Стилът на Грейс Кели

Грейс Кели загива в катастрофа през 1982 г., но стилът й до днес не слиза от страниците на модните списания Vogue и Vanity Fair.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Грейс Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финес, красота, лъчезарност, притеснителност, стил, талант и пак...красота. Спомените са хубаво нещо, но не топлят. Другата подобна е Вивиан Лий. Е, коя днес може да се мери с тях? Може би само на външен вид Клаудия Шифър и Бар Рафаели, но пък не са актриси. А, сетих се, и Ингрид Бергман заслужава място в плеядата.

Невероятно красива,съвършена,безупречен стил като млада и не толкова в по късните години,но запазила чар!Малко са като нея,красота ,чистота и стил,поне това излъчва!

Моят коментар е следният. Прочетете "10 интересни факта за Грейс Кели". Няма кяк да не боледува за блясъка на Холивуд, защото тя и там си е била като принцеса. Само че вместо Рение, там принцовете са били Кларк Гейбъл и Гари Купър. А тия двамата рядко пропускат такива, като Грейс.

Има мистични неща около нея,нямам предвид разни ухажьори,а нещо друго!В един от български филм загатнаха за връзка с Людмила Живкова и знакът на българина,доколко е вярно,отделен въпрос,но нищо не е изключено!

този Ацко да не е самата лора. Боже - тая дебела трътлеста селянка. А откъде разбра за интелигентността на Греис. На Лора всички я виждаме - супер, но с обратен знак. Мися си, че този Ацко е върл противник на Лора, по този начин кара другите да я плюят - перфинен метод, браво.

прекрасна - във всяко отношение. Но богатите също плачат.

Красавица,незабравима актриса,любяща съпруга и майка. Стил и класа, нищо че не есъс синя кръв. Но и принц Рение си го бива,чаровен мъж. Жалко , че приказката им свърши преждевременно.

Перфектна !

На това му се вика истинска, неподправена, класическа красота! Няма силикон, няма фотошоп!

най -красивата булка

Много прилича на Лора Крумова. Само дето Лора Крумова е по-интелигентна.

Драги Азко, Нечо си се объркал, миличък1!! Лора Крумова прилича на Грейс Кели колкото тии приличаш на Английската кралица1! Сигурно си приятел на Лора, за да говориш такива глупости1!! Греис е символ на саксонската красота,сокато лЛора е толкова безлична и обикновена, за килограмите й да не говорим! За да се запоснаеш с Грейс Кели те съветвам да изгледаш всичките й филми - да видиш какаво знаши красота, а за Лорчето -нямам думи. За интелигентността на Грейс и на Лора0 - ти смяташ ли, че като принцеса на Европейска държава, макар и малка няма да я образоват . правиш МНОГО ЛОША Услуга на Лора Крумова с това сравнение

To azko перманентно си ръси глупости и се изказва като последна истанция. Та за разликата между Лора и Кели-Принцесата излъчва финес и изтънченост, а също и интелект..Лора излъчва първичност и дебилизъм!

Виждам, че си запознат с житието и битието на Грейс Кели. Остави настрана личните предпочитания! Кажи ми, защо се е омъжила за прекрасния принц? Насила ли? Или е била шпионка? Или нещо друго? Струва ми се странно. Била е в разцвета на красотата си имала е кариера в киното, пари и безброй възможности и ухажори.

Ти си луд бе човек, как можеш да сравняваш такава красавица с Лора Крумова, на която краката са й като диреци, да не говорим колко е постна и безлична. Вземи се засрами от коментарите си, че всички ще ти се смеят.

Една от най-красивите жени на всички времена.Перфектен вид на расата си.

Красива жена от висока класа ! Дали е била щастлива с принца ?

Може ли красива жена от висока класа, омъжена за принц да е нещастна?

Може, парите и славата дават щастие до едно време. След това ти се иска нещо друго и свежо. А жените винаги искат, не знаят какво, но искат. Знам защото в предишната си инкарнация съм бил принцеса (не с кайма, разбира се).

Вземи прочети малко за нея и няма да задаваш такива въпроси. Не се живее лесно с принц и с разглезени деца.

Ееее, не те е срам! Опропасти хубавата приказка за принцесата и красивя принц, три дни яли, пили и се веселили и живяли мирно и честито завинаги!