия.Я да доде в "Максуда", Камеран, Столипиново(или коя да е "ромска" маала)та да се издигне стилистически.Неповторим колорит и смесицата от стилове, достойни за за "Пре-а-порте" в Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк.

Колекция за харемите в мюсолманските страни.

Не съм моден корифей , по -скоро лайк-естет. Ревютата на Сааб обаче винаги ми правят впечатление . Отличават се от другите , приказни са и ефирни . Красиво ми става от тях :))) Със здраве !

Аз също не разбирам от мода но харесвам неговите дрехи.Някакси са женствени .А и тази бродерия,органза.....супер е

Няма нищо общо с индийската мода, но иначе моделите са перфектни, като всичко на Ели Сааб.

Моделките много нацупени. Никакъв живец, никакво излъчване, никаква светлина. Явно наистина критериите са доста променени напоследък, като гледам какво ни натрапват и ни убеждават, че е хубаво. Каквото и да пишат или казват, истината е само една и се вижда - не са подходящи тези студени и мрачни жени за представянето на подобна колекция. Липсва дух.

Моделките са ходещи закачалки,това им е работата да представят дрехи а не себе си.

Да, но това не им пречи да имат неутрална физиономия. А те не само са нацупени, ами направо върло ядосани на света. Отблъскват.

Ми тогава да излизат с по един кашон на главите...

На първо място хубави бижута, на второ-има и добри попадения в тоалетите, на трето обаче-манекенките са като мъртъвци- бледи, сухи, изпити...а индийките са с доста ...свеж и жизнерадостно-здравословен вид...а и се гримират в доста по цветни тонове...до кога ще ни се натрапват тия ходещи скелети??? а специално тези дрехи спокойно ще стоят красиво и на жени с нормално телосложение и килограми...

Beautiful!!!

Някои от моделите рокли са красиви, но преобладаващият цвят е ужасен. Люляковото отива на много малко жени, защото състарява и придава малко мъртвешки вид...

Просто уникален! Хиляди класи над Версаче,Армани,Шанел и прочие.